2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
biz geldiiik biraz zor bir kontrol oldu benim için bugün gece 10 dk bir sancim geliyordu sabah devam etmedi zaten sabahta devam ederse doğum başlamış oluyormuş 3360 kg 48 cm olmuş bebiş çok almamış Allahtan nst de sanci cikti yine 40larda membran sıyırma işlemi yapildi o biraz agrili oldu aciklik muayenesi de yapildi onj hic anlamadım 1cm de açılırım varmış haftaya kadar başlar bence doğumun dedi bebek yerleşmiş tam pozisyonu nu almış dedi

Kuzum kaç gece yatırdılar hastanede seni? 2 gece yazıyor doğum paketinde benim ama bir gece yatıp çıkanlarda varmış istege göre merak ettim ondan
1gece yattım canım ben çıkmak istedim dr.um da iyi görundugum ıcın cıkardı gazımı fln da cıkardım cıkarmamıs olsam cıkarmayacaktı narkoz atmak için önemliymıs sanırım hastanede rahat olamadım cunku

Hadi gozun aydin canim ❤ son haftalarda pek kilo almiyorlar hatta bazen hic almiyorlar bile. Normal bir durum. Az kaldi bebisinle kavusmana ne guzel ❤

Canim nasilsin napiyorsunuz miniginle
Opme isine cozum bulabildiniz mi

Ben istemiyorum canim. En mahrem anlarim. Kimse gorsun istemem hemsireye veririm orda bikac foto alsin diye. Ben yenidogan cekimi istiyorum❤
Biz bir çekim yaptırdık. (doğum öncesi) doğum anını da istiyorum. Zaten baş tarafımdan çekilecek. Birazdan fiyat öğrenirim . Olmadı, eşim çeker. Bir de mevlütte 3.ncü çekim . Çeyizine koyacam kızımın
Anı defteri de tutuyorum zaten

Benim de aklıma geldi ama bu tarihte nerden başka doktor bulcam ki =( Bakayım 2 ocaktaki muayenede inmemiş olur ve sezaryen yapcaz derse birkaç gün daha bekleyelim dicem. Sonrası hayırlısı artık canım

Selaaaammm
Bugün Doğuma giden arkadaşların allah yardımcıları olsun inşş
Tam okuyamadım, bizim evde hala hastalık kol geziyor, iyileşme çabalarımız sürüyor 5 gün oldu yaa. Ne yürüyüş, ne squat yapıyorum. Aman çocuk gelmesin modundayım, okadar hastayım ki bu halde hayatta doğuramam, 9 ay bekleyip şu hafta nasıl hasta oldum ben yaa (( iştah da sıfır, kesin kilo verdi Bebek de, ptesi gidicez bakalım inş

Bebeğin kilo vermesi diye bi durum söz konusu olamaz arkadaşım ya kilo alımı durur en fazla , yada sen kilo verirsin sen den yer bebiş o alacağını herturlu alir

Canım şuan kaç haftaliksin tam olarak.genelde bebek kanala girmezse ve açılma olmazsa 40beklemiyorlar galiba.sezeryan diyorlar hakkında hayırlısı olsun canım.
Bende biraz sancı çıktı doktor 39 40 beklemez dedi.ama ben saf gibi kanala girmiş mi diye sormayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…