2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar 38+4’üm. Karnımda ağrı ve sertleşme var. 3’ünde zaten sezaryen olacağım ama bu yalancı kasılma mı acaba?
Olabilir canım çünkü bende de sertlesme oluyor ama geçiyor sonra. Geçen hafta epey sıkıştırdı beni karın tarafından ama bir kaç saat sonra geçti. Dün gecede yaşadım ama yok şuan arada oluyor yani

Başka belirti olmamış miydi canım. Benim ilk gebeliğim o yüzden tecrübem yok. Kanama veya su gelmesi vs olmadı mi sadece ağrıyla mi gittin hastaneye? Daha hicbir belirtim yok...

Kizlaaaarr nst de 5 dk da bir sancim cikti yatisimi yapmak istediler. Dua edin bana lutfen cok duaa
Ay canım şimdi bana yazdigin mesajı cevaplamıştım. 1 gün sonra doğum oldu demissin. Yine ayni şekilde oluyor galiba. Hadi hayırlısı, sağlıkla. Heyecanlandim ben de.

gecmis olsun damla verebilir aslinda bi sikinti olmaz

Canım hayırlı olsun gözünüz aydın

Kızlar sanırım bende hemorid oldum. Dün hafif sızlama vardı akşam eve geldiğimde farkettim leblebi büyüklüğünde bir meme var. Fakat kabız olmadım hiç hamilelik ve öncesinde. Hatta günde 2 kez büyük tuvalete çıkıyorum hiç zorlanmam yok, yediğim şeyler aynı. Bugün hala o meme gibi şey duruyor acı yok, kan yok nedir bu nasıl geçer yardım lütfen

Merhaba kizlarcmtesi gittik doktora 37+5 dik 2804 qram olmush minnosh oglushum mashAllahgobek kordununu 2 kez dolamish 24 haftalikkende dolamishdi 2 kez ama acilmishdi sonradan shimdi yeniden kolya yapmish kendinebide kordon artik yashlanmish ama doktor bir sorun etmedi eshime dedi sadece bebeye qida az gidecek boyle sorunlu bishey oldugunu soylemediama kolya yapmasina keyfi bozuldu yine napmish bu die soylendi oksigeni azaltiyo malum hemde doguma az kalakanala falanda inmemish ustden tutdu gosterdi bana bak bashina nasil haraket ediyo kendin bakinca bile gore bilirsin dedi tam vaktinde gelecek dedi 13 ocak bizim zamanimiz inshAllah kanala girmemishmi sordugumda hemen girmezki doguma 1 hafta kala anca girer dedi,bide eshime bu kiz duz duvara tirmanmadikca getirme bunu dedi,sanci tutarsa yollar falan bagli olursa panik yapmayin ilk hamilelik 5-6 saat sanci cekecek hemen dogurmuyacak dedi boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…