2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende aynen...firsat bulamamistir diye iyi dusunmeye calisalim.umarim iyilerdir..

Bu arada herkes dogurcak bende daha geziyorum fildir fildir :) geldim bide banyoyu yikadim..masallah bagaaa :)
Ya bende öyleyim. Bu hafta çoğunlukla disardaydim. Birde öyle böyle derken nerdeyse evin bütün temizlik işini kendim yaptım, eşime bir tek camlar kaldı, boş durunca sıkılıyorum , titiz olacağım tuttu Maşallah kendimize

Ay ben de sana bakmistim, hala dogurmadin mi sen de valla nolucaz biz insallah yeniyilda gelirler saglikla
Ahah yok cnm ya aylardır bu sayfanın yani sıra aralik anneleri grubunda da aktiftim kesin aralıkta gelir gibi geliyordu bana ama hiic niyeti yok gibi :)
Gerçi persembe kontrolum vardi doktoruma da belirtim yok deyince hic belli olmaz bir anda da başlayabilir dedi. O yuzden halen zamanımız var endişeye mahal yok :)

Canım çok sevindim gözünüz aydın adıyla yaşasın prenses,uyusa da muhakkak uyandır emzir canım bol sütlü gazsız günleriniz olsun

Bende oyle 3 gun oldu izne cikali..skildim valla... cok.yipratmadan tabi kendimi yapiyorum..zamanda geciyo oyle...yoksa evde durmak bana gore degilmis..aliskin olmayinca..hele bide gun sayiliyosa iste .

Bir kadın doğum doktorunun yazısını okumuştum. Kordon dolanması aslında normal dofuma engel olan bir durum değilmiş. Önemli olan kordonu uzunluğu imiş. Eğer kısa olursa gerilip Allah korusun bebeğe o zaman zarar verebilirmiş. Kordonun uzunluğu ise USG de görülebilen birşey değilmiş malesef.
Bu bahsettiğim doktorun boyununa iki kez kordon dolanmış bir bebeği normal doğumla doğurtturduğunu da gördüm. Bebeklerimiz Allah'a emanet canım. Bunları dusunup strese sokma kendini

Kızlaaaaaarrrr
Bi zamanlar buralar hep dutluktu :))) nasıl sakinleşti yaa.. sona kaldık dona kaldık, giya Ocak annesiydik, herkeşler doğurdu :))
Desene ben doğum yaptığımda kimsecikler olmayacak
sidoş hosgeldinn canimm gorunce sasirdim banliydiniz ya napiyosun nasilsin
Merhaba Büşra. Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın? Bu topicte vakit geçirmek doğum yapanların haberini almak beni rahatlatıyor kuzum. O yüzden dönmek istedim.
Çok çok sevindim canım. Rabbim bir daha ayırmasın sizi hiç. Bizim yerimize de kokla o mis kokuluyu
Al benden de o kadar sürekli bakıyorum haber var mi diye yok endişelenmeye başladım hastaydı da ters bisey yoktur inşallah ya
Ben de çok merak ettim ya umarım ikisi de iyidir A anneveoglusu

3 gun daha beklesin.sonrasinda cok bekletmesin..insallahhhhh :) siparisle olmuyo tabi..isin sakasi..hayirlisiyla vakti ne zamansa.
Ben de öyle diyorum valla hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de artık gelecekse 2 ocaktan sonra gelsin benimki de insallah

Bismilhayrun S Sevimlipanduf kızlar ikinizinde gözün aydın olsun çok sevindim sizler adına sağlıkla huzurla büyütün yavrularınızı darısı bizlerin basina

Benimde gebelik sekerim,artık kontrol altına alınamıyor şuan 35haftayi atllatik çok şükür ama erken doğum olma riski yüksek,sizlere sorum bebeklerinizin usg ölçümü ile doğum ölçüsü birebir tuttu mu?

Dikkat etmene ragmen mi kontrol altina alinmiyor canim stresten mi oluyor acaba Allah sifa versin ya bir iki hafta daha duzgun gitseydi iyiydi

Canım benim kavuştunmu meleğine hayırlı haberlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…