2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar yaklaşık 5-6 gündür kahvaltıdan sonra başlayan halsizlik ayakta duramama tansiyon düşüklüğüne benzer bir sıkıntım var. Doktor dün ölçtü 9-6 çıktı. Çok düşük değil dedi ama ben 9-4 ve 9-6 da bunu gebeliğin ortalarında yaşıyordum zaten. Dün doktorum bu söylediklerin şekerden olur dedi. Ekmek yeme şeker tüketme dedi. İnanın dün akşam ekmek yemedim sabah yemedim yine aynı. Bunu yaşayan var mı aranızda gerçekten yerimden kalkamıyorum artık ağlayıp duruyorum uzanıyorum olmuyor oturuyorum olmuyor napcam ben. Sabah kalktığımda gayet iyiyim yemekten sonra tüm gün böyle oluyorum

Selam kızlar, çok şükür 38+0 olduk ❤
Bazen vajina tarafına öyle bir ağrı giriyor ki bıçakla deliyorlar sanki, sizde oluyor mu böyle ?
Umarım açılma falan oluyordur ve doğum sancisi da bunun artarak devam edeni değildir o nasıl bir ağrı öyle , 5 saniye bile yetiyor :)

bazen bende de oluyor canım, birden bayılacakmışım hissi, içim bi hoş oluyor ter boşalıyor felan. Hamileliğin başlarında daha çoktu şuan azaldı ama insanın eli kolu kalkmıyor. Genel itibariyle tansiyonum düşük bende ona bağlıyorum

Benim sürekli böyle ya pazartesi sağlık ocağına kan vercem kanım da düşmüş olabilir. Bide o kadar cok kan yapacak şey içiyorum ve demir takviyesi alıyorum ki kafam allak bullak oldu inşallah doğumdan sonra kansızlıktan baygınlık geçirmem

Bugun bende oyleyim .seker yuklemesi sorunlu cikmadi ama bebek 3 200 olmus dr seker olabilir dikkatli ol dedi sok zamanalarda serbetli tatli coknyedim ondan olabilirmi bilmiyorum ..ders calistirmam gereken 3.sinifa giden oglum ve 3 yas sendromlu bir kizim var ..yatmak benim icin bor luks yani..allah yardimcimiz olsun hepimizin

Kuzum bence kanepeye kocani yolla yatak daha rahat kanepede falan hayatta uyuyamam ben bu arada sana yorum yazip yatmistim simdi kalktim gunduz cok rahatim ya ne varsa gecede var

canm 2 saatte bır emıyor uyandryrm ta kı gece 1,2 olana dek. Ama gece neoluyo anlamıyorum o zaman diliminde uyumuyor.

Ooo senin bebiş profösynel olmuş hop dolaniyo hop çozuluyor aferim
Ona
Bizimki hareketli suyu da fazla içerisi aqua park gibi galiba ordan oraya gidiyo bi ters dönüyo bi kordonu doluyo kanala girmeye de niyetimiz yok hiç hele uyuduğu bi zamanı ben bulamadım

Canimm benim de bikac gündür yemekten sonra başıma ağrı giriyordu,dediğin gibi asiri halsizlik birden bire ben de tansiyondan korktum yükseliyor mi diye ama yok benim de düşük genelde sonra şekerimin düştüğünü fark ettim tatlı biseyler yiyince olmadi acaba senin de kan sekerin mi düşüyor ama doktor da aksini söylemiş bilemedim şimdi

Bende 2 hafta önce yaşadım kalp çarpıntısı da vardı şekerden diye düşünüyorum bende sadece ekmek değil meyve tüketimini de azaltmalısın ben çok meyve yiyordum abartmıştım diyebilirim şimdi iyiyim sende düzelirsin umarım

Bizdede o islem yapilacakmi senin ozel bir durum mu bardi bizde varmi o dediginden kuzum
zorda kalmadıkça yapmıyorlar mis bizim doğumu tetiklemesi yapılıyor sezeryan sonrası normal olduğu için uzun sürüp kasılmalar dikisleri inceltmemesi için onuda zaten acilma olmadıkça yapmıyorlar benim 1 cm acilmam olduğu için hizlandirdilar rutin bir işlem değil yani

Benim tüm gün olmuyor da yemek sonrası bir yarım saat yatıp sonra ayaklanıyorum hemen yemek yiyip dinleniyorum sonra topluyorum mutfağı geçmiş olsun canım

canm 2 saatte bır emıyor uyandryrm ta kı gece 1,2 olana dek. Ama gece neoluyo anlamıyorum o zaman diliminde uyumuyor.
Gaz birikiyor olabilir çıkardığımızı sanıyoruz ama tam atamıyor canım Ahsen de akşam 6 8 arası ağlardı tüm gazı çıkana dek

Kuzum bence kanepeye kocani yolla yatak daha rahat kanepede falan hayatta uyuyamam ben bu arada sana yorum yazip yatmistim simdi kalktim gunduz cok rahatim ya ne varsa gecede var
Çok geziyorum ben odadan odaya kızımın yanına gidiyorum bazen adamı orda da rahat bırakıyorum

Gece annen iki saat falan en azından ilgilense sende uyuşan.gerci rahat edemez uyuyamazain.bu uykusuzluk çok sıkıntı galiba arkadaşlarım uyuyabildigin kadar iyi diyorlar bana
canım ılgılenıyorr esım de oyle ama emzırıyorum yıne oyle susuyo kıyamyrm agladıkca gece emzık verdım o cıkınca yıne agladı. arkadasım kızını gunduzleri uyutmazmıs pek hep uyandırırmıs ısıkta tutmus fln dr.un bana dedıgı gb oyuzden gecelerı rahatca uyumus bebiş. uykusuzluk olmasa cok kolay bakmak emzırmek mucızevı bısey ama uyku gercekten en başşey bunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…