Canım tam kestiremiyorum.ama normalde bebek hareketli ama bir anda sertleşiyor belime ve kasiklarima ağrı giriyor kipirdayamiyorum.dakika tuttum 5dk da bir oluyor.bakalim sabaha kadar rboyle devam eder ve sıkılaşırsa hastaneye gideyim
Adı güneş ama geceyi sevdi prenses.
Çok sordum ama gündüz kaşıntı yok gece başlıyor zor tutuyorum kendimi. Seninde mı böyleydi. Doktora gitmeli mı beklesem mi
Of kızlar ya sinir oldum kâr yağdığından beri dağlara mersine soğuk vurdu. Şuan 8 derece ama 3e 4e kadar düşecektir. Biz eşimle sıcakta yatamayız o yuzden yatak odamızda ilk kez bugun klima çalıştırdık akşam ve 2 saat oldu yatak odası ısınmıyor. Yani ısınıyor ama bebek in 22-23 derece olmalıymış bizim oda 18 derece ancak oldu. Gerçekten canım çok sıkkın . 18 derece benim için sıcak bile ama bebek için soğuktur dimi ? Tüm gün çalışsa 20 derece olur az mı sizce? Normalde evime komple güneş girer yatak odası hariç ama kaç gündür güneşte yok.
Canım şuan evimizin sıcaklığı 24-25 derece ben aşırı derecede terliyorum ama bebeğimin elleri ve ayakları buz gibi daha kanları çok az olduğu için dolaşım da az ve doğal olarak üşüyorlar hep penye battaniyesi ile tutuyoruz beşiğinde uyurken de üzerine bir kat daha örtüyoruz, 18 derece bayağı duşuk geldi bana da bebek için,
Adı güneş ama geceyi sevdi prenses.
Çok sordum ama gündüz kaşıntı yok gece başlıyor zor tutuyorum kendimi. Seninde mı böyleydi. Doktora gitmeli mı beklesem mi
benim gündüz karnım kaşınıyor iki gündür, çatlıcak herhalde düşünüyodum aklıma başka hiçbişey gelmemişti. Şuan da el ve ayaklarım çok kaşınıyor uyuyamıyorum. Sabah randevum var çok korkuyorum
Canım şuan evimizin sıcaklığı 24-25 derece ben aşırı derecede terliyorum ama bebeğimin elleri ve ayakları buz gibi daha kanları çok az olduğu için dolaşım da az ve doğal olarak üşüyorlar hep penye battaniyesi ile tutuyoruz beşiğinde uyurken de üzerine bir kat daha örtüyoruz, 18 derece bayağı duşuk geldi bana da bebek için,
Yenidoğanların dolaşım sistemi gelişmediği için özellikle ilk 1 ay elleri ayakları hepsinin soğuk olur buyuzden gerçekten üşüyor mu diye anlamak için kulak memesinden kontrol edilmesi daha doğru olur oda sıcaklığı 18-23 derece ise kendi kıyafetimizden sadece 1 kat kalın giydirmek önerilir fazlasını kesinlikle önermiyor doktorlar çünkü Allah korusun vücut sıcaklığının fazla artışıyla ani bebek ölümlerinin ilişkili olduğunu düşünüyorlar
Arkadaşlar yazdığım son gönderiden sonra bildiğiniz nişanım geldi Ve yaşadıklarım kasılmaymış
Şu an hastaneden yazıyorum; oğluşum doğdu! Doğum başladığı, çatım da dar olduğu için sezaryene alındım. 38+4’ teydim :) Oğlum çok güzel arkadaşlaaaaaarrrrr yaaaa
Normalde 3 Ocak’ta sezaryen tarihim vardı ama benim oğlan bekleyemedi
Yaaa ben şimdi anne mi oldum?
Arkadaşlar yazdığım son gönderiden sonra bildiğiniz nişanım geldi Ve yaşadıklarım kasılmaymış
Şu an hastaneden yazıyorum; oğluşum doğdu! Doğum başladığı, çatım da dar olduğu için sezaryene alındım. 38+4’ teydim :) Oğlum çok güzel arkadaşlaaaaaarrrrr yaaaa
Kızlar geçen gün çatı muayenesi oldum ve doktorum çatın dar normal Doğum için çok gayretli olman lazım zor bir Doğum olcak dedi. İstersen sezeryande yapabiliriz ama önce normali de deneyebiliriz dedi. Çok kararsız kaldım napsam bilmiyorum
benim gündüz karnım kaşınıyor iki gündür, çatlıcak herhalde düşünüyodum aklıma başka hiçbişey gelmemişti. Şuan da el ve ayaklarım çok kaşınıyor uyuyamıyorum. Sabah randevum var çok korkuyorum
SSevimlipanduf
canım günaydın
Şu karaciğer tahlilleri için aç mı olmak gerekiyor? Benim randevum 11.40.
12 den önce almaz , okadar da aç kalamam. Yarın aç gel dese resmî tatil. Napsam, avuç içlerim , ayağımın altı, sabaha kadar kaşındı, çarş gitsem geç kalmış olur muyum ki??
SSevimlipanduf
canım günaydın
Şu karaciğer tahlilleri için aç mı olmak gerekiyor? Benim randevum 11.40.
12 den önce almaz , okadar da aç kalamam. Yarın aç gel dese resmî tatil. Napsam, avuç içlerim , ayağımın altı, sabaha kadar kaşındı, çarş gitsem geç kalmış olur muyum ki??