2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Of kızlar ya sinir oldum kâr yağdığından beri dağlara mersine soğuk vurdu. Şuan 8 derece ama 3e 4e kadar düşecektir. Biz eşimle sıcakta yatamayız o yuzden yatak odamızda ilk kez bugun klima çalıştırdık akşam ve 2 saat oldu yatak odası ısınmıyor. Yani ısınıyor ama bebek in 22-23 derece olmalıymış bizim oda 18 derece ancak oldu. Gerçekten canım çok sıkkın . 18 derece benim için sıcak bile ama bebek için soğuktur dimi ? Tüm gün çalışsa 20 derece olur az mı sizce? Normalde evime komple güneş girer yatak odası hariç ama kaç gündür güneşte yok.

Yağlı radyatör kullanıyorduk biz Alanya da iken canım şuan fiyatları uçmuş tabi hem çabuk ısıtıyordu hem klima gibi tepeleri değilde yerleri de ısıtıyordu memnunduk klimayı söndürdüğün an ısı kaybı oluyor..

Benim kız gündüzleri uykudan gozunu açmıyor geceleri de sabaha kadar durmuyor gene saat 12 oluyor gozleri hiç açık olmadığı kadar açık
Gece gündüzü öğrenene dek bayağı zorlar canım gündüzleri gezdir uyandıkça uyumasın çabuk çabuk

Benim kız gündüzleri uykudan gozunu açmıyor geceleri de sabaha kadar durmuyor gene saat 12 oluyor gozleri hiç açık olmadığı kadar açık
Adı güneş ama geceyi sevdi prenses.
Çok sordum ama gündüz kaşıntı yok gece başlıyor zor tutuyorum kendimi. Seninde mı böyleydi. Doktora gitmeli mı beklesem mi

Başka belirti olmamış miydi canım. Benim ilk gebeliğim o yüzden tecrübem yok. Kanama veya su gelmesi vs olmadı mi sadece ağrıyla mi gittin hastaneye? Daha hicbir belirtim yok...
Evet sadece agri kuzum yatiyorum suan nst benim ilki suniyle dogdu bu kendi agrim geldi cok sukur insallah kesilmez

Diğer odalarda ne kullaniyorsunuz canım? Klima degilde elektrikli soba kullansaniz daha çabuk ısıtır. Hani şu su hazneli olanlar varya onlardan alabilirsin yaptiklari buharla havayida kurutmaz klima gibi..

Ne güzel bugunlerinize. Bizde hayırlısı ile o aşamaya geçebilseydik keşke..

18 bebek icin düşük bir deger güzel sarip sarmalasanda nefesinden soguk alir en az 22 olmali bence

20 soguk bir derece degil ama daha altinda olmasa bebek icin daha iyi olur. Ortalama 21-22 derece tavsiye ediliyor, daha fazlasi ya da azinda ya usur ya da terler. Ama 20 derece istenilenin 1 derece alti yani sorun olmaz.

Ben de geçenlerde fark ettim benimki baya büyük ben de hiç kabiz falan olmadim ağrı acı vs de yok insallah sezaryen de sorun olmaz arada hametan sürüyorum

Canım biz de yağlı radyatör ile büyüdük. Bizim zamanımızda doğal gaz fln yoktu mersinde. Şuan oturduğumuz ev yerden ısıtma sistemli yapılmış ama petek ve kombi yok. Satacağımız için almadık. Hiç aklıma gelmedi bebek için oda sıcaklığı yeterli diye düşünüyordum cunku çok fazla üşümezdim. Bilirsin akdeniz bölgesi için en buyuk sorun yaz sıcağı. Yağlı radyatör fiyatları uçmuş ki ne uçmuş. Hem petek sayısını düşürmüşler hem fiyatı yükseltmişler. Biz de buna para verene kadar elektrik faturası veririz zaten doğalgazlı eve ya da lojmana taşıncaz diye düşününce aklıma ocak Şubat soğuğu gelmedi haliyle. İnşallah elektrikli sobayı da çalıştırırsak 22-23 derece olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…