2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gozun aydin..kilosuda guzel.masallah

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah çabucak topatlanirsiniz

Daha iyiyim dune gore canim sukur
Sevindim aman sutsuz kalmasinda minik saklama posetlerinden al buzluga koy canim ilerde buyudumu doymak bilmiyorlar ozaman kurtarici gibi olur suan gelen sut daha saglikli ve yararli posetlere tarih yaz dolaba koy

Benimde popo solda.. iyi biseymiymiss.
Ama kanal filan hic bahsetmedi.

Kanal pozisyonuna gore baktım da iyi olarak anladim bilmiyorum yine de :))

bizimde şuan öyle ve artık kanala da yerleşti dönemez kiii :)

Hadi hayırlısı

Heh oksiput posterior dedi. Şu şekil diye de gösterdi. Anterior olması lazım. O da şöyle oluyo diye gösterdi. Anterior olunca zaten ultrasonda hiç yüzünü göremezmişiz falan filan

Yüzünü perşembe gösterdi ama renkliye geçince net değildi suyu son haftalar azaldığı icin net olmaz dedi .Anterior pozisyon olursa kolay oluyormus

Benim de pozisyon olarak normal görünüyor şimdilik ama denemek isterim ya Allah bir güç verir zaten doğamız gereği bebek gelişini ayarlıyor belki telaş ettiğinden daha kolay olacak bilemezsin:) pozitif doğum hikayeleri okuyorum okudukca hevesleniyorum

Benimde popo solda.. iyi biseymiymiss.
Ama kanal filan hic bahsetmedi.

Canim gozunuz aydin Allah anali babalı büyütsün♥

Bugün bir yerde okudum da iri bebek 4500 gr üzerinde imiş.Onemli olan bebegin iriliği değil bebek ile anne pelvisinin uyumu imiş .
Bizim doktorunda iki lafindan biri bu canim
Kilo kafa takma onemli olan bebek sana yada sen bebege uygunmusun ikinizin uyumu

Canım hayırlı olsun gözünüz aydın

emzik bence verilmeli ben oglumda verdim hic vermemezlik yapmadim dis ve agiz yapisini bozulmadi sukur 8. Ayinda kendiliginden birakti emzigi elbet birakacaklar emzik annelerin kurtaricis bir bakima bence doktor ebe vermeyin desede vericem ben

inş canım hıcc alakası yokmus sez ile 38+0 da oldum ustelık hemsıre bıgeldı emzirme vakti odadakileri alalım dedi ki aklıma bile gelmemişti hemşire geldi gögsumu bi sıktı Allah seni inandırsın Ben şok su gibi bir şey çıktı diğeri bebeği tuttu emmeye başladı çok şükür düşün bir de2 hafta erken oldu 40a göre. korkma söylennlere asma kulak Ben de boşuna stres yapmısım❤

Benim açılma da görülmeyince mi uygun değil dedi doktorum bilemedim Ama 4 kg üstünde normal doğum sıkıntı olur dedi.
Çatina gore demiş olabilir canim
Benim cunku bizdede açiklik yoktu cati muanesinde acilma yok olsa dogum baslardi

Yaa hadi inşallah :) Çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…