2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ya senin bu karışım efsane kuzum. Hepimiz bu kış bundan yapıp iyileştik benim mideyi biraz ejderha gibi yapmıştı ama olsun iyi etti

kadın doğumcuna mı sordun canım? Kbb ye gitsen, çünkü kulak da diyosun yani gribal deil belki de illa antibiyotik gerekiyordur

Ya senin bu karışım efsane kuzum. Hepimiz bu kış bundan yapıp iyileştik benim mideyi biraz ejderha gibi yapmıştı ama olsun iyi etti
Haha biraz mideyi yakabilir ama super bir şey işe yaradığına çok sevindim gerçekten :) Ben de eşime annemlere falan doğumdan önce içireceğim hastalık kapmasınlar. Önlem amaçlıda doğumdan önce içelim bence

Olabilir canim zamanla artik belki eskiye gore duzelir diyorum ama abartmiyorum asiri kiskanc hastalik derecesinde yururken niye baktin onune bak saga donme yada kuser niye kustun eee falanla bakistin
Güvenmiyorsa evlenmeseymiş hayret bişe ya. Benim de başımda yıllar önce böyle bi insan vardı. Tabii asla kabullenmedim çünkğ kabullendikçe daha fazlasını istedi. Ben ki yürüyen körümdür etrafıma değil bakmak yakınlarımı bile görmem selam vermedim die küserler ama aynı muameleyi gördüm 2 sene. Allahım şükürler olsun eşim hak ettiğim şekilde bana güveni sonsuzdur asla böyle şeyler için tartışmadık. Eşin seni çok seviyor gözünden sakıyor aslında ama yine de severken öldürmek doğru değil. Ayı yavrusunu severken öldürürmüş. Mutluluklar hep yarım yaşanır bence sizin doğumdan sonra güzelce bu konuyu konuşmanız lazım. Artık bi evladınız var bu kadar kıskançlık psikolojini bozar hele küslük hiç iyi bir şey değil. Ben yaşadım bu tarz bi ilişki o yüzden söylüyorum canım bilmişlikten değil cidden psikolojim bozulmuştu. Ben ki kendine güvenen topluma girdiğimde sevilen sevgi dolu art niyetsiz biriyimdir. Resmen kabuğumda yaşıyordum arkadaslarımla tartışıyordum küsüyordum çünkü baskı iyi bir şey değil

Çok mantıklıı etraftakilere de vereyim doğru diyosun

Kızlar, bugün enerjim bitmiş şekilde uyandım kaç gündür iyiydim. Sol kasigimda fena bir ağrı var yuruyemiyorum da. Öğleden beri devam ediyor gecmeyecek gibi. Var mı boyle bir durum yaşayan ?
Canım o kasık ağrısı bende 2 aydır var. Uzanıp dinlenince artıyor. biraz yürüyüş yapınca rahatlıyorum.

kadın doğumcuna mı sordun canım? Kbb ye gitsen, çünkü kulak da diyosun yani gribal deil belki de illa antibiyotik gerekiyordur
Evet cnm kadın doğumcum söyledi haftasonuydu biraz sıcak su torbası ile hafifledi gibi olmadı bu haftaiçi gideceğim kbb’ye. Teşekkür ederim

An itibariyle 39+0'ım. Doğuma 1 hafta kaldı tam. 6 Ocak son tarihim ama bende zırnık belirti yok. Bir anda mı olacak bilemiyorum. Hayırlısı bakalım. 2 Ocak'ta kontrol var. :)
Ayni tarihlerimiz canim benim bugun sabah beri adet zonklamasi gibi agrilarim var bi durur gibi oluyor sonra tekrar basliyor. Uc yil once geceden boyleydim ertesi gun dogum yaptim suan psikolojik hazirlamaya calisiyorum kendimi rahatlatmaya calisiyorum hayirlisi canimmm

Benim eşim de öğretmen. Hemen doğum olunca değil bir süre sonra kullanacak iznini, böylece sömestr tatiliyle birleştirmiş olurum dedi. Tamam dedim ben de
Öyle oluyor mu canım. Benim eşim öğretmen. Doğum raporunda yazan tarihe göre 10 gün dedi. Hatta oglumda da o şekilde kullanmıştık.

Senin minik yılbaşında gelcek galiba :)

Canım o kasık ağrısı bende 2 aydır var. Uzanıp dinlenince artıyor. biraz yürüyüş yapınca rahatlıyorum.
Bende bazen hafif olurdu ama şuan öğleden beri geçmiyor , duş aldım biraz hareket ettim ama pek birşey değişmiyor, yuruyemiyorim hala . Ters bir hareket de yapmadım ki , anlamadım . Bakalım sabaha geçer inşallah

Öyle oluyor mu canım. Benim eşim öğretmen. Doğum raporunda yazan tarihe göre 10 gün dedi. Hatta oglumda da o şekilde kullanmıştık.
Oluyormuş canım dün konuştuk. Okulda da konuşmuşlar, öyle yapmaya karar verdim dedi. Hemen kullanma zorunluluğu yokmuş dedi. Senin eşin de okulla bir görüşsün orda netleştirirler. Ne kadar sürede kullanılıyor tam bilmiyorum sormadım da belli bir süresi olabilir 1 ay içinde filan gibi belki.

Canım simdi gunlerine baktım da doğum başlangıcı olabilir. 38. haftanin içindesin zaten...

Aa öyle oluyorsa iyi valla. Bende eşime soyliyim bi baksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…