2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım gözün aydın çok geçmiş olsun yavrumna kavuş hayırlısıyla çok merak ettik seni tekrar yazamasam da ara ara girip bakmıştım Dün okuyunca içim rahatladı İyi olmana çok sevindim Allah'ım sana bağışlasın evlatlarını tez zamanda şifa versin bol bol sana da bebeğine de

Ayy tahmin ederim ne kadar sinir olduğunu. Bende çarşamba doğuracam. Annem geldi20 gün falan kalır sanırım sonra kv kp gelecek inan şimdiden nasıl olacak onlarla diye düşünüyorum evimde tek odada klima var bebek ben hepimiz aynı odada olucaz

Sana sabırlar diliyorum canım. Bakalım bizim sabır zorlayıcılar da şehir dışında, hemen doğum olur olmaz geleceklermiş. Daha kendimize gelemeden yatılı misafir ağırlayacaz bide her şeye karışacaklar. Senin yazdıklarını okudukça başıma gelecekler canlanıyor gözümde

Ben de senin yazdiklarini okudukca gelecegimi goruyorum gibi oluyor Allah sabir versin insallah kuzum bu surecte en buyuk sey sabir dilemek ben simdiden basladim ya sabir diye dua etmeye

Sezeryan olan arkadaslar nasipse 9 ocakta sezeryanla ogluma kavusacagim insallah. Oncesinde testler yapiliyormus sanirim drum bu cuma onlari yapalim dedi. Ac karnina tok karnina farkediyor mu acaba?

Dinlen biraz geçer inşallah bugün de dayansınlar minikler

Sezeryan olan arkadaslar nasipse 9 ocakta sezeryanla ogluma kavusacagim insallah. Oncesinde testler yapiliyormus sanirim drum bu cuma onlari yapalim dedi. Ac karnina tok karnina farkediyor mu acaba?
Ben toktum canım sezaryen olmadık daha erken doğum riskinden belgeleri hazırladık anı bisey olursa diye yine de sor farklı bişey vardır belki

Kızlar bugun kızım aşırı hareketliydi itekleyip duruyor o oynadıkça regl sancısı geliyor. Hafif kasılmalarda var. Hareket ettiği için midir yoksa gelio mu? Bugun gelmemeli nolur dua edin bugun olmaz ya istemiyorum aralık bitsin

Stres yapma canim dinlenmeye bak sen oynadikca benimde kasiklarimda adet agrisi gibi agri oluyor ve cati kemiklerim morarmis gibi agriyor zaten dogum agrisi olsa siddetlenir

Canım aşağı inmiştir ondan artık baskı yapıyordur benimki de geçen haftadan beri öyle doktor aşağıda baya dedi magnezyum iç istersen benim kasılmaların öyle biraz hafifledi uzan bir iş yapma ben de bugün gelmesin istiyorum az daha dayansınlar

Bende dun aksam kv lerdeydim. Benim isim ilcede oldugu icin oraya yakin bi yerde tuttuk evi su an heryerde evler siteler yeni insaatlar var cok merkezi degil ve annelere uzagiz. Dun kv dio ki bize gelin kalin bebek de buraya gelsin. Annende buraya gelir gider. Yani ben nasil rahat edeyim kp evde esimin abisi de evde hala bekar ve onlarim geleni gideni hic bitmez zaten cok rahat da edemem asla :/
Neyse doktordaydim bugun gecen hafta gore sadece 65 70g almis kizim suyu falan cok iyiymis 2kere girdim nst ye ilk kez 60
70i bulan sancilarim cikti ama duzenli degildi geneli 10civariydi. Doktorumuz hatta daha bekler niyeti yok dedi kanala falan da girmemis :) 40 dolar dolmaz alalim demem dedi doktorum suni vermek istemiyorum biraz beklerim o yuzden dedi. Cati muayenesi simdilerde yapmiyor. Agrilarin sancin basladigi zaman yaparim dedi. Bizden bu kadar ❤

oh maşallah canım, ben hala sırada bekliyorum. Nst çekildi benim de sancı sıfır. Bakayım gireyim de kan idrar tahlili isticek bakalım

Ben de geçenlerde fark ettim benimki baya büyük ben de hiç kabiz falan olmadim ağrı acı vs de yok insallah sezaryen de sorun olmaz arada hametan sürüyorum

Bende de aynı sıkıntı var ya kabızlık da yok ama nasıl geçecek ki ?

Kayınvalideler hee türlü küsüyor canım işleri o onların benimki de başıma dikilip nasıl emziriyorum izliyordu bi kaç kez yaptı deli gibi dikilme başımda neyi merak ediyorsun dedim insanı delirtiyorlar cidden ilkinden fazlasıyla hevesimi aldığım için görüp gitsinler diyorum hemen eşime tembihledim babalık iznim bitene kadar ihtiyaç yok dicek iki tarafa da o zamana kadar ayaklanıp hiç minnet etmemek istiyorum ilkinde burnumdan geldi çünkü

Kan ve idrar testi yapıyorlar canım. Aç veya tok farketmiyor.

oh maşallah canım, ben hala sırada bekliyorum. Nst çekildi benim de sancı sıfır. Bakayım gireyim de kan idrar tahlili isticek bakalım
Haber et canım kan sonuçlarını bende nst için gideceğim doktor istedi cuma doğum bi nst ni göreyim dedi

Magnezyumu ben hiç kullanmadım en sonki kontrolde Dr a kalça ağrımı söyledim şimdiden sonra vermek istemiyorum doğuma etkisi olur demişti

Ev yakın olsa bile herkesin kendi evidir ya yatsan yaramazsın rahat oturamazsın ki. Gelen giden olmasa bile evdekiler kp eşinin abisi zor yani Allah kolaylık versin canım
. Senin bebeğin acelesi yok güzel maşallah :)

Kızlar Çıktım doktordan, tahlilleri verdim, eğer çıkarsa acil Doğuma alırız dedi, normal Doğum başlatırız dedi o nasıl olcaksa. 2 saate çıkarmış bekliyoruz .. nst de sancım sıfır demiştim, doktor olmamış bu tekrarlanacak dedi, şimdi bişeyler yeyip yine çekilcek. Bebek 3530 olmuş. Dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…