2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar benim oglan da 2750 olmus. 10 gunde yaklasik 200 gram almis ama hala minik. Doktorum endise edilecek bir durum olmadigini,dopplerda sıkıntı olmadigini soyluyor ama ben yine de takiyorum tabi ki:/asil beni üzen sey catim zaten dardır diye normal dogum dusunmuyordum. Bugün catiya bakti aslinda deneyebiliriz dar gorunmuyor dedi. Aglicaktim nerdeyse. Sen stresli kaygili insansin cumaya kadar dusun sezeryan da yapariz istersen dedi. Aslinda asiri korkuyorum agridan acidan değil asla ben telaslanip stres yapip ikinamam, ya onca acidan sonra sezeryan olursa diye... bir yandan da cevreden aa ama normal denenebilcekken sezeryan demek bilemiyorum fln diyorlar... ama Ben kendimi biliyorum stres yapicam:/

Yani bunlar dusunulcek yada planlanilcak bisey degil o an içgüdüsel yapılan bisey arkadaşım kimse bilerek gitmiyo o yola zaten , ama tabiki senin kararın benim bebisimde minyon günümüze göre epey ama minyon olması da işimize geldi normal doğumu denemek için.onemli olan kendine güvenmen ıkınma esnasında sez kimse geçemez çok zor yani bildiğim kadarıyla güzelce düşün kendince kararını ver arkadaşım hayırlısı olsun

İnşallah yollarda bi sıkıntı yaşamazsınız canım Allahım güzel yolculuklar hayırlı doğumlar nasip etsin :)

dediğiniz gibi alışma süreci var sağoln destekleriniz için kızlar evet bir anda nekadar beklersek bekleyelım herşey değişiyor. uykusuzluk herseyde zor gündüzleri dinlenicektım Ama kendimi hiç dikkat etmedim eşim de çok kızıyor artık odadan çıkmayacaksın dıyor annem eşim gece yardım edıyor ama hep meme yuzunden agladı aksam dayanamadım emziği verdım sabah 5e gelıodu oyle sustu. dr verme dedı ama inanın o an baska care olmuyo kurtarıcı bıyandan. dün gece sıtmalandım süt ten dolayı bugun kontrolde emdıkten sonra kalanı sağ dediler peki ben ne yapıcam bunu bıberonla veremez myım sagdıgımı geceleri?

Maşallah minişine ve sana Sağlıkla büyüt fıstığı

Çay kaşığıyla verebilirsin canım biberona hiç bulaşmayın pek güzel emiyor çünkü

Hoşgeldin minnak çok süt olsun kuvvetlice içsin inşallah..

Hosgelmis prenses ♡♡ saglikla sevgiyle buyut Canim melegi iyi ki dogmus♡

Canim gözün aydın. Rabbim sağlıkla sihhatle büyütmeyi nasip etsin. Hoş gelmiş prenses

Canım sen milleti boşver kendini neye daha yakın hissediyorsan onu yaptır bence.
İnsanlar akıl vermeyi çok sever.ama o durumu sen yasayacaksin

Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun

Ben de kontrolden çıktım. Bebek 3750 gr olmuş Maşallah 51 cm de boyu. Nst de sancı çıkmadı. Doktorum dedi ki istersen açılma var mı muayene edeyim eğer suni sancıyla açılacak gibiyse bugün alalım seni doğuma çünkü kilosu ilerliyor sürekli dedi Açılma yoktu, suni de versem açılma olacak gibi değil dedi Kanala da girmemiş. Artık sezaryen diyoruz bu durumda dedi. 2 ocakta kontrole gideceğim. Muhtemelen 4 ocak da doğum tarihimiz olacak. Vajinal doğumu çok istemiştim ama kısmet değilmiş

Verebilirsin bence hem boşa gitmez hemde sen okadar yorulmazsin

Maşallah canım bebeğine.
4 Ocak'a daha var belli olmaz ne olacağı.
Senin ve bebeğin için en iyisi ne olacaksa o olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…