2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Yaa ne kadar güzel bir isim. Hoş gelmiş Dünya bebek ❤
Allah anali babalı büyütsün insallah

Haydaaa senin de mi 2 Ocak'a kadar iner belki bizimkiler de dua edelim olmuyosa da zorlamanın bi alemi yok sağlıklı olsunlar gerisi boş

çok şükür yetiyor artıyor kuzum hatta gece sıtmalandım fazla sütüm kaldıgı için bugun sagmam gerektıgını soyledıler emzırdıkten sonra hala gelıyorsa yoksa sıtmalanıyorum ateslenıyorum ateslenmemem lazımmıs rengı beyaz döndü sütümün. sen nasılsın❤

Canım hayırlı olsun Gözün aydın

Masallah bebisine♡ bebek doguma hazir olsada rahim hazir olmadigi icin suni sanciyla rahmi zorlamak bana da pek icacici gelmiyor. Ilk dogumun sanirim, bu yuzden senin icin belki daha iyi olur, 4 uzeri dogarsa cok zor olacagini dusunmustur doktorun senin icin. Onemli olan ikinizin saglikli olmasi, hakkinizda en guzeli olsun ♡

canım sıkma canını.bak ben de cok ıstedım aöa.nasıp olmadı sonrasıymıs muhım olan normal.dogum yapıp sonrasınds sütüm olmasaydı veya ememeseydı vs bunları ceksembuyuk sıkıntıydı sımdı bebegim.emıyor ya öncesinin gercekten bi önemi olmadıgını anladım.. masallah kuzuna dr.unun dedıgı de dogru daha da artıcsk kılosu

Sağlıkla büyüsün minnak annesi de çabuk ayaklansın inşallah

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün ❤

Masallah kuzuna canim❤❤ saglikla sihhatle buyut ❤

Senin alyalı fotografını yesinler :)

Gecmis olsun, gule gule büyüt bebegini canim.

Z zet193 canim valla masallah bebisine ❤ dur bakalim bi dahaki kontrole kadar belki acilman olur vs vs bilemeyiz. Onemli olan ikinizinde en saglikli sekilde atlatmasi bu durumu ❤
Canım açılma olsa da bebek 4 kg geçmiş olur sanırım Bakalım hayırlısı artık

Haydaaa senin de mi 2 Ocak'a kadar iner belki bizimkiler de dua edelim olmuyosa da zorlamanın bi alemi yok sağlıklı olsunlar gerisi boş
Sanırım inse de açılma da olsa kilosu dolayısıyla normali deneyemeyeceğiz gibi görünüyor Hayırlısı napalım.

Sağol canım. Sağlıklı olsun da önemli olan o.

Evet bir korkum da o canım. İnşallah senin gibi sütümde sorun olmaz bol bol emziririm. Sezaryen olunca süt zor geliyor filan diye de korkutuyorlar insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…