2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun

Daha iyiyim dune gore canim sukur
Sevindim aman sutsuz kalmasinda minik saklama posetlerinden al buzluga koy canim ilerde buyudumu doymak bilmiyorlar ozaman kurtarici gibi olur suan gelen sut daha saglikli ve yararli posetlere tarih yaz dolaba koy
evet canım posetlerden alıcam bolbol koyarım oldugunca:) gecelerı de zorda kalrsam verırım cok sukur ınsallah sızlerın de hayırlısıyla saglıkla gelsın meleklerınız bolbol sütleriniz olsun❤❤

O belli olmuyor canım bunyeyle alakalı.
Benim ilk iki gün gelmemişti ama birçok arkadaşın geliyor okuyoruz duyuyoruz.
Stres çok önemli sutte. Rahat olmaya çalışalım

Maşallah de canım süte nazar çabuk değer derler :)

canım okudum seni de ya, allah yardımcın olsun . Kremleri kullanıyomusun? Bgn nasılsın? Ben biraz biraz toparlanıyorum sanki 3-5 güne iyice geçer diye ümit ediyorum

gözün aydın canım, çok da minnak olmadı fıstık bak sandığın gibi

canım iki saat olayına hiç aldırış etme , her fırsatta ver. Sen verdikçe emme refleksi ile emecek ve midesi büyüyecek inş

gözün aydın canım , allah size bağışlasın inş

hayırlısı olsun canım, ama kilo ne kadar doğru ondan emin değilim ya. 39 da 4.000 kg demişlerdi büyük oğluma, 39+5 te 3500 doğdu.

Kizlar anca yazabildim bu sabah sezeryana aldilar beni kizim dunyaya geldi cok sukur, ama simdilik yb da birazcik solunum sikntisi varmis ama.korkmaniza gerek yok onlem icin dedi kizim 3500 gr, 53 cm dogdu..ben de hastanedeyim birazcik agrilarim var ama iyiym cok sukur, surekli sut sagip gonderiyorum kuzuma simdilik az sutum ama dinlenince gelir diyorlar...sut sagma isi cikinca hemen esimi gonderdim phlipsin otomatik sut sagma makinasini aldrdim mennunim simdilik.. ameliyatim cok eglenceli gecti sakindim baya hatta ameliyattaki arkadaslar butun fotolarini cektiler cikis anina kadar :) bize dua eden herkese cok tesekkur ederiz Allah sizleride hayirlisiyla kavustursun kuzulariniza :)

Gecmis olsun,gule gule buyut bebegini masallah gelisimi güzelmis kendi suresinde dogsa seni zorlarmis bayağı:)

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah...

Korktum canim ilac kullanamadim ortapedi dok verdi ama guvenemedim krem gebelik kategrisi X en tehlikesi gebeler kesinlikle kullanmamali yaziyordu ama allaha sukur dunden az siddeti dun aglaya aglaya yuruyordum bugun iyiyim yarindahada iyi olacaz allahin izniyle rabbim sanada sifa versin kimin neye ihtiyaci varsa yardimcisinolsun

Hadi gözün aydın canım benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…