2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Eee nerden bilecwkler dogumda bacim :-( usgde belli oluyormu
Doktorum her kontrolde özellikle bakıyor bize de söylüyor kordon boynunda değil diye önemli bi konu bakmalı tüm doktorlar görülüyor usgde bizde kaç kez kordonu gördük yüzüne falan gelmişti

Kızlaaaaaarrrr
Bi zamanlar buralar hep dutluktu :))) nasıl sakinleşti yaa.. sona kaldık dona kaldık, giya Ocak annesiydik, herkeşler doğurdu :))
Aman dur biz daha bekleyelim has Ocak annesi olalım hayırlısıyla şu yeni yıl tatil vs geçsin sonra ne zaman isterlerse gelsinler doktor kontrol için bile perşembe gel tatil sonu çok yoğun buralar dedi sakın sakın doğuralım telaseye gerek olmadan

inş canım benim gönlümden 5 Ocak geçiyor nasipse
Ptesi kontrolüm var bakalım inş
2. çocuk inşallah bende ocak istiyorum ama nasip :)
ikinci Doğum ilkine göre çoook kolaydı de bana, benim de içime su serp inşallah :)

inş canım benim gönlümden 5 Ocak geçiyor nasipse
Ptesi kontrolüm var bakalım inş
ikinci Doğum ilkine göre çoook kolaydı de bana, benim de içime su serp inşallah :)
ilki sezeryandı çook zor geçti bunu normal deniycem tecrübe edersek söylerim canım :)

Kızlaaaaaarrrr
Bi zamanlar buralar hep dutluktu :))) nasıl sakinleşti yaa.. sona kaldık dona kaldık, giya Ocak annesiydik, herkeşler doğurdu :))
Aynen oyle heyecanlarda bitti galiba bugun yazacaktim dedim yanlis anlarlar kirmim kimseyi bazen biri dogum yapacagim yarin diyor unutuyoruz ilk zamanlar fellik fellik dogum yapan biri varmi diye erinmeden sayfa karistirirdim suan gecti artik

Kızlaaaaaarrrr
Niye sona kaldık biz ya bide 4 Ocak aldım ilk doğuranlar dan olurum diyordum =)

Bizim de sabah kontrolumuz vardi bebisim 10 gunde 300 gr almis 3200 gr olmus. Bas cevresinin 1 hafta geriden geldigini soyledi dr ama pek onemli degil takilma oraya dedi dogumda kolay gecer dedi gulerek. Onun disinde sali ya da carsamba tekrar cagirdi. Simdi kina vardi gorumcenin ondan geldik pek yorulmadim da ama suan uzandim diye mi ne agrilarim var kasiklarimda. Yarin da nikah var benden bu kadar bugunluk cok yorgunummm artik biran once dogurmak istiyorum bende

Son 9gunun kalmis canim daha belirti yok galiba dimi keyfi iyi galiba
Kahsen sende durum
Nasil canm belirti varmi

ilki sezeryandı çook zor geçti bunu normal deniycem tecrübe edersek söylerim canım :)
vuhuuu ssvd mi deniceksin, helal valla ama bana lazım olan anne ilkinde kanalları açılan, ikincide cidden çok kolay oldu yaaa diyecek anne :)))

Niye sona kaldık biz ya bide 4 Ocak aldım ilk doğuranlar dan olurum diyordum =)
uyuşuk mu çıktık ne :)). Normal Doğum pek olmadı ya onunla alakalı herhalde canım, hayırlısı bakalım bizimki nasıl olcak.yollar beller kapamadan, arabalar donmadan doğuraydık inşş.. doğudaki köylerde olsak helikopter bile gelirdi de, biz napcaz diye kara kara düşünüyoruz

maşallah hayırlı olsun

hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…