2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gözün aydın canım ne guzel yavrunu kucağına aldın.saglikla büyüt op kokla darısı bize insallah

Okurken ben heycanladim masallah tosuncuguna.olsun sezeryan normal farketmez tabi gonul normal ister ama hayırlısı olsun canm

Maşallah canım.
Hakkında hayırlısı olsun. Daha süre varken bebeğin iriliğinden ötürü sezeryan önerilmesi biraz anlamsız geldi. Suni sancı versem de açılacak gibi değil demek ne demek. İlk dogumumda yanımda yatan kadın bas bas bağırdı bebek geliyor diye kadınla dalga geçtiler daha az önce kontrol ettik çok az açılman var dediler. O anda bebek geldi yatakta doğdu bebek doktorlar inanamadı. Yani diyeceğim o ki tamam doktorlar bizden kat kat fazla bilgileri var ama bu doğum olayı çok çok farklı. Ben olsam başka bir doktorla daha görüşür fikrini alırdım.Vajinal doğumdan ümidini kesme hemen belki o vakte kadar bebek kendisi gelmek ister. Yine de sezeryan olursa elbette kötü bir durum değil birçok arkadaşımız burada sezeryan oldu. En önemlisi senin ve bebişinin sağlığı

@Kartanesii8892 canim sütünü sag mutlaka antibiyotiklik olma mazallah ama su asamada biberonla verme bence bazi bebekler anneyi istemiyor cogunlukla lıkır lıkır alışıyorlar ama sen yorulunca yardimcilarin var ilitsinlar ya siringa ya kasikla verirler sagdigini seninde hem göğsün hem kendin dinlenir

Hayirlisi boyleymis canim...bazen elimizde olmuyor maalesef..

Ha Tamam canım şırınga vardı evde şu an dikişlerim için antibiyotik kullanıyorum ama süte geçmiyormuş hiç duymamıştım ismini değişik bir antibiyotik Az önce sagdm Gerçekten rahatlatıyor

Herşeyin hayırlısı canım sıkma canını maşallah tombik bi bebek geliyor desene :)

Canım benim hayırlı ugurlu olsun sağlıkla büyüsün maşallah size :)

Z zet193 canim nekadar guzel beslemissin tontisi sıkma canini nasipten öte yol yok nasibinde sez varmistir rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

@Kartanesii8892 süt durumun nasil canim bebege yetiyormu gogsunde agrin acin varmi

Normal deneyelim dersen de bebek gelmezse vakum filan yapılabilir, o da çok önerdiğimiz bir şey değil dedi. Nebileyim korktum öyle deyince de

Hayirlisi boyleymis canim...bazen elimizde olmuyor maalesef..
Evet ne çok şartlamışım kendimi vajinal doğuma, boşluğa düştüm sanki

Herşeyin hayırlısı canım sıkma canını maşallah tombik bi bebek geliyor desene :)
Hayırlısı olsun tabi, bebiş beni her muayenede şoka uğratıyor maşallah tombiklikte dünya markası :)

Önemli olan ikinizin de sağlıklı olması canım hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun

Sağol canım hepimiz güzel sona yaklaştık. Hayırlısı sağlıkla gelsinler

Sıkma canını kuzum. Hakkında en hayırlısını nasip etsin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…