Canım gözün aydın. Güle güle büyüt bebeğini inşallahMerhabalar kızlar. Sabah spinal anestezi ile doğum oldu. Kızım 3kilo 200 gram. Sağlıklı bir bebiş çok şükür. Abisine çok benziyor. Daha sonra detaylı yazarım. Soran, dualarında yer veren herkese sonsuz teşekkürler.
Benim ilk oğlum almadı kuzum emzik. Ben de o zamanlar bu kadar kurtarıcı olduğunu bilmediğim için çok da ısrarcı olmadım. Şimdi Allah nasip ederse bebeğim beni emmeye iyice alıştığı zaman vermek istiyorum emzigi.emzik bence verilmeli ben oglumda verdim hic vermemezlik yapmadim dis ve agiz yapisini bozulmadi sukur 8. Ayinda kendiliginden birakti emzigi elbet birakacaklar emzik annelerin kurtaricis bir bakima bence doktor ebe vermeyin desede vericem ben
Maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Kizlar anca yazabildim bu sabah sezeryana aldilar beni kizim dunyaya geldi cok sukur, ama simdilik yb da birazcik solunum sikntisi varmis ama.korkmaniza gerek yok onlem icin dedi kizim 3500 gr, 53 cm dogdu..ben de hastanedeyim birazcik agrilarim var ama iyiym cok sukur, surekli sut sagip gonderiyorum kuzuma simdilik az sutum ama dinlenince gelir diyorlar...sut sagma isi cikinca hemen esimi gonderdim phlipsin otomatik sut sagma makinasini aldrdim mennunim simdilik.. ameliyatim cok eglenceli gecti sakindim baya hatta ameliyattaki arkadaslar butun fotolarini cektiler cikis anina kadar :) bize dua eden herkese cok tesekkur ederiz Allah sizleride hayirlisiyla kavustursun kuzulariniza :)
Benim ilk bebeğim ilk bebekte kanala önce girmesi isteniyomuş kas yapısı genişlesin diye diğer gebeliklerde doğumdada girebilirmiş zaten genişlemiş öncekinde diyeHayır canım Bi kızım var bu ikinci bebegım inş sizin
Gozunuz aydin canim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin haberim yoktu bugun dogumyapacagindan cok sevindim masallah boyuda kilosuda cok iyi darisi bizlerin basina saglikla acisiz agrisizKizlar anca yazabildim bu sabah sezeryana aldilar beni kizim dunyaya geldi cok sukur, ama simdilik yb da birazcik solunum sikntisi varmis ama.korkmaniza gerek yok onlem icin dedi kizim 3500 gr, 53 cm dogdu..ben de hastanedeyim birazcik agrilarim var ama iyiym cok sukur, surekli sut sagip gonderiyorum kuzuma simdilik az sutum ama dinlenince gelir diyorlar...sut sagma isi cikinca hemen esimi gonderdim phlipsin otomatik sut sagma makinasini aldrdim mennunim simdilik.. ameliyatim cok eglenceli gecti sakindim baya hatta ameliyattaki arkadaslar butun fotolarini cektiler cikis anina kadar :) bize dua eden herkese cok tesekkur ederiz Allah sizleride hayirlisiyla kavustursun kuzulariniza :)
İnşallah canım çok çok gelsinO belli olmuyor canım bunyeyle alakalı.
Benim ilk iki gün gelmemişti ama birçok arkadaşın geliyor okuyoruz duyuyoruz.
Stres çok önemli sutte. Rahat olmaya çalışalım
Yaaa işte ben de bundan endişe ediyorum. Senin ilk doğum vajinal mi olmuştu? Bugün sordum da doktora, şimdi kilosu bu şekilde çıkıyor ama daha az olabilir mi yanılma payı vs dedim. Evet yanılma payı var + da olabilir - de dedi. Daha fazla çıktığı da oluyor deyince cesaret edemedim. İstersen vajinal deneriz ama bebek gelmezse vakum vs yapmamız gerekebilir, çok istediğimiz bir durum değil bu dedicanım okudum seni de ya, allah yardımcın olsun . Kremleri kullanıyomusun? Bgn nasılsın? Ben biraz biraz toparlanıyorum sanki 3-5 güne iyice geçer diye ümit ediyorum
gözün aydın canım, çok da minnak olmadı fıstık bak sandığın gibi
canım iki saat olayına hiç aldırış etme , her fırsatta ver. Sen verdikçe emme refleksi ile emecek ve midesi büyüyecek inş
gözün aydın canım , allah size bağışlasın inş
hayırlısı olsun canım, ama kilo ne kadar doğru ondan emin değilim ya. 39 da 4.000 kg demişlerdi büyük oğluma, 39+5 te 3500 doğdu.
Tek dolalıysa ve sıkmamışsa normal yapabiliyolar karnında kordon dolalı duruyo dönüyo falan zaten ebe baş çıkınca direkt parmağını araya koyup gevşetiyo da sıkıntı olmuyo ama çift ise riske atmıyolar hem sıkıyo hem kordonun boş kısmı azaldığı için bebek doğarken asılıp sıkıştırabiliyoKizlar birsey merak ediyorum pek hayirli birsey degil ama bebeklerde kordondolanması oluyorya allah korusun normaldogum olursa kordon dolanmis olursa ne olacak :-( bikac yorum okudum
İyiki sez olmus yavrumun boynuna kordon dolanmiş diye bilgisi olan varmi
Gözün aydın canım :) Sağlıkla almışsın kucağına. Güle güle büyüt minişiniKizlar anca yazabildim bu sabah sezeryana aldilar beni kizim dunyaya geldi cok sukur, ama simdilik yb da birazcik solunum sikntisi varmis ama.korkmaniza gerek yok onlem icin dedi kizim 3500 gr, 53 cm dogdu..ben de hastanedeyim birazcik agrilarim var ama iyiym cok sukur, surekli sut sagip gonderiyorum kuzuma simdilik az sutum ama dinlenince gelir diyorlar...sut sagma isi cikinca hemen esimi gonderdim phlipsin otomatik sut sagma makinasini aldrdim mennunim simdilik.. ameliyatim cok eglenceli gecti sakindim baya hatta ameliyattaki arkadaslar butun fotolarini cektiler cikis anina kadar :) bize dua eden herkese cok tesekkur ederiz Allah sizleride hayirlisiyla kavustursun kuzulariniza :)
Kuzum iyiki sezeryan olmussun ben ilk bebegimi bu yuzden kaybettim dusunme bunlari sukur sez olmusunKizlar birsey merak ediyorum pek hayirli birsey degil ama bebeklerde kordondolanması oluyorya allah korusun normaldogum olursa kordon dolanmis olursa ne olacak :-( bikac yorum okudum
Eee nerden bilecwkler dogumda bacim :-( usgde belli oluyormuTek dolalıysa ve sıkmamışsa normal yapabiliyolar karnında kordon dolalı duruyo dönüyo falan zaten ebe baş çıkınca direkt parmağını araya koyup gevşetiyo da sıkıntı olmuyo ama çift ise riske atmıyolar hem sıkıyo hem kordonun boş kısmı azaldığı için bebek doğarken asılıp sıkıştırabiliyo
Kuzum daha dogum yapmadim bende yeni dogum yapan bayan yazmiş oyuzden korktumKuzum iyiki sezeryan olmussun ben ilk bebegimi bu yuzden kaybettim dusunme bunlari sukur sez olmusun
allah analı babalı büyütsün canımKizlar anca yazabildim bu sabah sezeryana aldilar beni kizim dunyaya geldi cok sukur, ama simdilik yb da birazcik solunum sikntisi varmis ama.korkmaniza gerek yok onlem icin dedi kizim 3500 gr, 53 cm dogdu..ben de hastanedeyim birazcik agrilarim var ama iyiym cok sukur, surekli sut sagip gonderiyorum kuzuma simdilik az sutum ama dinlenince gelir diyorlar...sut sagma isi cikinca hemen esimi gonderdim phlipsin otomatik sut sagma makinasini aldrdim mennunim simdilik.. ameliyatim cok eglenceli gecti sakindim baya hatta ameliyattaki arkadaslar butun fotolarini cektiler cikis anina kadar :) bize dua eden herkese cok tesekkur ederiz Allah sizleride hayirlisiyla kavustursun kuzulariniza :)
ana yüreği işte, ne kadar acı çekersen çek insan öncelikle evladını düşünüyor, hele bide kokusunu alalım hiç dayanamıcaz yaaKorktum canim ilac kullanamadim ortapedi dok verdi ama guvenemedim krem gebelik kategrisi X en tehlikesi gebeler kesinlikle kullanmamali yaziyordu ama allaha sukur dunden az siddeti dun aglaya aglaya yuruyordum bugun iyiyim yarindahada iyi olacaz allahin izniyle rabbim sanada sifa versin kimin neye ihtiyaci varsa yardimcisinolsun
hadi inş ya, doktorum da bana 2. Rahat olur deyip duruyor bakalım inşşş genişlemiştir ve geniş kalmıştırBenim ilk bebeğim ilk bebekte kanala önce girmesi isteniyomuş kas yapısı genişlesin diye diğer gebeliklerde doğumdada girebilirmiş zaten genişlemiş öncekinde diye
çok bi bilgim Yok canım benim bu konuda. Ama öyle bişey olduğunda ultrasonda görünmüyor mu??Kizlar birsey merak ediyorum pek hayirli birsey degil ama bebeklerde kordondolanması oluyorya allah korusun normaldogum olursa kordon dolanmis olursa ne olacak :-( bikac yorum okudum
evet vajinaldi, 4 kg da olsa rahat doğurursun diye gazladı beni doktorum. 3500 u zor doğurdum orası ayrı mevzu :)) vakum yapılmadı ama dikişim çoktu.. + ve - meselesinden dolayı aslında hepimiz her zaman risk altındayız, mesela 3800 doğurabilirsin diyorlar, Bebek +500 yani 4300 doğuyor. O risk herxaman için hepimizde var,ama ben bu gebelikte özellikle bebeğim kilo alsın derdine hiç düşmedim zorlanmAyım Doğumda diye, ona rağmen bu da diğeri civarında hep öndeydi. 36 haftalıkken 3 ü geçti dedi.. hakkımızda hyırlısı olsun inş..Yaaa işte ben de bundan endişe ediyorum. Senin ilk doğum vajinal mi olmuştu? Bugün sordum da doktora, şimdi kilosu bu şekilde çıkıyor ama daha az olabilir mi yanılma payı vs dedim. Evet yanılma payı var + da olabilir - de dedi. Daha fazla çıktığı da oluyor deyince cesaret edemedim. İstersen vajinal deneriz ama bebek gelmezse vakum vs yapmamız gerekebilir, çok istediğimiz bir durum değil bu dedi
Öyle kuzum kadindogumcu mr cektir fitiksa sakatlik olabilir dedim simdi randevumuz vardi onada gitmedim her kafadan ses cikiyor kimi diyor bebege zarari var kimi diyor yok kapida yazmislar hamilelik supesi ve hamileler girmesi yasaktir diye oyle kaldik allahim sifa versinde doguma kadar gecer insallah agrilsr acilarallah analı babalı büyütsün canım
ana yüreği işte, ne kadar acı çekersen çek insan öncelikle evladını düşünüyor, hele bide kokusunu alalım hiç dayanamıcaz yaa
hadi inş ya, doktorum da bana 2. Rahat olur deyip duruyor bakalım inşşş genişlemiştir ve geniş kalmıştır
çok bi bilgim Yok canım benim bu konuda. Ama öyle bişey olduğunda ultrasonda görünmüyor mu??
evet vajinaldi, 4 kg da olsa rahat doğurursun diye gazladı beni doktorum. 3500 u zor doğurdum orası ayrı mevzu :)) vakum yapılmadı ama dikişim çoktu.. + ve - meselesinden dolayı aslında hepimiz her zaman risk altındayız, mesela 3800 doğurabilirsin diyorlar, Bebek +500 yani 4300 doğuyor. O risk herxaman için hepimizde var,ama ben bu gebelikte özellikle bebeğim kilo alsın derdine hiç düşmedim zorlanmAyım Doğumda diye, ona rağmen bu da diğeri civarında hep öndeydi. 36 haftalıkken 3 ü geçti dedi.. hakkımızda hyırlısı olsun inş..
bende hamilelikte ilk kez hastalandım onda son hftalara denk geldi, kaderCok gecmis olsun, sans iste bende hic nezle falan dahi olmayan insanim doguma haftalar kala bir virus kaptim 3 haftadir iyilesemedim. Zencefilli balli limonlu cay ic canim icinede biraz karabiberi kat bu karisim iyi geliyor. Bolca mandalina portakalda tuket meyve cayi yap mutlaka etkisini gorursun
amin canımÖyle kuzum kadindogumcu mr cektir fitiksa sakatlik olabilir dedim simdi randevumuz vardi onada gitmedim her kafadan ses cikiyor kimi diyor bebege zarari var kimi diyor yok kapida yazmislar hamilelik supesi ve hamileler girmesi yasaktir diye oyle kaldik allahim sifa versinde doguma kadar gecer insallah agrilsr acilar
Aynen canim gormedimiz bir canliya canimizi verecek oluyoruz gorunce kimbilir nasil olurr rabbim
Kimseyi bu duygulardan mahrum birakmasin
kız az daha dayan 3 gün kaldı yeni yıla :)) senin kaçıncı çocuk olcak nasipse?kahverengi akintim basladi yoğunlaştı baya hala da geliyor muayeneden sonra olur dedi doktor gerçi yılbaşını atlatsam bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?