2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cok sevindim canim ya kavustunuz bak kiziniza sonunda güle güle büyüt bebegini emzir uyumasin cadi kiz :) sarilik olmasin mazallah

Şükür çok şükür canım annesinin kokusu iyi gelecek çabucak büyücek Güneş

Şekerli şeyler de yedim canım her şeyi denedim yine oluyor. Kan ilacımı günde 2 ye cıkardım bugun inşallah doğuma kadar düzelir

Ya evet canım ben ne zaman sabahları portalal suyu içmeye başladım o zaman başladı bu sorunum. Ama dünde çay içtim yine oldu. Bide sürekli canım portakal falan istiyor of of hiç anlamıyorum ya 9 ocak geeell artıkkkk gelll

Oh cok sukur...cok sevindim canim.

Allah yardımcın olsun canım inşallah çabucak düzene girer uykusu

Ya kızlar ben anne ve oglusunu çok merak ediyorum normalde yazardı bu zamana kadar endişelenmeye başladım
Bende aynen...firsat bulamamistir diye iyi dusunmeye calisalim.umarim iyilerdir..

Bu arada herkes dogurcak bende daha geziyorum fildir fildir :) geldim bide banyoyu yikadim..masallah bagaaa :)

Yaa cok sevindim canimmm çok sukurr evinde huzurla buyusun Günes

Ay ne güzel ya Allahım esirgesin sizi maşallahhhh

Şekerli şeyler de yedim canım her şeyi denedim yine oluyor. Kan ilacımı günde 2 ye cıkardım bugun inşallah doğuma kadar düzelir
Evet kansızlık da olabilir bana hala bulantı yapıyor içemiyorum kan ilacı inşallah fayda eder duzelirsin en kısa surede

Ya kızlar ben anne ve oglusunu çok merak ediyorum normalde yazardı bu zamana kadar endişelenmeye başladım

Al benden de o kadar sürekli bakıyorum haber var mi diye yok endişelenmeye başladım hastaydı da ters bisey yoktur inşallah ya

24 saat içinde Doğum başlamazsa başlatılmalıdır diye okudum da enfeksiyon riskine karşı diyor, ondan accık tırstım
O suyun hepsi gelirse canim , senin anlattigindan biraz geldi olarak anladım. Suyun tamamı gelince nerdeyse bir kova su geliyormuş diyorlar . Eğer çok geldiyse görün tabi ki doktora

Ya ne güzel haber ne güzel yazmışsın . Hadi gözün aydın. İnşallah bizim haneler de nurlanir, huzur dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…