2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

maşallah hayırlı olsun

Son 9gunun kalmis canim daha belirti yok galiba dimi keyfi iyi galiba
Kahsen sende durum
Nasil canm belirti varmi
Geceleri uyuyamıyorum belim ok ağrıyor =( inşallah normal doğmak için niyetlenmez son6 gün kaldı sezeryana

Aynen canım eşimde öyle diyor şimdi ambulans çağırsak neler yaşayacağız bilmiyoruz bildiğin doğum muamma 4 Ocak kadar sabretsin beni strese sokmasın diyorum hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah

Az zamanimiz kaldi bebek kanala girmismi canm doktorun birsey soyledimi borde catin hakkinda ne soyledi
doktor değil ebe muayne etti beni kanala girmiş ve işlemde çok iyi geçti rahat doğum yaparsın dedi çatı muayenesi değildi zaten benim zarları sıyırma yaptılar ağrılı olsada bazılarına göre ıyi gecti

yok benimki ilke giriyor galiba :)

Bugun ne cok dogum haberi aldik :) iyi ki gelmis prenses saglicakla buyut Canim ♡

Kızlar usutmusum cigerlerim çok acıyor.
Bademcigim tek taraflı şişmiş kulağimi da agritiyor. Çok kırgın vücudum ayaklarım ağrıyor. Uyuyamadım da pek. Sabah acile gitmeyi düşünüyorum. Antibiyotik verir herhalde. Doktoruma da danışıp kullanırım dedim ama sizce gideyim mi???? Yoksa kendiliğinden toparlanmayı mi bekleyeyim?

Cumartesi özel hastaneler açık oluyor uzman doktora görün bence az kaldı doğumlara çabuk geçsin

Ben de hep sağlıklı beslendim aslında ve zararlı şeylerden uzak durdum. Doktora da sordum benim yediklerimle mi ilgili bebeğin kilosu diye, hayır genetik yatkınlık dedi. Bizim anne tarafına çekmiş demek ki. Boyu da uzun maşallah. Hayırlısı artık. Normali zorlayıp bebeğe de kendime de zarar vermek de istemiyorum

Kızlar benim doğum da 21 Ocak gösteriyor ama doktor olarak beklemeyiz 39 40 gormeyiz diyor.bebek kanala girmiş yururken sancjm oluyor nst de üç kez 100 vurdu sancım.bende ocağa gireyim 1ocaltan sonra olsun istiyorum doğum ama kısmet bakalım çok aceleci çıktı bebekler.

sidoş hosgeldinn canimm gorunce sasirdim banliydiniz ya napiyosun nasilsin

edosko ve Pamuk Panda kızlar sizde clexane kullanıyorsunuz değil mi ne zaman keseceksiniz normal doğum mu sizinde .
Bana doktorum normal diyor ama doğumda ne olacak bilmiyorum endişeliyim

edosko ve Pamuk Panda kızlar sizde clexane kullanıyorsunuz değil mi ne zaman keseceksiniz normal doğum mu sizinde .
Bana doktorum normal diyor ama doğumda ne olacak bilmiyorum endişeliyim
Ben onu son gittigimde sordum..sadece dogum yapacagin gun vurmicaksin dedi..
Normal dogum bekliyoruz..onu nasil.anlicaz bilmiyorum
Hatta dogumdan sonra bi sure (yanlis anlamadiysam 6 hafta) devam ediceksin dedi..
Sonra aslinda sana gerek yok o zaman gelince hematologla gorusuruz dedi..

Kuzenim de vuruluyor onada normal demiş kendi doktoru nette doktorlardan da çok araştırdım normal olur doğumun ilgisi yok diyorlar iğneyle falan.benim doktorumda çok rahat bakalım insan yinede endişe ediyor

Bence git canim haftan da yaklaşmış baya doğumda sıkıntı olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…