Tamam anladim belirli bir doktorun girmesiyle ilgili bir konu. Ben bir suru doktor vardir illa ki biri gelir diye dusundum. Benim ayni doktoru 2 kere gormuslugum yokta ondan Boyle empati yaptim
@YtmzAanneveoglusuAaurora_z@bence91@Durbidk@Nilufer_3457@Fobia kızlar etiketleyebildiklerim bunlar hepinizi tek tek teşekkür ederim Ocak 2019 anneleri olarak çok şükür doğum gerçekleşti saat 9.30 da doğdu minik oğlum onu gördüm öptüm o anda sustu ağlıyordu sonra çıkardılar tekrar ağlamaya başladı çok şükür hemen de emdi ama daha sonra sıkıntı oldu emmek almak istemedi sürekli uyuyor bir sıkıntı yok çok şükür 38+1 de 3100 demişti bugün 38+5 de 2940 ve 50 cm doğdu bende iyiyim çok şükür sezaryen beni biraz zorladı ilk kalkış özellikle ama şu an gayet iyiyimiz oğlum da gayet sağlıklı hiç bir sıkıntısı yok şükür doğum yapacaklara da Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
@YtmzAanneveoglusuAaurora_z@bence91@Durbidk@Nilufer_3457@Fobia kızlar etiketleyebildiklerim bunlar hepinizi tek tek teşekkür ederim Ocak 2019 anneleri olarak çok şükür doğum gerçekleşti saat 9.30 da doğdu minik oğlum onu gördüm öptüm o anda sustu ağlıyordu sonra çıkardılar tekrar ağlamaya başladı çok şükür hemen de emdi ama daha sonra sıkıntı oldu emmek almak istemedi sürekli uyuyor bir sıkıntı yok çok şükür 38+1 de 3100 demişti bugün 38+5 de 2940 ve 50 cm doğdu bende iyiyim çok şükür sezaryen beni biraz zorladı ilk kalkış özellikle ama şu an gayet iyiyimiz oğlum da gayet sağlıklı hiç bir sıkıntısı yok şükür doğum yapacaklara da Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Onunda yaparım canım var heyacan 11 yıl sonra tekrardan yıllarca aranılan bebeğe kavuşacağız Allah nasip ederse ilk kez gibi heyacan korku var amin canım
Sen nasılsın paşalar nasıl kardeş için heyacsnlilar mi benimki merak içinde yarın okula gitmeyecek mis bizimle gelecek doğuma
Herkese merhaba epeydir bakamadım...3 ocak beklenen bebeğim sancılarımın başlaması sebebiyle yarın doğacak inşallah...bebeği doğan lara hayırlı olsun,doğacakları allah kurtarsın...dualarınızı bekliyorum...
Ah canım seni nasıl guzel anlıyorum o anlar geldı aklıma masallah oglun da baya saglıkla doğmus şükür o ılk görüş Allahımmm omre bedel dımı rabbım bırbırınıze bagıslasın sizi ❤ Çok güzel duyguymuş cok. Daha ıyı olursun ınsallah bıkacgune ben Sımdı anlıyorum annelerimizi daha da. Annemin değerini... Tarifi yokmuş
Günaydın canım adaçayı varsa onla gargara yapabilirsin bal zencefil limon karışımı da iyi gelir oğlusun gelince hepsi geçer gider inşallah :) insan duygulanıyor aylardır burda birçok şey paylaştık sonunda yavaş yavaş yavrulamızs kavuşuyoruz inşallah hepsi sağlıkla hayirla gelsin
Evet canım yaa yarın bu saate doğmuş olur sanırım benle ilgilenir Dr bu dolarda 9 gibi doğuma gireriz diyordu
Bu gün ne varsa hepsini deneyeceğim soğuk algınlığı için
Herkese merhaba epeydir bakamadım...3 ocak beklenen bebeğim sancılarımın başlaması sebebiyle yarın doğacak inşallah...bebeği doğan lara hayırlı olsun,doğacakları allah kurtarsın...dualarınızı bekliyorum...