2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aaa o da var di mi öyle unutmuşum ki valla başından beri eşime diretiyorum. Yok bir sey olurmuş vs delirtiyo. Ama bu akşamdan tezi yok yetti gari bi yardımcı olsun
Bebege ne olacak ona ulasmasi imkansiz zaten hee karnına yuklenmeyecek o kadar dikkat edecegi baska birsey yok ki niye bu erkekler mantiksiz elinin altinda internet var baksin kadin dogumcularin yazilarina :)

Cok gecmis olsun, sans iste bende hic nezle falan dahi olmayan insanim doguma haftalar kala bir virus kaptim 3 haftadir iyilesemedim. Zencefilli balli limonlu cay ic canim icinede biraz karabiberi kat bu karisim iyi geliyor. Bolca mandalina portakalda tuket meyve cayi yap mutlaka etkisini gorursun

Kızlar selam okumadım yazılanları henüz ama doğuma gidenler inşallah iyilerdir Ben doktordan çıktım nst sırası bekliyorum. 37. Hafta doldu bugün 38 e girdik şükürler olsun. Kızım 3450 gram çıktı. Herşey yolunda imşallah nst de iyi çıkar. Ultrasonda çok çirkin görünüyordu yavrucuğum :)) Doktor da diyor ki böyle güzel anne babadan böyle çirkin çocuk :)) Oy kızımı yerim ben Çok ama çok ağırlaştım beynim zonkluyor oturuyorum rahat yok uzanıyorum yok uyku yok. Hayırlısı ile zamanı gelse de ocakta yapsam doğumu

Oh mındık kocaman olmuş maşallah.. Güzeldir o güzeldir sıkıştılar artık içerde ondan öyle çıkıyor.. ay beni de bi stres aldı gidiyor haftaya cuma doğum 4 gün kar yağışlı yollar kapanacak diye çok korkuyorum başka ilçede doğuracağım için

matrush canım benimde girmemişti geçen hafta genelde poposu sağ tarafta olan bebekler tam giremiyor dedi o yüzden kutup ayısı pozisyonu yaptirdi internetten yapilisina bak çok faydası oldu bence ben ona bağlıyorum birde sağ tarafa yatmak onun sola dönmesini sağlıyor benim yaptığım bunlar

Oo öyle dediyse girmiştir o zaman seninki canım Olmadı doktoruna msj at ya da ara sor. Deftere not alıyolar ya yazmıştır. Benim 38+2 bugün. 2 ocakta da 39+0 oluyo. O zaman kesin kararı vercez bakalım

Bebege ne olacak ona ulasmasi imkansiz zaten hee karnına yuklenmeyecek o kadar dikkat edecegi baska birsey yok ki niye bu erkekler mantiksiz elinin altinda internet var baksin kadin dogumcularin yazilarina :)

Anlatamıyorum ki beyefendiye :) birkaç kere oldu 5.aya kadar ama sonrasında zorlamak istemedim onu. Şimdi zorlayacağım valla artık :))

Canim nasilsin napiyorsunuz miniginle
Opme isine cozum bulabildiniz mi
Bugün kontrollermz vardı bebeğim aynı kilosundan 50 gram daha fazla çıktı başta ödem gidermiş sanırım sonra üstüne alınmış daha 5 gün olmasına rağmen güzel kilo almış Bu da sütümün yaradığını gösterirmiş aılesıne eşim söyledi canım Bugün Hastane dönüşü Doktor böyle böyle söyledi demiş kendi fikirlerini de eklemiş doktor bana bile başından öpebilirsin dedi gerekirse ben de söylerim tekrar Ben psikolojikmen iyi değilim dün gece sürekli memede olmak istedi çok süt içiyor sanırımarada biraz çıkarıyor Sonra tekrar emmek istiyor uykusuzluk beni o kadar gergin yaptı ki Kimseyi görmek istemiyorum bugün eşime sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım sadece onu görmek istiyorum lohusa depresyonu mu yaşıyorum bn canm

Masallah kuzuna canim biraz disini sıkarsan insallah hersey oturuyor ben oglumda hatirladigim 1.5 saat gogsumde kaldigi olmustu uykusuzluk zaten hic demiyorum onu zombi gibi geziyordum oluyor canlari sagolsun geciyor hepsi bebek acisindan da dusun yeni hayatina alisiyor senden kopmak istemiyor kokundan minigin

Canım o bende de var sadece eşim olsun nazımı o çeksin işe de gitmesin hatta ekmek almaya bile gitmesin hep yanımda olsun istiyorum ve ağlama nöbetleri geçiriyorum daha bebek yanımızda değil ama bende 2 saatte bir kalkıp süt sağıyorum uykusuzluk fena, günde 3 kez hastaneye gidiyoruz bebeği emzirmeye git gel derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum bile, depresyonda mıyız ki

Sen bakma ultrasona canım güzeldir kızın.Allahim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin

Oo öyle dediyse girmiştir o zaman seninki canım Olmadı doktoruna msj at ya da ara sor. Deftere not alıyolar ya yazmıştır. Benim 38+2 bugün. 2 ocakta da 39+0 oluyo. O zaman kesin kararı vercez bakalım
Canım hakkında hayırlısı olsun senin ve bebeğin için hangisi uygunsa o olsun

Aa evet sağdaydı galiba poposu. Hemen denemeye başlayayım. Şöyle bir tanım buldum bu mudur canım:

Dört ayak pozisyonunda durun. Başınızı, dirseklerinizi ve göğsünüzü yere koyun. Dizlerinizi açın. Poponuz yukarıda kalsın ve karın kaslarınızı tamamen gevşeterek yaklaşık 10 dakikadan günde iki defa bu şekilde durun. Nefesinizi tutmayın.

Canım hep güzel düşün kendini iyi yönde motive et.bak ne güzel bebeğin sağlıklı yanında , sütün geliyor, sütün var.adini çıkar bu günlerin .gece yardım etseler biraz sana uyusan biraz güzel olur hem psikolojik olaraktan daha iyi hisaedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…