Doktorum her kontrolde özellikle bakıyor bize de söylüyor kordon boynunda değil diye önemli bi konu bakmalı tüm doktorlar görülüyor usgde bizde kaç kez kordonu gördük yüzüne falan gelmişti
Aman dur biz daha bekleyelim has Ocak annesi olalım hayırlısıyla şu yeni yıl tatil vs geçsin sonra ne zaman isterlerse gelsinler doktor kontrol için bile perşembe gel tatil sonu çok yoğun buralar dedi sakın sakın doğuralım telaseye gerek olmadan
Aman dur biz daha bekleyelim has Ocak annesi olalım hayırlısıyla şu yeni yıl tatil vs geçsin sonra ne zaman isterlerse gelsinler doktor kontrol için bile perşembe gel tatil sonu çok yoğun buralar dedi sakın sakın doğuralım telaseye gerek olmadan
inş canım benim gönlümden 5 Ocak geçiyor nasipse
Ptesi kontrolüm var bakalım inş
ikinci Doğum ilkine göre çoook kolaydı de bana, benim de içime su serp inşallah :)
Aynen oyle heyecanlarda bitti galiba bugun yazacaktim dedim yanlis anlarlar kirmim kimseyi bazen biri dogum yapacagim yarin diyor unutuyoruz ilk zamanlar fellik fellik dogum yapan biri varmi diye erinmeden sayfa karistirirdim suan gecti artik
Bizim de sabah kontrolumuz vardi bebisim 10 gunde 300 gr almis 3200 gr olmus. Bas cevresinin 1 hafta geriden geldigini soyledi dr ama pek onemli degil takilma oraya dedi dogumda kolay gecer dedi gulerek. Onun disinde sali ya da carsamba tekrar cagirdi. Simdi kina vardi gorumcenin ondan geldik pek yorulmadim da ama suan uzandim diye mi ne agrilarim var kasiklarimda. Yarin da nikah var benden bu kadar bugunluk cok yorgunummm artik biran once dogurmak istiyorum bende
Bizim de sabah kontrolumuz vardi bebisim 10 gunde 300 gr almis 3200 gr olmus. Bas cevresinin 1 hafta geriden geldigini soyledi dr ama pek onemli degil takilma oraya dedi dogumda kolay gecer dedi gulerek. Onun disinde sali ya da carsamba tekrar cagirdi. Simdi kina vardi gorumcenin ondan geldik pek yorulmadim da ama suan uzandim diye mi ne agrilarim var kasiklarimda. Yarin da nikah var benden bu kadar bugunluk cok yorgunummm artik biran once dogurmak istiyorum bende
uyuşuk mu çıktık ne :)). Normal Doğum pek olmadı ya onunla alakalı herhalde canım, hayırlısı bakalım bizimki nasıl olcak.yollar beller kapamadan, arabalar donmadan doğuraydık inşş.. doğudaki köylerde olsak helikopter bile gelirdi de, biz napcaz diye kara kara düşünüyoruz
Selam güzel anneler
Sabah 7de Dümya kızımız doğdu.
Epidural spinal sezaryen oldum.
38+5 günlük 2.910gr ve 48cm
Doktorumuz çarşamba günü 2.800 ölçmüştü:)
Şimdilik iyiyiz. Herkese kolaylıklar diliyorum:)
Sevgiler
Merhabalar kızlar. Sabah spinal anestezi ile doğum oldu. Kızım 3kilo 200 gram. Sağlıklı bir bebiş çok şükür. Abisine çok benziyor. Daha sonra detaylı yazarım. Soran, dualarında yer veren herkese sonsuz teşekkürler.