- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Gözün aydın canım ne guzel yavrunu kucağına aldın.saglikla büyüt op kokla darısı bize insallahSelam güzel anneler
Sabah 7de Dümya kızımız doğdu.
Epidural spinal sezaryen oldum.
38+5 günlük 2.910gr ve 48cm
Doktorumuz çarşamba günü 2.800 ölçmüştü:)
Şimdilik iyiyiz. Herkese kolaylıklar diliyorum:)
Sevgiler
Okurken ben heycanladim masallah tosuncuguna.olsun sezeryan normal farketmez tabi gonul normal ister ama hayırlısı olsun canmBen de kontrolden çıktım. Bebek 3750 gr olmuşMaşallah 51 cm de boyu. Nst de sancı çıkmadı. Doktorum dedi ki istersen açılma var mı muayene edeyim eğer suni sancıyla açılacak gibiyse bugün alalım seni doğuma çünkü kilosu ilerliyor sürekli dedi Açılma yoktu, suni de versem açılma olacak gibi değil dedi Kanala da girmemiş. Artık sezaryen diyoruz bu durumda dedi. 2 ocakta kontrole gideceğim. Muhtemelen 4 ocak da doğum tarihimiz olacak. Vajinal doğumu çok istemiştim ama kısmet değilmiş
Sağol canım hayırlısı artıkOkurken ben heycanladim masallah tosuncuguna.olsun sezeryan normal farketmez tabi gonul normal ister ama hayırlısı olsun canm
Maşallah canım.Ben de kontrolden çıktım. Bebek 3750 gr olmuşMaşallah 51 cm de boyu. Nst de sancı çıkmadı. Doktorum dedi ki istersen açılma var mı muayene edeyim eğer suni sancıyla açılacak gibiyse bugün alalım seni doğuma çünkü kilosu ilerliyor sürekli dedi Açılma yoktu, suni de versem açılma olacak gibi değil dedi Kanala da girmemiş. Artık sezaryen diyoruz bu durumda dedi. 2 ocakta kontrole gideceğim. Muhtemelen 4 ocak da doğum tarihimiz olacak. Vajinal doğumu çok istemiştim ama kısmet değilmiş
Gecmis olsun gule gule büyüt bebeginiSelam güzel anneler
Sevgiler
Hayirlisi boyleymis canim...bazen elimizde olmuyor maalesef..Ben de kontrolden çıktım. Bebek 3750 gr olmuşMaşallah 51 cm de boyu. Nst de sancı çıkmadı. Doktorum dedi ki istersen açılma var mı muayene edeyim eğer suni sancıyla açılacak gibiyse bugün alalım seni doğuma çünkü kilosu ilerliyor sürekli dedi Açılma yoktu, suni de versem açılma olacak gibi değil dedi Kanala da girmemiş. Artık sezaryen diyoruz bu durumda dedi. 2 ocakta kontrole gideceğim. Muhtemelen 4 ocak da doğum tarihimiz olacak. Vajinal doğumu çok istemiştim ama kısmet değilmiş
Galiba oldu..bebis geldi..yoksa yazardiA anneveoglusu canım sanırım dogumun oldu hayırlı haberlerle gel❤
Ha Tamam canım şırınga vardı evde şu an dikişlerim için antibiyotik kullanıyorum ama süte geçmiyormuş hiç duymamıştım ismini değişik bir antibiyotik Az önce sagdm Gerçekten rahatlatıyor@Kartanesii8892 canim sütünü sag mutlaka antibiyotiklik olma mazallah ama su asamada biberonla verme bence bazi bebekler anneyi istemiyor cogunlukla lıkır lıkır alışıyorlar ama sen yorulunca yardimcilarin var ilitsinlar ya siringa ya kasikla verirler sagdigini seninde hem göğsün hem kendin dinlenir
Herşeyin hayırlısı canım sıkma canını maşallah tombik bi bebek geliyor desene :)Ben de kontrolden çıktım. Bebek 3750 gr olmuşMaşallah 51 cm de boyu. Nst de sancı çıkmadı. Doktorum dedi ki istersen açılma var mı muayene edeyim eğer suni sancıyla açılacak gibiyse bugün alalım seni doğuma çünkü kilosu ilerliyor sürekli dedi Açılma yoktu, suni de versem açılma olacak gibi değil dedi Kanala da girmemiş. Artık sezaryen diyoruz bu durumda dedi. 2 ocakta kontrole gideceğim. Muhtemelen 4 ocak da doğum tarihimiz olacak. Vajinal doğumu çok istemiştim ama kısmet değilmiş
bence de A anneveoglusu kesin doğum yaptı merak ediyorum nasıllarGaliba oldu..bebis geldi..yoksa yazardi@anneveoglusu
Canım benim hayırlı ugurlu olsun sağlıkla büyüsün maşallah size :)Selam güzel anneler
Sevgiler
Amin canım sağ salim kavuşalım hepimiz sona gelince heyecan korku hepsi karışıkİnşallah yollarda bi sıkıntı yaşamazsınız canım Allahım güzel yolculuklar hayırlı doğumlar nasip etsin :)
Normal deneyelim dersen de bebek gelmezse vakum filan yapılabilir, o da çok önerdiğimiz bir şey değil dedi. Nebileyim korktum öyle deyince deMaşallah canım.
Hakkında hayırlısı olsun. Daha süre varken bebeğin iriliğinden ötürü sezeryan önerilmesi biraz anlamsız geldi. Suni sancı versem de açılacak gibi değil demek ne demek. İlk dogumumda yanımda yatan kadın bas bas bağırdı bebek geliyor diye kadınla dalga geçtiler daha az önce kontrol ettik çok az açılman var dediler. O anda bebek geldi yatakta doğdu bebek doktorlar inanamadı. Yani diyeceğim o ki tamam doktorlar bizden kat kat fazla bilgileri var ama bu doğum olayı çok çok farklı. Ben olsam başka bir doktorla daha görüşür fikrini alırdım.Vajinal doğumdan ümidini kesme hemen belki o vakte kadar bebek kendisi gelmek ister. Yine de sezeryan olursa elbette kötü bir durum değil birçok arkadaşımız burada sezeryan oldu. En önemlisi senin ve bebişinin sağlığı
Evet ne çok şartlamışım kendimi vajinal doğuma, boşluğa düştüm sankiHayirlisi boyleymis canim...bazen elimizde olmuyor maalesef..
Hayırlısı olsun tabi, bebiş beni her muayenede şoka uğratıyor maşallah tombiklikte dünya markası :)Herşeyin hayırlısı canım sıkma canını maşallah tombik bi bebek geliyor desene :)
Önemli olan ikinizin de sağlıklı olması canım hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsunBen de kontrolden çıktım. Bebek 3750 gr olmuşMaşallah 51 cm de boyu. Nst de sancı çıkmadı. Doktorum dedi ki istersen açılma var mı muayene edeyim eğer suni sancıyla açılacak gibiyse bugün alalım seni doğuma çünkü kilosu ilerliyor sürekli dedi Açılma yoktu, suni de versem açılma olacak gibi değil dedi Kanala da girmemiş. Artık sezaryen diyoruz bu durumda dedi. 2 ocakta kontrole gideceğim. Muhtemelen 4 ocak da doğum tarihimiz olacak. Vajinal doğumu çok istemiştim ama kısmet değilmiş
Sağol canım hepimiz güzel sona yaklaştık. Hayırlısı sağlıkla gelsinlerZ zet193 canim nekadar guzel beslemissin tontisi sıkma canini nasipten öte yol yok nasibinde sez varmistir rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
@Kartanesii8892 süt durumun nasil canim bebege yetiyormu gogsunde agrin acin varmi
Sıkma canını kuzum. Hakkında en hayırlısını nasip etsin Rabbim.Normal deneyelim dersen de bebek gelmezse vakum filan yapılabilir, o da çok önerdiğimiz bir şey değil dedi. Nebileyim korktum öyle deyince de
Evet ne çok şartlamışım kendimi vajinal doğuma, boşluğa düştüm sanki
Hayırlısı olsun tabi, bebiş beni her muayenede şoka uğratıyor maşallah tombiklikte dünya markası :)
Banyo edince anında doluyor süt bebekte tamamen bitiremiyor az çekip rahatlamak iyi gelecek canımtamam canım bazen dayanılmaz acım oluyor o arada ıyi gelır sagdıgımı vermek belkı❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?