2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım gözün aydın. Güle güle büyüt bebeğini inşallah
emzik bence verilmeli ben oglumda verdim hic vermemezlik yapmadim dis ve agiz yapisini bozulmadi sukur 8. Ayinda kendiliginden birakti emzigi elbet birakacaklar emzik annelerin kurtaricis bir bakima bence doktor ebe vermeyin desede vericem ben
Benim ilk oğlum almadı kuzum emzik. Ben de o zamanlar bu kadar kurtarıcı olduğunu bilmediğim için çok da ısrarcı olmadım. Şimdi Allah nasip ederse bebeğim beni emmeye iyice alıştığı zaman vermek istiyorum emzigi.
Maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Gozunuz aydin canim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin haberim yoktu bugun dogumyapacagindan cok sevindim masallah boyuda kilosuda cok iyi darisi bizlerin basina saglikla acisiz agrisiz

Kizlar birsey merak ediyorum pek hayirli birsey degil ama bebeklerde kordondolanması oluyorya allah korusun normaldogum olursa kordon dolanmis olursa ne olacak :-( bikac yorum okudum
İyiki sez olmus yavrumun boynuna kordon dolanmiş diye bilgisi olan varmi

Yaaa işte ben de bundan endişe ediyorum. Senin ilk doğum vajinal mi olmuştu? Bugün sordum da doktora, şimdi kilosu bu şekilde çıkıyor ama daha az olabilir mi yanılma payı vs dedim. Evet yanılma payı var + da olabilir - de dedi. Daha fazla çıktığı da oluyor deyince cesaret edemedim. İstersen vajinal deneriz ama bebek gelmezse vakum vs yapmamız gerekebilir, çok istediğimiz bir durum değil bu dedi

Tek dolalıysa ve sıkmamışsa normal yapabiliyolar karnında kordon dolalı duruyo dönüyo falan zaten ebe baş çıkınca direkt parmağını araya koyup gevşetiyo da sıkıntı olmuyo ama çift ise riske atmıyolar hem sıkıyo hem kordonun boş kısmı azaldığı için bebek doğarken asılıp sıkıştırabiliyo

Gözün aydın canım :) Sağlıkla almışsın kucağına. Güle güle büyüt minişini

Kuzum iyiki sezeryan olmussun ben ilk bebegimi bu yuzden kaybettim dusunme bunlari sukur sez olmusun

Eee nerden bilecwkler dogumda bacim :-( usgde belli oluyormu

Kuzum iyiki sezeryan olmussun ben ilk bebegimi bu yuzden kaybettim dusunme bunlari sukur sez olmusun
Kuzum daha dogum yapmadim bende yeni dogum yapan bayan yazmiş oyuzden korktum
Ay üzüldum canim cok zor rabbim bu evladina uzun hayirli omir nasip etsin allahm herkese hayirli dogum
Nasip etsin

allah analı babalı büyütsün canım

ana yüreği işte, ne kadar acı çekersen çek insan öncelikle evladını düşünüyor, hele bide kokusunu alalım hiç dayanamıcaz yaa

Benim ilk bebeğim ilk bebekte kanala önce girmesi isteniyomuş kas yapısı genişlesin diye diğer gebeliklerde doğumdada girebilirmiş zaten genişlemiş öncekinde diye
hadi inş ya, doktorum da bana 2. Rahat olur deyip duruyor bakalım inşşş genişlemiştir ve geniş kalmıştır

çok bi bilgim Yok canım benim bu konuda. Ama öyle bişey olduğunda ultrasonda görünmüyor mu??

evet vajinaldi, 4 kg da olsa rahat doğurursun diye gazladı beni doktorum. 3500 u zor doğurdum orası ayrı mevzu :)) vakum yapılmadı ama dikişim çoktu.. + ve - meselesinden dolayı aslında hepimiz her zaman risk altındayız, mesela 3800 doğurabilirsin diyorlar, Bebek +500 yani 4300 doğuyor. O risk herxaman için hepimizde var,ama ben bu gebelikte özellikle bebeğim kilo alsın derdine hiç düşmedim zorlanmAyım Doğumda diye, ona rağmen bu da diğeri civarında hep öndeydi. 36 haftalıkken 3 ü geçti dedi.. hakkımızda hyırlısı olsun inş..

Öyle kuzum kadindogumcu mr cektir fitiksa sakatlik olabilir dedim simdi randevumuz vardi onada gitmedim her kafadan ses cikiyor kimi diyor bebege zarari var kimi diyor yok kapida yazmislar hamilelik supesi ve hamileler girmesi yasaktir diye oyle kaldik allahim sifa versinde doguma kadar gecer insallah agrilsr acilar
Aynen canim gormedimiz bir canliya canimizi verecek oluyoruz gorunce kimbilir nasil olurr rabbim
Kimseyi bu duygulardan mahrum birakmasin

bende hamilelikte ilk kez hastalandım onda son hftalara denk geldi, kader
Bol ıhlamur ayva yaprağı içiyorum
Meyve yiyorum suyunu içiyorum
Tarhana felan içiyorum
Pekmez yiyorum
Bgn 5. Gün bi tık toparladım sanki, şükür oğlum da daha iyi ateşini düşürebildik, inş artmaz tekrar

kahverengi akintim basladi yoğunlaştı baya hala da geliyor muayeneden sonra olur dedi doktor gerçi yılbaşını atlatsam bari

amin canım
Ya mr ın zararı olmaz mı ,annemi götürdük de beni o koridora bile almadılar
Bide ben 5 aylıkken bi trafik kazası yapmıştım belki hatırlarsın, MR gerekti ama çekemediler. Röntgen çektiler onda da 2 tane kurşun yelek giydirdiler, başımdan çekmelerine rağmen.. onda da 4 çekim gerekiyomuş alel acele 2 tane çekip çıkardılar Beni.. hiiiiç gerek Yok risk almana, sezeryan oluverirsin gerekirse, hiçbişey senden ve bebeğinden kıymetli deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…