2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Adı güneş ama geceyi sevdi prenses.
Çok sordum ama gündüz kaşıntı yok gece başlıyor zor tutuyorum kendimi. Seninde mı böyleydi. Doktora gitmeli mı beklesem mi
Git canım sağlık ocağı bile iş görür yani orada da test yaptırabilirsin

Canım şuan evimizin sıcaklığı 24-25 derece ben aşırı derecede terliyorum ama bebeğimin elleri ve ayakları buz gibi daha kanları çok az olduğu için dolaşım da az ve doğal olarak üşüyorlar hep penye battaniyesi ile tutuyoruz beşiğinde uyurken de üzerine bir kat daha örtüyoruz, 18 derece bayağı duşuk geldi bana da bebek için,

Adı güneş ama geceyi sevdi prenses.
Çok sordum ama gündüz kaşıntı yok gece başlıyor zor tutuyorum kendimi. Seninde mı böyleydi. Doktora gitmeli mı beklesem mi
benim gündüz karnım kaşınıyor iki gündür, çatlıcak herhalde düşünüyodum aklıma başka hiçbişey gelmemişti. Şuan da el ve ayaklarım çok kaşınıyor uyuyamıyorum. Sabah randevum var çok korkuyorum

Yenidoğanların dolaşım sistemi gelişmediği için özellikle ilk 1 ay elleri ayakları hepsinin soğuk olur buyuzden gerçekten üşüyor mu diye anlamak için kulak memesinden kontrol edilmesi daha doğru olur oda sıcaklığı 18-23 derece ise kendi kıyafetimizden sadece 1 kat kalın giydirmek önerilir fazlasını kesinlikle önermiyor doktorlar çünkü Allah korusun vücut sıcaklığının fazla artışıyla ani bebek ölümlerinin ilişkili olduğunu düşünüyorlar

Saat 04.05, kulak ağrısından uyuyamamak.. sağ kulağımda vardı şimdi sol kulağım da başladı

Arkadaşlar yazdığım son gönderiden sonra bildiğiniz nişanım geldi Ve yaşadıklarım kasılmaymış

Şu an hastaneden yazıyorum; oğluşum doğdu! Doğum başladığı, çatım da dar olduğu için sezaryene alındım. 38+4’ teydim :) Oğlum çok güzel arkadaşlaaaaaarrrrr yaaaa
Normalde 3 Ocak’ta sezaryen tarihim vardı ama benim oğlan bekleyemedi
Yaaa ben şimdi anne mi oldum?

Yaaa ne güzel Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün saglıklı mutlu uzun ömürleri olsun kuzunun

Kızlar geçen gün çatı muayenesi oldum ve doktorum çatın dar normal Doğum için çok gayretli olman lazım zor bir Doğum olcak dedi. İstersen sezeryande yapabiliriz ama önce normali de deneyebiliriz dedi. Çok kararsız kaldım napsam bilmiyorum

Ay inanmıyorum aslında biz planlıyoruz onların plana ihtiyacı yok çıktı geldi vakti gelince sağlıkla büyüsün annesi =)

Aa maşallah size
Ne çabucak oldu herşey öyle Geçmiş olsun , Allah analı babalı buyutsun
2018 de doğmak istemek bu olsa gerek bir gün kala :)

Darısı bize inşallah , bende de kasılma, karın ağrısı oluyor da hiç hastahaneye gitmeyi gerektirmiyor , bende bugün dogursam ne iyi olurdu

Ben birkaç gündür aynıyım. Ben de bugün sağlık ocağı ve sonucu da doktora göstericem. Inşallah korktuğumuz gibi çıkmaz

Gozun aydin canim..uyumadan once sancisi olanlara bakayim dedim..) dogum.olmus bile..merakla girdim.

S Sevimlipanduf canım günaydın
Şu karaciğer tahlilleri için aç mı olmak gerekiyor? Benim randevum 11.40.
12 den önce almaz , okadar da aç kalamam. Yarın aç gel dese resmî tatil. Napsam, avuç içlerim , ayağımın altı, sabaha kadar kaşındı, çarş gitsem geç kalmış olur muyum ki??

Yok canım farketmiyor

Hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…