Merhabalar kızlar. Sabah spinal anestezi ile doğum oldu. Kızım 3kilo 200 gram. Sağlıklı bir bebiş çok şükür. Abisine çok benziyor. Daha sonra detaylı yazarım. Soran, dualarında yer veren herkese sonsuz teşekkürler.
Merhabalar kızlar. Sabah spinal anestezi ile doğum oldu. Kızım 3kilo 200 gram. Sağlıklı bir bebiş çok şükür. Abisine çok benziyor. Daha sonra detaylı yazarım. Soran, dualarında yer veren herkese sonsuz teşekkürler.
çok şükür yetiyor artıyor kuzum hatta gece sıtmalandım fazla sütüm kaldıgı için bugun sagmam gerektıgını soyledıler emzırdıkten sonra hala gelıyorsa yoksa sıtmalanıyorum ateslenıyorum ateslenmemem lazımmıs rengı beyaz döndü sütümün. sen nasılsın❤
Daha iyiyim dune gore canim sukur
Sevindim aman sutsuz kalmasinda minik saklama posetlerinden al buzluga koy canim ilerde buyudumu doymak bilmiyorlar ozaman kurtarici gibi olur suan gelen sut daha saglikli ve yararli posetlere tarih yaz dolaba koy
Heh oksiput posterior dedi. Şu şekil diye de gösterdi. Anterior olması lazım. O da şöyle oluyo diye gösterdi. Anterior olunca zaten ultrasonda hiç yüzünü göremezmişiz falan filan
Kizlar benim oglan da 2750 olmus. 10 gunde yaklasik 200 gram almis ama hala minik. Doktorum endise edilecek bir durum olmadigini,dopplerda sıkıntı olmadigini soyluyor ama ben yine de takiyorum tabi ki:/asil beni üzen sey catim zaten dardır diye normal dogum dusunmuyordum. Bugün catiya bakti aslinda deneyebiliriz dar gorunmuyor dedi. Aglicaktim nerdeyse. Sen stresli kaygili insansin cumaya kadar dusun sezeryan da yapariz istersen dedi. Aslinda asiri korkuyorum agridan acidan değil asla ben telaslanip stres yapip ikinamam, ya onca acidan sonra sezeryan olursa diye... bir yandan da cevreden aa ama normal denenebilcekken sezeryan demek bilemiyorum fln diyorlar... ama Ben kendimi biliyorum stres yapicam:/
Benim de pozisyon olarak normal görünüyor şimdilik ama denemek isterim ya Allah bir güç verir zaten doğamız gereği bebek gelişini ayarlıyor belki telaş ettiğinden daha kolay olacak bilemezsin:) pozitif doğum hikayeleri okuyorum okudukca hevesleniyorum
Selam güzel anneler
Sabah 7de Dümya kızımız doğdu.
Epidural spinal sezaryen oldum.
38+5 günlük 2.910gr ve 48cm
Doktorumuz çarşamba günü 2.800 ölçmüştü:)
Şimdilik iyiyiz. Herkese kolaylıklar diliyorum:)
Sevgiler
dediğiniz gibi alışma süreci var sağoln destekleriniz için kızlar evet bir anda nekadar beklersek bekleyelım herşey değişiyor. uykusuzluk herseyde zor gündüzleri dinlenicektım Ama kendimi hiç dikkat etmedim eşim de çok kızıyor artık odadan çıkmayacaksın dıyor annem eşim gece yardım edıyor ama hep meme yuzunden agladı aksam dayanamadım emziği verdım sabah 5e gelıodu oyle sustu. dr verme dedı ama inanın o an baska care olmuyo kurtarıcı bıyandan. dün gece sıtmalandım süt ten dolayı bugun kontrolde emdıkten sonra kalanı sağ dediler peki ben ne yapıcam bunu bıberonla veremez myım sagdıgımı geceleri?
emzik bence verilmeli ben oglumda verdim hic vermemezlik yapmadim dis ve agiz yapisini bozulmadi sukur 8. Ayinda kendiliginden birakti emzigi elbet birakacaklar emzik annelerin kurtaricis bir bakima bence doktor ebe vermeyin desede vericem ben
Canım açılma olsa da bebek 4 kg geçmiş olur sanırım Bakalım hayırlısı artık
Sanırım inse de açılma da olsa kilosu dolayısıyla normali deneyemeyeceğiz gibi görünüyor Hayırlısı napalım.
Sağol canım. Sağlıklı olsun da önemli olan o.
Evet bir korkum da o canım. İnşallah senin gibi sütümde sorun olmaz bol bol emziririm. Sezaryen olunca süt zor geliyor filan diye de korkutuyorlar insanı
inş canım hıcc alakası yokmus sez ile 38+0 da oldum ustelık hemsıre bıgeldı emzirme vakti odadakileri alalım dedi ki aklıma bile gelmemişti hemşire geldi gögsumu bi sıktı Allah seni inandırsın Ben şok su gibi bir şey çıktı diğeri bebeği tuttu emmeye başladı çok şükür düşün bir de2 hafta erken oldu 40a göre. korkma söylennlere asma kulak Ben de boşuna stres yapmısım❤
inş canım hıcc alakası yokmus sez ile 38+0 da oldum ustelık hemsıre bıgeldı emzirme vakti odadakileri alalım dedi ki aklıma bile gelmemişti hemşire geldi gögsumu bi sıktı Allah seni inandırsın Ben şok su gibi bir şey çıktı diğeri bebeği tuttu emmeye başladı çok şükür düşün bir de2 hafta erken oldu 40a göre. korkma söylennlere asma kulak Ben de boşuna stres yapmısım❤