2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizimki hareketli suyu da fazla içerisi aqua park gibi galiba ordan oraya gidiyo bi ters dönüyo bi kordonu doluyo kanala girmeye de niyetimiz yok hiç hele uyuduğu bi zamanı ben bulamadım
Bende bulamadim gece bazen onun hareketine uyaniyorum insallah sende uyuyacan diyorum oh sicacik suda bol ondan iyisi yoktur simdi böylede yapsin

Ay sen anlatirken bile icim bir hos oldu allah yardimcin olsun cnm

Çok geziyorum ben odadan odaya kızımın yanına gidiyorum bazen adamı orda da rahat bırakıyorum
Ee katlanacak okadarda kolaymi bazen diyorum bende karnina 4-5 kilo taş bagliyalim onla gez bakalim nasil rahatin iyi olacakmi diye dogunca gidin artik odada aldik orda yatin oglunla diyor cakal uykusuz kalmicak

Kızlar 2 gecedir uyandığımda çamaşırımda ve pijamamda bi ıslaklık hissediyorum. Hatta bgn pijamama dokundum sabah sertleşmiş kuruyunca o ıslaklık. Acaba bu su olabilir mi?? Eğer suyum geliyorsa az az bi zararı olur mu? Ptesi randevum var inş ama aklıma takıldı, ilk oğlumda foşş diye boşalmıştı bişey anlayamadım oyüzden. Ama kuru kuru sancı çekmemin nedeni hep suyumun erken gelmesiymiş. Bunda da öyle olsun istemiyorum

bi baktır canım, benim kanım çok iyiydi ilkinde, ona rağmen Doğumdan sonra odada bayılmıştım. Bu sefer çok daha dikkat ettim 12 küsürlerde çok şükür

aynen canım ılla bısey cıkıyor tam uyucam gelen oluyor azoncr de esımım ogrencılerı geldı. gunduz uyusam sorun yok gece bebgımle dınc sekılde ılgılenırım ama yok yani dün gece ben bebegn ve esıımle odada ıken kv kardeslerı yegenleryle evımde cay ıctı gün yapıldı resmen korıdorda da cocuklar oyun oynuyordu delırdım gıdınce soledm her gelene bunu mu yapcaksınz dıye. tam bır fıyaskooooo saka gb dmı sesten uyuyamadm odamda oldugum halde

Canım Allah kolaylık versin senin sıkıntı kv anlayışlı olup gündüz uyumana müsaade etse daha rahat edersin gelen misafir de kv dene inse keşke bebeğin uyuduğu an sen de uyursan mis

Ya bak iste gelen kisi kendi insanin zaten gorecegini gorse gecmis olsununu dese kaynananda hadi bize geçelim uyutmuyor kizi gece dinlensin uyusun biraz dese mantikli insan ne alinir ne tavir alir ama nerdee

Benimde öyle ıslaklık oluyordu sonra Dr suyun biraz azalmış dedi canım ama kontrolune az kalmış o zaman daha net bilgi alırsın. Bebeği zora sokacak şekilde gelmemiştir zaten gelende. Benim 10 gündür öyle.

Ee katlanacak okadarda kolaymi bazen diyorum bende karnina 4-5 kilo taş bagliyalim onla gez bakalim nasil rahatin iyi olacakmi diye dogunca gidin artik odada aldik orda yatin oglunla diyor cakal uykusuz kalmicak
Ben kıyamıyorum evin işi üstünde bide kızıma bakıyor mutfakta yardım ediyor yattı mı uyuyor zaten ses etmiyorum gidiyorum yanından

24 saat içinde Doğum başlamazsa başlatılmalıdır diye okudum da enfeksiyon riskine karşı diyor, ondan accık tırstım

Daha kaç günlük çocuğa amma geldiler ha yahu zaten insan çocuğa alışamıyor zor kalkıp oturuyor sürekli emziriyor yani misafir gelmemesi lazım mantıklıysa tabi

@Kartanesii8892 senin yerine sinirleniverdim kusura bakma düşüncesiz insanlara tahammül edemiyorum da eşimde hep ezilirdi ailesi böyle lüzumsuzluklar yapınca o aklıma geliyor şimdi kimseyi takmıyorum gelmeyin diyiveriyorum bu 30 yaş bana iyi gelmedi tahammülüm 0 artık

Benim de ıslaklığım eskiye göre daha fazla. Doktorum hormonlardan olduğunu söylemişti. Ama bilemedim şimdi seninki nasıldır umarım suyun değildir canım.

Kızlaaarrrr biz Güneşimizi aldık taburcu olduk Bugün, yıkadık pakladık güzelce giydirdik başından ayrılamıyorum öyle tatlı ki pembiş yanaklı kızım :)) ama uyumaktan emziremiyorum uyuycam diye memeyi almıyor ya ayağını gıdıklıyoruz çenesini burnunu sıkıyoruz ama yok zorla bir iki emiyor gene uyuyor ama pes etmek yok saat başı deniyorum uyandırıp emzirmeyi :) şimdi eşim isminin ezanını okuyacak kulağına, çok şükür bin şükür darısı sizlerin başına kızlar evimiz mis koktu huzur doldu sıcacık oldu birden böyle

Çok sevindim cnm hoş geldi güneş . Birde benim güneşim gelseydi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…