Kizlar anca yazabildim bu sabah sezeryana aldilar beni kizim dunyaya geldi cok sukur, ama simdilik yb da birazcik solunum sikntisi varmis ama.korkmaniza gerek yok onlem icin dedi kizim 3500 gr, 53 cm dogdu..ben de hastanedeyim birazcik agrilarim var ama iyiym cok sukur, surekli sut sagip gonderiyorum kuzuma simdilik az sutum ama dinlenince gelir diyorlar...sut sagma isi cikinca hemen esimi gonderdim phlipsin otomatik sut sagma makinasini aldrdim mennunim simdilik.. ameliyatim cok eglenceli gecti sakindim baya hatta ameliyattaki arkadaslar butun fotolarini cektiler cikis anina kadar :) bize dua eden herkese cok tesekkur ederiz Allah sizleride hayirlisiyla kavustursun kuzulariniza :)
vuhuuu ssvd mi deniceksin, helal valla ama bana lazım olan anne ilkinde kanalları açılan, ikincide cidden çok kolay oldu yaaa diyecek anne :)))
uyuşuk mu çıktık ne :)). Normal Doğum pek olmadı ya onunla alakalı herhalde canım, hayırlısı bakalım bizimki nasıl olcak.yollar beller kapamadan, arabalar donmadan doğuraydık inşş.. doğudaki köylerde olsak helikopter bile gelirdi de, biz napcaz diye kara kara düşünüyoruz
Aynen canım eşimde öyle diyor şimdi ambulans çağırsak neler yaşayacağız bilmiyoruz bildiğin doğum muamma 4 Ocak kadar sabretsin beni strese sokmasın diyorum hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah
doktor değil ebe muayne etti beni kanala girmiş ve işlemde çok iyi geçti rahat doğum yaparsın dedi çatı muayenesi değildi zaten benim zarları sıyırma yaptılar ağrılı olsada bazılarına göre ıyi gecti
vuhuuu ssvd mi deniceksin, helal valla ama bana lazım olan anne ilkinde kanalları açılan, ikincide cidden çok kolay oldu yaaa diyecek anne :)))
uyuşuk mu çıktık ne :)). Normal Doğum pek olmadı ya onunla alakalı herhalde canım, hayırlısı bakalım bizimki nasıl olcak.yollar beller kapamadan, arabalar donmadan doğuraydık inşş.. doğudaki köylerde olsak helikopter bile gelirdi de, biz napcaz diye kara kara düşünüyoruz
Kizlar anca yazabildim bu sabah sezeryana aldilar beni kizim dunyaya geldi cok sukur, ama simdilik yb da birazcik solunum sikntisi varmis ama.korkmaniza gerek yok onlem icin dedi kizim 3500 gr, 53 cm dogdu..ben de hastanedeyim birazcik agrilarim var ama iyiym cok sukur, surekli sut sagip gonderiyorum kuzuma simdilik az sutum ama dinlenince gelir diyorlar...sut sagma isi cikinca hemen esimi gonderdim phlipsin otomatik sut sagma makinasini aldrdim mennunim simdilik.. ameliyatim cok eglenceli gecti sakindim baya hatta ameliyattaki arkadaslar butun fotolarini cektiler cikis anina kadar :) bize dua eden herkese cok tesekkur ederiz Allah sizleride hayirlisiyla kavustursun kuzulariniza :)
Kızlar usutmusum cigerlerim çok acıyor.
Bademcigim tek taraflı şişmiş kulağimi da agritiyor. Çok kırgın vücudum ayaklarım ağrıyor. Uyuyamadım da pek. Sabah acile gitmeyi düşünüyorum. Antibiyotik verir herhalde. Doktoruma da danışıp kullanırım dedim ama sizce gideyim mi???? Yoksa kendiliğinden toparlanmayı mi bekleyeyim?
Bademcigim tek taraflı şişmiş kulağimi da agritiyor. Çok kırgın vücudum ayaklarım ağrıyor. Uyuyamadım da pek. Sabah acile gitmeyi düşünüyorum. Antibiyotik verir herhalde. Doktoruma da danışıp kullanırım dedim ama sizce gideyim mi???? Yoksa kendiliğinden toparlanmayı mi bekleyeyim?
ana yüreği işte, ne kadar acı çekersen çek insan öncelikle evladını düşünüyor, hele bide kokusunu alalım hiç dayanamıcaz yaa
hadi inş ya, doktorum da bana 2. Rahat olur deyip duruyor bakalım inşşş genişlemiştir ve geniş kalmıştır
çok bi bilgim Yok canım benim bu konuda. Ama öyle bişey olduğunda ultrasonda görünmüyor mu??
evet vajinaldi, 4 kg da olsa rahat doğurursun diye gazladı beni doktorum. 3500 u zor doğurdum orası ayrı mevzu :)) vakum yapılmadı ama dikişim çoktu.. + ve - meselesinden dolayı aslında hepimiz her zaman risk altındayız, mesela 3800 doğurabilirsin diyorlar, Bebek +500 yani 4300 doğuyor. O risk herxaman için hepimizde var,ama ben bu gebelikte özellikle bebeğim kilo alsın derdine hiç düşmedim zorlanmAyım Doğumda diye, ona rağmen bu da diğeri civarında hep öndeydi. 36 haftalıkken 3 ü geçti dedi.. hakkımızda hyırlısı olsun inş..
Ben de hep sağlıklı beslendim aslında ve zararlı şeylerden uzak durdum. Doktora da sordum benim yediklerimle mi ilgili bebeğin kilosu diye, hayır genetik yatkınlık dedi. Bizim anne tarafına çekmiş demek ki. Boyu da uzun maşallah. Hayırlısı artık. Normali zorlayıp bebeğe de kendime de zarar vermek de istemiyorum
Kızlar benim doğum da 21 Ocak gösteriyor ama doktor olarak beklemeyiz 39 40 gormeyiz diyor.bebek kanala girmiş yururken sancjm oluyor nst de üç kez 100 vurdu sancım.bende ocağa gireyim 1ocaltan sonra olsun istiyorum doğum ama kısmet bakalım çok aceleci çıktı bebekler.
Benim ilk oğlum almadı kuzum emzik. Ben de o zamanlar bu kadar kurtarıcı olduğunu bilmediğim için çok da ısrarcı olmadım. Şimdi Allah nasip ederse bebeğim beni emmeye iyice alıştığı zaman vermek istiyorum emzigi.
edosko
ve Pamuk Panda
kızlar sizde clexane kullanıyorsunuz değil mi ne zaman keseceksiniz normal doğum mu sizinde .
Bana doktorum normal diyor ama doğumda ne olacak bilmiyorum endişeliyim
edosko
ve Pamuk Panda
kızlar sizde clexane kullanıyorsunuz değil mi ne zaman keseceksiniz normal doğum mu sizinde .
Bana doktorum normal diyor ama doğumda ne olacak bilmiyorum endişeliyim
Ben onu son gittigimde sordum..sadece dogum yapacagin gun vurmicaksin dedi..
Normal dogum bekliyoruz..onu nasil.anlicaz bilmiyorum
Hatta dogumdan sonra bi sure (yanlis anlamadiysam 6 hafta) devam ediceksin dedi..
Sonra aslinda sana gerek yok o zaman gelince hematologla gorusuruz dedi..
Ben onu son gittigimde sordum..sadece dogum yapacagin gun vurmicaksin dedi..
Normal dogum bekliyoruz..onu nasil.anlicaz bilmiyorum
Hatta dogumdan sonra bi sure (yanlis anlamadiysam 6 hafta) devam ediceksin dedi..
Sonra aslinda sana gerek yok o zaman gelince hematologla gorusuruz dedi..
Kuzenim de vuruluyor onada normal demiş kendi doktoru nette doktorlardan da çok araştırdım normal olur doğumun ilgisi yok diyorlar iğneyle falan.benim doktorumda çok rahat bakalım insan yinede endişe ediyor