2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

geçmiş olsun size inş pazartesi kavuşursunuz sağlıkla

Bir iki ay idare edilir canım mart oldu mu soğuk falan kalmaz şurda iki ay dediğin gibi klima ve küçük bi sobayla idare edilebilir inşallah herşey gönlüne göre olur =)

Ay ay ayyyy. Sağlıkla kolaylıkla gelsin .
Nasıl hissediyorsun?
Perşembe günü çatı muayenesi için gittiğimde doktor doğumu başlatmak için bişey yaptı tuşe dedi sanırım. ertesi gün geldi nişan ama zorlanma yüzündendir tahminim çünkü dün biraz daha geldi ilki kahve rengi sümüklüydü bu şeffaf sarımtırak. Sonuç olarak doğum yok henüz sabah doktora gitçem yine . Cümlemize kolaylık versin rabbim

A anneveoglusu çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin ikinize de ten teması oldu mu? Süt anca gelir üzülme kendini toparlamaya bak Allah bi kapı açar sabırlı ol dualarımız seninle

Kasılma değil sancı olduğuna eminsen gittikçe sıklaşan sanciysa bebek geliyor demektir
Canım tam kestiremiyorum.ama normalde bebek hareketli ama bir anda sertleşiyor belime ve kasiklarima ağrı giriyor kipirdayamiyorum.dakika tuttum 5dk da bir oluyor.bakalim sabaha kadar rboyle devam eder ve sıkılaşırsa hastaneye gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…