- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Ya kadın olmak ne zor demi benimki eliyle sağa sola baya uğraştıKızlar aşağıdan azcık muayene etti. Tırnağı battı ,canım yandı. Devam etmedi.
Yumuşama varmış. Kanala girmiş
imdattttt
Bebege ne olacak ona ulasmasi imkansiz zaten hee karnına yuklenmeyecek o kadar dikkat edecegi baska birsey yok ki niye bu erkekler mantiksiz elinin altinda internet var baksin kadin dogumcularin yazilarina :)Aaa o da var di mi öyle unutmuşum kivalla başından beri eşime diretiyorum. Yok bir sey olurmuş vs delirtiyo. Ama bu akşamdan tezi yok yetti gari bi yardımcı olsun
Ben onu doktoruma sordum çıkacak bu çocuk öyle kolay değil hemen gelmez dediSon 3 gündür hareketleri ağrılıydı ama . Hatta bu sabah eşime dedim bu çocuk kendi kendine aşağıdan çıkıp koşacak galiba
Selaaaammm
Bugün Doğuma giden arkadaşların allah yardımcıları olsun inşş
Tam okuyamadım, bizim evde hala hastalık kol geziyor, iyileşme çabalarımız sürüyor 5 gün oldu yaa. Ne yürüyüş, ne squat yapıyorum. Aman çocuk gelmesin modundayım, okadar hastayım ki bu halde hayatta doğuramam, 9 ay bekleyip şu hafta nasıl hasta oldum ben yaa(( iştah da sıfır, kesin kilo verdi Bebek de, ptesi gidicez bakalım inş
Yok kuzum gunde 15-20g a dusuyo kilo alimlari bazi bebekler hic almazmis hatta.Son haftalar daha cok kilo alıyor diye biliyorum
Aaa o da var di mi öyle unutmuşum kivalla başından beri eşime diretiyorum. Yok bir sey olurmuş vs delirtiyo. Ama bu akşamdan tezi yok yetti gari bi yardımcı olsun
Hep kullanıyoruz kocaları yaa
Oh mındık kocaman olmuş maşallah.. Güzeldir o güzeldir sıkıştılar artık içerde ondan öyle çıkıyor.. ay beni de bi stres aldı gidiyor haftaya cuma doğum 4 gün kar yağışlı yollar kapanacak diye çok korkuyorum başka ilçede doğuracağım içinKızlar selam okumadım yazılanları henüz ama doğuma gidenler inşallah iyilerdirBen doktordan çıktım nst sırası bekliyorum. 37. Hafta doldu bugün 38 e girdik şükürler olsun. Kızım 3450 gram çıktı. Herşey yolunda imşallah nst de iyi çıkar. Ultrasonda çok çirkin görünüyordu yavrucuğum :)) Doktor da diyor ki böyle güzel anne babadan böyle çirkin çocuk :)) Oy kızımı yerim ben Çok ama çok ağırlaştım beynim zonkluyor oturuyorum rahat yok uzanıyorum yok uyku yok. Hayırlısı ile zamanı gelse de ocakta yapsam doğumu
Canım şuan kaç haftaliksin tam olarak.genelde bebek kanala girmezse ve açılma olmazsa 40beklemiyorlar galiba.sezeryan diyorlar hakkında hayırlısı olsun canım.
Bende biraz sancı çıktı doktor 39 40 beklemez dedi.ama ben saf gibi kanala girmiş mi diye sormayı unuttum
Bebege ne olacak ona ulasmasi imkansiz zaten hee karnına yuklenmeyecek o kadar dikkat edecegi baska birsey yok ki niye bu erkekler mantiksiz elinin altinda internet var baksin kadin dogumcularin yazilarina :)
Bugün kontrollermz vardı bebeğim aynı kilosundan 50 gram daha fazla çıktı başta ödem gidermiş sanırım sonra üstüne alınmış daha 5 gün olmasına rağmen güzel kilo almış Bu da sütümün yaradığını gösterirmiş aılesıne eşim söyledi canım Bugün Hastane dönüşü Doktor böyle böyle söyledi demiş kendi fikirlerini de eklemiş doktor bana bile başından öpebilirsin dedi gerekirse ben de söylerim tekrar Ben psikolojikmen iyi değilim dün gece sürekli memede olmak istedi çok süt içiyor sanırımarada biraz çıkarıyor Sonra tekrar emmek istiyor uykusuzluk beni o kadar gergin yaptı ki Kimseyi görmek istemiyorum bugün eşime sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım sadece onu görmek istiyorum lohusa depresyonu mu yaşıyorum bn canmCanim nasilsin napiyorsunuz miniginle
Opme isine cozum bulabildiniz mi
Masallah kuzuna canim biraz disini sıkarsan insallah hersey oturuyor ben oglumda hatirladigim 1.5 saat gogsumde kaldigi olmustu uykusuzluk zaten hic demiyorum onu zombi gibi geziyordum oluyor canlari sagolsun geciyor hepsi bebek acisindan da dusun yeni hayatina alisiyor senden kopmak istemiyor kokundan miniginBugün kontrollermz vardı bebeğim aynı kilosundan 50 gram daha fazla çıktı başta ödem gidermiş sanırım sonra üstüne alınmış daha 5 gün olmasına rağmen güzel kilo almış Bu da sütümün yaradığını gösterirmiş aılesıne eşim söyledi canım Bugün Hastane dönüşü Doktor böyle böyle söyledi demiş kendi fikirlerini de eklemiş doktor bana bile başından öpebilirsin dedi gerekirse ben de söylerim tekrar Ben psikolojikmen iyi değilim dün gece sürekli memede olmak istedi çok süt içiyor sanırımarada biraz çıkarıyor Sonra tekrar emmek istiyor uykusuzluk beni o kadar gergin yaptı ki Kimseyi görmek istemiyorum bugün eşime sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım sadece onu görmek istiyorum lohusa depresyonu mu yaşıyorum bn canm
Canım o bende de var sadece eşim olsun nazımı o çeksin işe de gitmesin hatta ekmek almaya bile gitmesin hep yanımda olsun istiyorum ve ağlama nöbetleri geçiriyorum daha bebek yanımızda değil ama bende 2 saatte bir kalkıp süt sağıyorum uykusuzluk fena, günde 3 kez hastaneye gidiyoruz bebeği emzirmeye git gel derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum bile, depresyonda mıyız kiBugün kontrollermz vardı bebeğim aynı kilosundan 50 gram daha fazla çıktı başta ödem gidermiş sanırım sonra üstüne alınmış daha 5 gün olmasına rağmen güzel kilo almış Bu da sütümün yaradığını gösterirmiş aılesıne eşim söyledi canım Bugün Hastane dönüşü Doktor böyle böyle söyledi demiş kendi fikirlerini de eklemiş doktor bana bile başından öpebilirsin dedi gerekirse ben de söylerim tekrar Ben psikolojikmen iyi değilim dün gece sürekli memede olmak istedi çok süt içiyor sanırımarada biraz çıkarıyor Sonra tekrar emmek istiyor uykusuzluk beni o kadar gergin yaptı ki Kimseyi görmek istemiyorum bugün eşime sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım sadece onu görmek istiyorum lohusa depresyonu mu yaşıyorum bn canm
Sen bakma ultrasona canım güzeldir kızın.Allahim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsinKızlar selam okumadım yazılanları henüz ama doğuma gidenler inşallah iyilerdirBen doktordan çıktım nst sırası bekliyorum. 37. Hafta doldu bugün 38 e girdik şükürler olsun. Kızım 3450 gram çıktı. Herşey yolunda imşallah nst de iyi çıkar. Ultrasonda çok çirkin görünüyordu yavrucuğum :)) Doktor da diyor ki böyle güzel anne babadan böyle çirkin çocuk :)) Oy kızımı yerim ben Çok ama çok ağırlaştım beynim zonkluyor oturuyorum rahat yok uzanıyorum yok uyku yok. Hayırlısı ile zamanı gelse de ocakta yapsam doğumu
Canım hakkında hayırlısı olsun senin ve bebeğin için hangisi uygunsa o olsunOo öyle dediyse girmiştir o zaman seninki canımOlmadı doktoruna msj at ya da ara sor. Deftere not alıyolar ya yazmıştır. Benim 38+2 bugün. 2 ocakta da 39+0 oluyo. O zaman kesin kararı vercez bakalım
matrush canım benimde girmemişti geçen hafta genelde poposu sağ tarafta olan bebekler tam giremiyor dedi o yüzden kutup ayısı pozisyonu yaptirdi internetten yapilisina bak çok faydası oldu bence ben ona bağlıyorum birde sağ tarafa yatmak onun sola dönmesini sağlıyor benim yaptığım bunlar
Canım hep güzel düşün kendini iyi yönde motive et.bak ne güzel bebeğin sağlıklı yanında , sütün geliyor, sütün var.adini çıkar bu günlerin .gece yardım etseler biraz sana uyusan biraz güzel olur hem psikolojik olaraktan daha iyi hisaedersinBugün kontrollermz vardı bebeğim aynı kilosundan 50 gram daha fazla çıktı başta ödem gidermiş sanırım sonra üstüne alınmış daha 5 gün olmasına rağmen güzel kilo almış Bu da sütümün yaradığını gösterirmiş aılesıne eşim söyledi canım Bugün Hastane dönüşü Doktor böyle böyle söyledi demiş kendi fikirlerini de eklemiş doktor bana bile başından öpebilirsin dedi gerekirse ben de söylerim tekrar Ben psikolojikmen iyi değilim dün gece sürekli memede olmak istedi çok süt içiyor sanırımarada biraz çıkarıyor Sonra tekrar emmek istiyor uykusuzluk beni o kadar gergin yaptı ki Kimseyi görmek istemiyorum bugün eşime sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım sadece onu görmek istiyorum lohusa depresyonu mu yaşıyorum bn canm
Canım hakkında hayırlısı olsun senin ve bebeğin için hangisi uygunsa o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?