2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)

Ayy gözün aydın. Eveet anne oldun! Rabbim hayırlı evlat etsin. Güle güle büyütün oğlusunuzu

ayyy allah analı babalı büyütsüüüün, yılın son günü doğdu yani duramadı paşa :))

Sabah aç karnına sağlık ocağında yaptirsan canım ben öyle yapıcam

Allah analı babalı büyütsün maşallah.

Gözün aydınnn Maşallah miniğine ve sana canım

Iyi ki dogmus guzeller guzeli oglun♡ Allah anali babali buyutsun ♡

Ben de normal istemiştim ama benim de olmuyor canım. Olmuyorsa çok da zorlamamak lazım ikinizin sağlığı için

canım doktorum tok gelebilirsin dedi
Telefonda dedim hocam 2 gündür karnım kaşınıyodu, bu gece el ayak kaşıntımdan uyuyamadım, hemen gel tahlil isteyelim gebelik kolestazı olabilir dedi
Canım inşallah bişy yoktur bize de haber et hemen çıkıyor mu sonuçlar

Dün geceden beri benim de karnımda, kasıklarımda, belimde tuhaf ağrılar var daha önce hissetmemiştim. Önceleri geceden ağrım olsa sabah kalkınca geçmiş oluyordu. Şimdi hala var Az daha sabretse bizim minik de

Aynısı canım gece 4 ten beri dev ediyor

Canım Allah kolaylık versin senin sıkıntı kv anlayışlı olup gündüz uyumana müsaade etse daha rahat edersin gelen misafir de kv dene inse keşke bebeğin uyuduğu an sen de uyursan mis

Ya bak iste gelen kisi kendi insanin zaten gorecegini gorse gecmis olsununu dese kaynananda hadi bize geçelim uyutmuyor kizi gece dinlensin uyusun biraz dese mantikli insan ne alinir ne tavir alir ama nerdee

Daha kaç günlük çocuğa amma geldiler ha yahu zaten insan çocuğa alışamıyor zor kalkıp oturuyor sürekli emziriyor yani misafir gelmemesi lazım mantıklıysa tabi

Nasil yani ya sen yatakodasindasin ve senin evinde birileri birseyler yiyor iciyor cocuklar orda burda cirt atiyor kv de evide bir kat asagisi
Kendi evi yerine senin evde gelen gidenle haha hihi minyapiyor
Bir dünya mesaj birikmiş ilkk fırsat okumak istiyorum buradan ayrı kalmak çok zor oluyor ya girememek kayınvalide konusuna Gelecek olursak o akşam eşim bir güzel söyledi saygısını bozmadan kayınpederim de kızmış zaten benim annemin yanında söyledi diye kayınvaliden bozuldu Hatta ben söyledim Her gelene Çay yapacak halimiz yok herhalde diye.. gündüzleri dınlenmeye calısıyorum kımse yokken o bana karısamaz esım de karıstırtmaz kızlar ama sımdıden alınmıs bıle bnm kv esım al ıstersen dedı aksam ugradgnda bn de ateslydım yatyodum esume uyanmasın sen emzırırsın uyanrsa ateslym farkındaysan dedm bız de blıoz uyuyan bebekalınmaz dıyor halbukı alakası yok alıolar seslı konusuolr yok aranıyo bu ac fln. susacak halım yok esım bıdaha uyanınca cağırdı neymıs aglamıs gelemezmıs.bn duydum.konusmalarınu esımle tartıstm onun yuzunden.. 2.ye cıktı odamda süt sagıyodum ve yanına cıkmadım eşim cok ısrar ettiği halde.. kımse k.bakmasın lohusa olan ben mı kv mi bilmiyorum bana sabır dileyın kızlarrr kızıma kendı kurallarımı uyguluyorum diye ıclerınnı yıyorlar sanırım.. kucagga alısmıcak fln da dıyorum hazmedemıyorlar. Yenıdoğan bebegı her dk nasıl sevebılırsın uyuyo cocuk zaten

Hayırlı uğurlu olsun canım Allahım acısını göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…