- 5 Mart 2016
- 1.063
- 1.281
- 133
- 31
aynen ama belini cukurlastirmiycaksin kedi gibi duruyorsunAa evet sağdaydı galiba poposu. Hemen denemeye başlayayım. Şöyle bir tanım buldum bu mudur canım:
Dört ayak pozisyonunda durun. Başınızı, dirseklerinizi ve göğsünüzü yere koyun. Dizlerinizi açın. Poponuz yukarıda kalsın ve karın kaslarınızı tamamen gevşeterek yaklaşık 10 dakikadan günde iki defa bu şekilde durun. Nefesinizi tutmayın.
Hadi gözün aydın canım bakalım nst nasıl çıkacak:)Kızlar selam okumadım yazılanları henüz ama doğuma gidenler inşallah iyilerdirBen doktordan çıktım nst sırası bekliyorum. 37. Hafta doldu bugün 38 e girdik şükürler olsun. Kızım 3450 gram çıktı. Herşey yolunda imşallah nst de iyi çıkar. Ultrasonda çok çirkin görünüyordu yavrucuğum :)) Doktor da diyor ki böyle güzel anne babadan böyle çirkin çocuk :)) Oy kızımı yerim ben Çok ama çok ağırlaştım beynim zonkluyor oturuyorum rahat yok uzanıyorum yok uyku yok. Hayırlısı ile zamanı gelse de ocakta yapsam doğumu
aynen ama belini cukurlastirmiycaksin kedi gibi duruyorsun
birde arada arkaya doğru esniyorsunAa evet sağdaydı galiba poposu. Hemen denemeye başlayayım. Şöyle bir tanım buldum bu mudur canım:
Dört ayak pozisyonunda durun. Başınızı, dirseklerinizi ve göğsünüzü yere koyun. Dizlerinizi açın. Poponuz yukarıda kalsın ve karın kaslarınızı tamamen gevşeterek yaklaşık 10 dakikadan günde iki defa bu şekilde durun. Nefesinizi tutmayın.
Eyvah . Varmış demek lohusa sendromu diye bir şey . AğlamaBugün kontrollermz vardı bebeğim aynı kilosundan 50 gram daha fazla çıktı başta ödem gidermiş sanırım sonra üstüne alınmış daha 5 gün olmasına rağmen güzel kilo almış Bu da sütümün yaradığını gösterirmiş aılesıne eşim söyledi canım Bugün Hastane dönüşü Doktor böyle böyle söyledi demiş kendi fikirlerini de eklemiş doktor bana bile başından öpebilirsin dedi gerekirse ben de söylerim tekrar Ben psikolojikmen iyi değilim dün gece sürekli memede olmak istedi çok süt içiyor sanırımarada biraz çıkarıyor Sonra tekrar emmek istiyor uykusuzluk beni o kadar gergin yaptı ki Kimseyi görmek istemiyorum bugün eşime sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım sadece onu görmek istiyorum lohusa depresyonu mu yaşıyorum bn canm
aynen ama belini cukurlastirmiycaksin kedi gibi duruyorsun
birde arada arkaya doğru esniyorsunanlatabildim umarım
O kadar normal ki bu yaşadıkların. Daha iniş çıkışlı ruh hallerin de olabilir. Uykusuzluk kadar hormonların da etkisi var ama geçecek. 40ın çıkması boş bi ifade değil, rahatlayacaksın. Sonra 3 ay bitince bebek dünyaya adapte olmuş olacak, 6 Aydan sonra iyice tatlanacak, ağlamaları azalacak. Gittikçe güzelleşecek, geçecek.Bugün kontrollermz vardı bebeğim aynı kilosundan 50 gram daha fazla çıktı başta ödem gidermiş sanırım sonra üstüne alınmış daha 5 gün olmasına rağmen güzel kilo almış Bu da sütümün yaradığını gösterirmiş aılesıne eşim söyledi canım Bugün Hastane dönüşü Doktor böyle böyle söyledi demiş kendi fikirlerini de eklemiş doktor bana bile başından öpebilirsin dedi gerekirse ben de söylerim tekrar Ben psikolojikmen iyi değilim dün gece sürekli memede olmak istedi çok süt içiyor sanırımarada biraz çıkarıyor Sonra tekrar emmek istiyor uykusuzluk beni o kadar gergin yaptı ki Kimseyi görmek istemiyorum bugün eşime sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım sadece onu görmek istiyorum lohusa depresyonu mu yaşıyorum bn canm
Benim de randevum 2 Ocak. Kanaldan vs bahsetmedi. Açılmam yoktu. 2sinde kontrole çağırdı. Eğer açılma olursa doğuma alırım dedi. Olmazsa son gününü bekleyeceğiz dedi 6 Ocak. Hatta 1-2 gün geçebilir dedi. Senin niye hemen sezeryan dedi ki canım?Günaydın kızlar. Doktora gittim henüz kanala girmemiş bebeğim. 2 Ocak'ta gel dedi. Hala girmemiş olursa sezaryen yapabiliriz dedi. Moralim bozuldu sabah sabah. Kanala girsin diye çömelme dışında napayım bilmiyorum çok korkuyorum sezaryenden yaa
Herşey yolunda güzel gidiyor canım bence yaşamış olmama rağmen aradan zaman geçtiği için tekrar yaşayacağım şeyler normal süreç sakın negatif gibi düşünme zaten en zor yanı malesef uykusuzluk ilk zamanlar düzen olana dek çok yıpranıyor insan Alya premses büyüyor şükür..Bugün kontrollermz vardı bebeğim aynı kilosundan 50 gram daha fazla çıktı başta ödem gidermiş sanırım sonra üstüne alınmış daha 5 gün olmasına rağmen güzel kilo almış Bu da sütümün yaradığını gösterirmiş aılesıne eşim söyledi canım Bugün Hastane dönüşü Doktor böyle böyle söyledi demiş kendi fikirlerini de eklemiş doktor bana bile başından öpebilirsin dedi gerekirse ben de söylerim tekrar Ben psikolojikmen iyi değilim dün gece sürekli memede olmak istedi çok süt içiyor sanırımarada biraz çıkarıyor Sonra tekrar emmek istiyor uykusuzluk beni o kadar gergin yaptı ki Kimseyi görmek istemiyorum bugün eşime sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım sadece onu görmek istiyorum lohusa depresyonu mu yaşıyorum bn canm
matrush canım benimde girmemişti geçen hafta genelde poposu sağ tarafta olan bebekler tam giremiyor dedi o yüzden kutup ayısı pozisyonu yaptirdi internetten yapilisina bak çok faydası oldu bence ben ona bağlıyorum birde sağ tarafa yatmak onun sola dönmesini sağlıyor benim yaptığım bunlar
Canım kesinlikle depresyon değil. Alışma aşaması . bebekler kırkı çıkana kadar uyku düzeni oturmuyor. Yanındakilerden yardım alıp mümkün olan her zaman dinlenmeye çalış. Biraz daha toparlanmaya ihtiyacın var. Kolay gelsin anne olmak kolay değılBugün kontrollermz vardı bebeğim aynı kilosundan 50 gram daha fazla çıktı başta ödem gidermiş sanırım sonra üstüne alınmış daha 5 gün olmasına rağmen güzel kilo almış Bu da sütümün yaradığını gösterirmiş aılesıne eşim söyledi canım Bugün Hastane dönüşü Doktor böyle böyle söyledi demiş kendi fikirlerini de eklemiş doktor bana bile başından öpebilirsin dedi gerekirse ben de söylerim tekrar Ben psikolojikmen iyi değilim dün gece sürekli memede olmak istedi çok süt içiyor sanırımarada biraz çıkarıyor Sonra tekrar emmek istiyor uykusuzluk beni o kadar gergin yaptı ki Kimseyi görmek istemiyorum bugün eşime sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım sadece onu görmek istiyorum lohusa depresyonu mu yaşıyorum bn canm
bizimde şuan öyle ve artık kanala da yerleşti dönemez kiii :)Anterior pozisyon kolay oluyormuş. benim prensesimin de sırtı solda ayakları sağda
Bilemiyorum cnm neden böyle bir karar verdi. Artık kontroller haftada bir olacak. O zaman daha detaylı soracağımaa ama senin zaten birtane dogumun var Bende yapmıyor diye biliyordum belkide sadece açıklığa bakmak için bakacaktır ben yarın 37+5 olucam pembe leke geldi bide banada bakar kesin
Benim de randevum 2 Ocak. Kanaldan vs bahsetmedi. Açılmam yoktu. 2sinde kontrole çağırdı. Eğer açılma olursa doğuma alırım dedi. Olmazsa son gününü bekleyeceğiz dedi 6 Ocak. Hatta 1-2 gün geçebilir dedi. Senin niye hemen sezeryan dedi ki canım?
Anterior pozisyon kolay oluyormuş. benim prensesimin de sırtı solda ayakları sağda
Gecmis olsun canim emin ol hepimiz ayniyiz bi yandan bebegin dogmasini cok istiyorum biryandanda hareket bile etmemeye calisiyorum suan dogum yapamam belim cok kotu yuruyemiyorum bu halde dogum yapsam herhalde beldeki acıdan dogum sancisini bile hissetmem bebegi kucaklayamam allaha dua ediyorum bolbol gecsin belim diye bugun 4. Gunu allaha sukur dunden daha iyiyim ama tam gecmis degil sizde en yakin zamanda iyilesirsiniz insallah bebek en dogru zamanda gelsinSelaaaammm
Bugün Doğuma giden arkadaşların allah yardımcıları olsun inşş
Tam okuyamadım, bizim evde hala hastalık kol geziyor, iyileşme çabalarımız sürüyor 5 gün oldu yaa. Ne yürüyüş, ne squat yapıyorum. Aman çocuk gelmesin modundayım, okadar hastayım ki bu halde hayatta doğuramam, 9 ay bekleyip şu hafta nasıl hasta oldum ben yaa(( iştah da sıfır, kesin kilo verdi Bebek de, ptesi gidicez bakalım inş
Aynen canım ben de öyle istiyorum. En son artık olmazsa dediği şekilde olur yani. Bakalım hayırlısı.Aslında doktor direk bir şey demedi. 2 ocakta bakalım tekrar deyince ben ya girmezse yine o zaman nolcak dedim. Sezaryen gününü konuşuruz dedi. Onu olabildiğince geç bi tarihe isterim ki belki o arada girer kanala =(
Aynen canım ben de öyle istiyorum. En son artık olmazsa dediği şekilde olur yani. Bakalım hayırlısı.
Canım nasılsınız? Napti doktor doğumun oldu mu?Allah razı olsun canım 37+2 sata göre
Ultrasona göre 39+4 de canım ama yarın doğum olurmu bilmiyorum çünkü şu an fena boğaz ağrısı var birşey yemem icmem yasak viks surdum yatakta oturuyorum canım çok sıkkın tam zamanında hasta oldum.
Katılıyorum.Hayırlısı yaa çok zorlamam doktorumu. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Vajinal doğurcam diye içerden dışardan yırtılmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?