2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
aynen ama belini cukurlastirmiycaksin kedi gibi duruyorsun

Hadi gözün aydın canım bakalım nst nasıl çıkacak:)

aynen ama belini cukurlastirmiycaksin kedi gibi duruyorsun
birde arada arkaya doğru esniyorsun anlatabildim umarım

Eyvah . Varmış demek lohusa sendromu diye bir şey . Ağlama . Ne kadar uyuyabiliyorsun?

O kadar normal ki bu yaşadıkların. Daha iniş çıkışlı ruh hallerin de olabilir. Uykusuzluk kadar hormonların da etkisi var ama geçecek. 40ın çıkması boş bi ifade değil, rahatlayacaksın. Sonra 3 ay bitince bebek dünyaya adapte olmuş olacak, 6 Aydan sonra iyice tatlanacak, ağlamaları azalacak. Gittikçe güzelleşecek, geçecek.
İmza: 4 yıl öncesinin depresif lohusası

Benim de randevum 2 Ocak. Kanaldan vs bahsetmedi. Açılmam yoktu. 2sinde kontrole çağırdı. Eğer açılma olursa doğuma alırım dedi. Olmazsa son gününü bekleyeceğiz dedi 6 Ocak. Hatta 1-2 gün geçebilir dedi. Senin niye hemen sezeryan dedi ki canım?

Herşey yolunda güzel gidiyor canım bence yaşamış olmama rağmen aradan zaman geçtiği için tekrar yaşayacağım şeyler normal süreç sakın negatif gibi düşünme zaten en zor yanı malesef uykusuzluk ilk zamanlar düzen olana dek çok yıpranıyor insan Alya premses büyüyor şükür..

Anterior pozisyon kolay oluyormuş. benim prensesimin de sırtı solda ayakları sağda

Eklentiler

• Screenshot_20181228-152920.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20181228-152913.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 47
Canım kesinlikle depresyon değil. Alışma aşaması . bebekler kırkı çıkana kadar uyku düzeni oturmuyor. Yanındakilerden yardım alıp mümkün olan her zaman dinlenmeye çalış. Biraz daha toparlanmaya ihtiyacın var. Kolay gelsin anne olmak kolay değıl

aa ama senin zaten birtane dogumun var Bende yapmıyor diye biliyordum belkide sadece açıklığa bakmak için bakacaktır ben yarın 37+5 olucam pembe leke geldi bide banada bakar kesin
Bilemiyorum cnm neden böyle bir karar verdi. Artık kontroller haftada bir olacak. O zaman daha detaylı soracağım

Aslında doktor direk bir şey demedi. 2 ocakta bakalım tekrar deyince ben ya girmezse yine o zaman nolcak dedim. Sezaryen gününü konuşuruz dedi. Onu olabildiğince geç bi tarihe isterim ki belki o arada girer kanala =(

Anterior pozisyon kolay oluyormuş. benim prensesimin de sırtı solda ayakları sağda

Heh oksiput posterior dedi. Şu şekil diye de gösterdi. Anterior olması lazım. O da şöyle oluyo diye gösterdi. Anterior olunca zaten ultrasonda hiç yüzünü göremezmişiz falan filan

Gecmis olsun canim emin ol hepimiz ayniyiz bi yandan bebegin dogmasini cok istiyorum biryandanda hareket bile etmemeye calisiyorum suan dogum yapamam belim cok kotu yuruyemiyorum bu halde dogum yapsam herhalde beldeki acıdan dogum sancisini bile hissetmem bebegi kucaklayamam allaha dua ediyorum bolbol gecsin belim diye bugun 4. Gunu allaha sukur dunden daha iyiyim ama tam gecmis degil sizde en yakin zamanda iyilesirsiniz insallah bebek en dogru zamanda gelsin

Aslında doktor direk bir şey demedi. 2 ocakta bakalım tekrar deyince ben ya girmezse yine o zaman nolcak dedim. Sezaryen gününü konuşuruz dedi. Onu olabildiğince geç bi tarihe isterim ki belki o arada girer kanala =(
Aynen canım ben de öyle istiyorum. En son artık olmazsa dediği şekilde olur yani. Bakalım hayırlısı.

Canım nasılsınız? Napti doktor doğumun oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…