2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geceleri uyuyamıyorum belim ok ağrıyor =( inşallah normal doğmak için niyetlenmez son6 gün kaldı sezeryana
Bende gece uyuyamiyorum gunduz uykum geliyor 12 -1 e kadar uyuyasim geliyor neden anlamadim gece huzursuzum bi acaba kocalardan dolayimi uyuyamiyoruzki o ise gidiyor uzerimi açmadan uyuyorum gece ise heryanim acık

Bizdede o islem yapilacakmi senin ozel bir durum mu bardi bizde varmi o dediginden kuzum

Güzel anneler hepinize çok teşrkkür ederim
Hastanenin mama vermesini talep ediyorum.
2.910 doğmuştuk. Bu sabah 2.740 idi.
Kilo kaybı normalmiş. Ama ben gene de mama talep ediyorum. Bizim minik memeyle kavgacı çıktı:)
Herkes tez vakitte sağlıkla kurtarsın

Kızlar bebegım planlanmıs gb gece 2den 5,6ya dek uyumuyor yanı şyle emzırıyrm altını gazını alıyoru falan. baslıyor aglamaya uyuduktan 5dk sonra. yıne emiyor uyanık kaldıgı zaman dılımı geceye denk gelıyor. Dün cocuk dr.u gunduzlerı giydir sureklı rahatsız et gecelerı uyur falan dedı gunduzlerı ıse mışıl mışıl nezaman bu düzene girer ya gelen gıdenden uyuyamıyrm sureklı gunduzlerı bayılcak gbydım bu gece.

Bende gece uyuyamiyorum gunduz uykum geliyor 12 -1 e kadar uyuyasim geliyor neden anlamadim gece huzursuzum bi acaba kocalardan dolayimi uyuyamiyoruzki o ise gidiyor uzerimi açmadan uyuyorum gece ise heryanim acık

Benim de uyku düzeni arada böyle oluyor sabah zorlayıp kalkarsam gece uyuyorum sadece lavaboya gitme oluyor 2 defa

Hep merak ediyorduk anne karnında iken hareketli oldugu saatler mi uyanık gece? Bir de gündüz de mi odasında uyuyor gece gündüz ayrımı olması gerekiyormuş sessizliğe alışınca daha zor Allah kolaylık versin canım

Canım bismillah daha çok erken düzene girmesi için hele bi kirki çıksın sen de gündüz o uyuyunca uyu dinlen bi süre böyle olması gayet doğal sen kendini bebeğe göre ayarla

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel kurtuldun hastane kabul ediyor mu peki mamayı

Gece annen iki saat falan en azından ilgilense sende uyuşan.gerci rahat edemez uyuyamazain.bu uykusuzluk çok sıkıntı galiba arkadaşlarım uyuyabildigin kadar iyi diyorlar bana

Oyle oluyor ilk zamanlar genelde 40i cikinca duzene girmeye basliyor gunduz uyuabilsen ama sizin orada asiret gibi bitmez geleniniz hic yoktan evden herkesi cikar gelenler kaynanana girsin 1 saatligine olsa uyu cok iyi gelir sana gunduz bebegin uyuynca

hemen git canım, gerekmedikçe zaten ilaç vermiyorlar ama gerekiyorsa da al iyileş hemen Doğum olmadan, bak biz günlerdir neler çekşyoruz

evet canım bence de genetik, biz de çok iriyiz eşimle :)) ben 4250 doğmuşum mesela .. hayırlısı artık şöyle yada böyle doğacak

Ay canım ben kocanın yanında başladığım geceyi o uyuyunca kanepede bitiriyorum =) uyuyamıyorum adamı da rahat bırakmıyorum sağa dön sola dön en iyisi uyuyunca kaçıyorum kanepe de yatıyorum 3 4 ü buluyor uyumam

Cnm ben de tam olarak aynı bahsettiğin durumdayım sağ bademciğim öyle ağrıyor ki sağ kulağıma vuruyor. Günlerdir öksürük vardı zaten en son ağrıya döndü. Bal, limon, sirke vs içiyorum günlerdir ama durum gittikçe kötüye gidiyor. Ben de doktora çıkacağım bugün kendiliğinden geçmesini bekleme ben bekledim daha kötü oldu

Canım ben saatli besledim kızımı 2 yaşına kadar düzenli uyudu beslendi o yüzden sorun yaşamadık doğduğu ilk hafta her 2 saatte bir emzirdim ondan sonra 4 aya kadar da 3 saatte bir ne süt ne uyku sorunu çektim.. Akşam 7 den sonra mutlaka karanlık ortamda tuttum gece olduğunu bilsin diye sabah 7 ye kadar uyurdu ses ışık gibi uyaran olmaması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…