Maşallah canım hayırlı uğurlu olsunMerhabalar kızlar. Sabah spinal anestezi ile doğum oldu. Kızım 3kilo 200 gram. Sağlıklı bir bebiş çok şükür. Abisine çok benziyor. Daha sonra detaylı yazarım. Soran, dualarında yer veren herkese sonsuz teşekkürler.
evet canım posetlerden alıcam bolbol koyarım oldugunca:) gecelerı de zorda kalrsam verırım cok sukur ınsallah sızlerın de hayırlısıyla saglıkla gelsın meleklerınız bolbol sütleriniz olsun❤❤Daha iyiyim dune gore canim sukur
Sevindim aman sutsuz kalmasinda minik saklama posetlerinden al buzluga koy canim ilerde buyudumu doymak bilmiyorlar ozaman kurtarici gibi olur suan gelen sut daha saglikli ve yararli posetlere tarih yaz dolaba koy
O belli olmuyor canım bunyeyle alakalı.Canım açılma olsa da bebek 4 kg geçmiş olur sanırımBakalım hayırlısı artık
Sanırım inse de açılma da olsa kilosu dolayısıyla normali deneyemeyeceğiz gibi görünüyorHayırlısı napalım.
Sağol canım. Sağlıklı olsun da önemli olan o.
Evet bir korkum da o canım. İnşallah senin gibi sütümde sorun olmaz bol bol emziririm. Sezaryen olunca süt zor geliyor filan diye de korkutuyorlar insanı
Girmiş. İnşallah canım. Ya rakıp çekiyorum. Spor Yapıyorum. Kolay sağlıklı olsunGirmiş mi seninki kanala? Doğumun en rahat olduğu pozisyon diyolar bi iki ıkıncan çıkcak
Maşallah de canım süte nazar çabuk değer derler :)inş canım hıcc alakası yokmus sez ile 38+0 da oldum ustelık hemsıre bıgeldı emzirme vakti odadakileri alalım dedi ki aklıma bile gelmemişti hemşire geldi gögsumu bi sıktı Allah seni inandırsın Ben şok su gibi bir şey çıktı diğeri bebeği tuttu emmeye başladı çok şükür düşün bir de2 hafta erken oldu 40a göre. korkma söylennlere asma kulak Ben de boşuna stres yapmısım❤
İnsallah canim cumlemizinkievet canım posetlerden alıcam bolbol koyarım oldugunca:) gecelerı de zorda kalrsam verırım cok sukur ınsallah sızlerın de hayırlısıyla saglıkla gelsın meleklerınız bolbol sütleriniz olsun❤❤
Girmiş. İnşallah canım. Ya rakıp çekiyorum. Spor Yapıyorum. Kolay sağlıklı olsun
Ben yaptırdım instgram da partibu var hatta siteside var afişte yaptırdım bakabilirsinSelamlar
Hastane icin isimli banner yaptiran varmi
Fotomagnet.com epey bi ucuza 11 tl mi neydi ismimiz uzun diye oda :)Selamlar
Hastane icin isimli banner yaptiran varmi
canım okudum seni de ya, allah yardımcın olsun . Kremleri kullanıyomusun? Bgn nasılsın? Ben biraz biraz toparlanıyorum sanki 3-5 güne iyice geçer diye ümit ediyorumGecmis olsun canim emin ol hepimiz ayniyiz bi yandan bebegin dogmasini cok istiyorum biryandanda hareket bile etmemeye calisiyorum suan dogum yapamam belim cok kotu yuruyemiyorum bu halde dogum yapsam herhalde beldeki acıdan dogum sancisini bile hissetmem bebegi kucaklayamam allaha dua ediyorum bolbol gecsin belim diye bugun 4. Gunu allaha sukur dunden daha iyiyim ama tam gecmis degil sizde en yakin zamanda iyilesirsiniz insallah bebek en dogru zamanda gelsin
gözün aydın canım, çok da minnak olmadı fıstık bak sandığın gibiSelam güzel anneler
Sabah 7de Dümya kızımız doğdu.
Epidural spinal sezaryen oldum.
38+5 günlük 2.910gr ve 48cm
Doktorumuz çarşamba günü 2.800 ölçmüştü:)
Şimdilik iyiyiz. Herkese kolaylıklar diliyorum:)
Sevgiler
canım iki saat olayına hiç aldırış etme , her fırsatta ver. Sen verdikçe emme refleksi ile emecek ve midesi büyüyecek inşçok şükür yetiyor artıyor kuzum hatta gece sıtmalandım fazla sütüm kaldıgı için bugun sagmam gerektıgını soyledıler emzırdıkten sonra hala gelıyorsa yoksa sıtmalanıyorum ateslenıyorum ateslenmemem lazımmıs rengı beyaz döndü sütümün. sen nasılsın❤
gözün aydın canım , allah size bağışlasın inşMerhabalar kızlar. Sabah spinal anestezi ile doğum oldu. Kızım 3kilo 200 gram. Sağlıklı bir bebiş çok şükür. Abisine çok benziyor. Daha sonra detaylı yazarım. Soran, dualarında yer veren herkese sonsuz teşekkürler.
hayırlısı olsun canım, ama kilo ne kadar doğru ondan emin değilim ya. 39 da 4.000 kg demişlerdi büyük oğluma, 39+5 te 3500 doğdu.Canım açılma olsa da bebek 4 kg geçmiş olur sanırımBakalım hayırlısı artık
Sanırım inse de açılma da olsa kilosu dolayısıyla normali deneyemeyeceğiz gibi görünüyorHayırlısı napalım.
Sağol canım. Sağlıklı olsun da önemli olan o.
Evet bir korkum da o canım. İnşallah senin gibi sütümde sorun olmaz bol bol emziririm. Sezaryen olunca süt zor geliyor filan diye de korkutuyorlar insanı
Gecmis olsun,gule gule buyut bebegini masallah gelisimi güzelmis kendi suresinde dogsa seni zorlarmis bayağı:)Kizlar anca yazabildim bu sabah sezeryana aldilar beni kizim dunyaya geldi cok sukur, ama simdilik yb da birazcik solunum sikntisi varmis ama.korkmaniza gerek yok onlem icin dedi kizim 3500 gr, 53 cm dogdu..ben de hastanedeyim birazcik agrilarim var ama iyiym cok sukur, surekli sut sagip gonderiyorum kuzuma simdilik az sutum ama dinlenince gelir diyorlar...sut sagma isi cikinca hemen esimi gonderdim phlipsin otomatik sut sagma makinasini aldrdim mennunim simdilik.. ameliyatim cok eglenceli gecti sakindim baya hatta ameliyattaki arkadaslar butun fotolarini cektiler cikis anina kadar :) bize dua eden herkese cok tesekkur ederiz Allah sizleride hayirlisiyla kavustursun kuzulariniza :)
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah...Kizlar anca yazabildim bu sabah sezeryana aldilar beni kizim dunyaya geldi cok sukur, ama simdilik yb da birazcik solunum sikntisi varmis ama.korkmaniza gerek yok onlem icin dedi kizim 3500 gr, 53 cm dogdu..ben de hastanedeyim birazcik agrilarim var ama iyiym cok sukur, surekli sut sagip gonderiyorum kuzuma simdilik az sutum ama dinlenince gelir diyorlar...sut sagma isi cikinca hemen esimi gonderdim phlipsin otomatik sut sagma makinasini aldrdim mennunim simdilik.. ameliyatim cok eglenceli gecti sakindim baya hatta ameliyattaki arkadaslar butun fotolarini cektiler cikis anina kadar :) bize dua eden herkese cok tesekkur ederiz Allah sizleride hayirlisiyla kavustursun kuzulariniza :)
Ya zaten efsaneymiş o saç ekşime konusu :))) Maşallah güzel meleğinecanımm ❤ ah bide görsen sapsarı çakır gözler aynı ruyamdakı gb saçımız çok:) ama hiç midem ekşimedi:)
Kuzum kaç gece yatırdılar hastanede seni? 2 gece yazıyor doğum paketinde benim ama bir gece yatıp çıkanlarda varmış istege göre merak ettim ondan
Hayır canım Bi kızım var bu ikinci bebegım inş sizinİlk bebeğin mi acaba
Korktum canim ilac kullanamadim ortapedi dok verdi ama guvenemedim krem gebelik kategrisi X en tehlikesi gebeler kesinlikle kullanmamali yaziyordu ama allaha sukur dunden az siddeti dun aglaya aglaya yuruyordum bugun iyiyim yarindahada iyi olacaz allahin izniyle rabbim sanada sifa versin kimin neye ihtiyaci varsa yardimcisinolsuncanım okudum seni de ya, allah yardımcın olsun . Kremleri kullanıyomusun? Bgn nasılsın? Ben biraz biraz toparlanıyorum sanki 3-5 güne iyice geçer diye ümit ediyorum
gözün aydın canım, çok da minnak olmadı fıstık bak sandığın gibi
canım iki saat olayına hiç aldırış etme , her fırsatta ver. Sen verdikçe emme refleksi ile emecek ve midesi büyüyecek inş
gözün aydın canım , allah size bağışlasın inş
hayırlısı olsun canım, ama kilo ne kadar doğru ondan emin değilim ya. 39 da 4.000 kg demişlerdi büyük oğluma, 39+5 te 3500 doğdu.
Hadi gözün aydın canım benim:)Kizlar anca yazabildim bu sabah sezeryana aldilar beni kizim dunyaya geldi cok sukur, ama simdilik yb da birazcik solunum sikntisi varmis ama.korkmaniza gerek yok onlem icin dedi kizim 3500 gr, 53 cm dogdu..ben de hastanedeyim birazcik agrilarim var ama iyiym cok sukur, surekli sut sagip gonderiyorum kuzuma simdilik az sutum ama dinlenince gelir diyorlar...sut sagma isi cikinca hemen esimi gonderdim phlipsin otomatik sut sagma makinasini aldrdim mennunim simdilik.. ameliyatim cok eglenceli gecti sakindim baya hatta ameliyattaki arkadaslar butun fotolarini cektiler cikis anina kadar :) bize dua eden herkese cok tesekkur ederiz Allah sizleride hayirlisiyla kavustursun kuzulariniza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?