Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)Arkadaşlar yazdığım son gönderiden sonra bildiğiniz nişanım geldiVe yaşadıklarım kasılmaymış
Şu an hastaneden yazıyorum; oğluşum doğdu! Doğum başladığı, çatım da dar olduğu için sezaryene alındım. 38+4’ teydim :) Oğlum çok güzel arkadaşlaaaaaarrrrr yaaaa
Normalde 3 Ocak’ta sezaryen tarihim vardı ama benim oğlan bekleyemedi
Yaaa ben şimdi anne mi oldum?
Ayy gözün aydın. Eveet anne oldun! Rabbim hayırlı evlat etsin. Güle güle büyütün oğlusunuzuArkadaşlar yazdığım son gönderiden sonra bildiğiniz nişanım geldiVe yaşadıklarım kasılmaymış
Şu an hastaneden yazıyorum; oğluşum doğdu! Doğum başladığı, çatım da dar olduğu için sezaryene alındım. 38+4’ teydim :) Oğlum çok güzel arkadaşlaaaaaarrrrr yaaaa
ayyy allah analı babalı büyütsüüüün, yılın son günü doğdu yani duramadı paşa :))Arkadaşlar yazdığım son gönderiden sonra bildiğiniz nişanım geldiVe yaşadıklarım kasılmaymış
Sabah aç karnına sağlık ocağında yaptirsan canım ben öyle yapıcamS Sevimlipanduf canım günaydın
Şu karaciğer tahlilleri için aç mı olmak gerekiyor? Benim randevum 11.40.
12 den önce almaz , okadar da aç kalamam. Yarın aç gel dese resmî tatil. Napsam, avuç içlerim , ayağımın altı, sabaha kadar kaşındı, çarş gitsem geç kalmış olur muyum ki??
canım doktorum tok gelebilirsin dediSabah aç karnına sağlık ocağında yaptirsan canım ben öyle yapıcam
Allah analı babalı büyütsün maşallah.Arkadaşlar yazdığım son gönderiden sonra bildiğiniz nişanım geldiVe yaşadıklarım kasılmaymış
Gözün aydınnnArkadaşlar yazdığım son gönderiden sonra bildiğiniz nişanım geldiVe yaşadıklarım kasılmaymış
Arkadaşlar yazdığım son gönderiden sonra bildiğiniz nişanım geldiVe yaşadıklarım kasılmaymış
Ben de normal istemiştim ama benim de olmuyor canım. Olmuyorsa çok da zorlamamak lazım ikinizin sağlığı içinKızlar geçen gün çatı muayenesi oldum ve doktorum çatın dar normal Doğum için çok gayretli olman lazım zor bir Doğum olcak dedi. İstersen sezeryande yapabiliriz ama önce normali de deneyebiliriz dedi. Çok kararsız kaldım napsam bilmiyorum
Canım inşallah bişy yoktur bize de haber et hemen çıkıyor mu sonuçlarcanım doktorum tok gelebilirsin dedi
Telefonda dedim hocam 2 gündür karnım kaşınıyodu, bu gece el ayak kaşıntımdan uyuyamadım, hemen gel tahlil isteyelim gebelik kolestazı olabilir dedi
Aynısı canım gece 4 ten beri dev ediyorDün geceden beri benim de karnımda, kasıklarımda, belimde tuhaf ağrılar var daha önce hissetmemiştim. Önceleri geceden ağrım olsa sabah kalkınca geçmiş oluyordu. Şimdi hala varAz daha sabretse bizim minik de
Yaaa bizim sez tarihimiz aynı. Önceden gelmese bizim minikler bari cumayı bekleselerAynısı canım gece 4 ten beri dev ediyor
Yarın tatil çarşamba bile olsa iyidir şimdi herkes tatilde çalışmaktan şikayetçi olur azcık sabretseler canımYaaa bizim sez tarihimiz aynı. Önceden gelmese bizim minikler bari cumayı bekleseler
Canım Allah kolaylık versin senin sıkıntı kv anlayışlı olup gündüz uyumana müsaade etse daha rahat edersin gelen misafir de kv dene inse keşke bebeğin uyuduğu an sen de uyursan mis
Ya bak iste gelen kisi kendi insanin zaten gorecegini gorse gecmis olsununu dese kaynananda hadi bize geçelim uyutmuyor kizi gece dinlensin uyusun biraz dese mantikli insan ne alinir ne tavir alir ama nerdee
Daha kaç günlük çocuğa amma geldiler ha yahu zaten insan çocuğa alışamıyor zor kalkıp oturuyor sürekli emziriyor yani misafir gelmemesi lazım mantıklıysa tabi
@Kartanesii8892 senin yerine sinirleniverdim kusura bakma düşüncesiz insanlara tahammül edemiyorum da eşimde hep ezilirdi ailesi böyle lüzumsuzluklar yapınca o aklıma geliyor şimdi kimseyi takmıyorum gelmeyin diyiveriyorum bu 30 yaş bana iyi gelmedi tahammülüm 0 artık
Bir dünya mesaj birikmiş ilkk fırsat okumak istiyorum buradan ayrı kalmak çok zor oluyor ya girememekNasil yani ya sen yatakodasindasin ve senin evinde birileri birseyler yiyor iciyor cocuklar orda burda cirt atiyor kv de evide bir kat asagisi
Kendi evi yerine senin evde gelen gidenle haha hihi minyapiyor
Hayırlı uğurlu olsun canım Allahım acısını göstermesin.Arkadaşlar yazdığım son gönderiden sonra bildiğiniz nişanım geldiVe yaşadıklarım kasılmaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?