2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ev yakın olsa bile herkesin kendi evidir ya yatsan yaramazsın rahat oturamazsın ki. Gelen giden olmasa bile evdekiler kp eşinin abisi zor yani Allah kolaylık versin canım
. Senin bebeğin acelesi yok güzel maşallah :)
Ay yok Rabbim nasip ederse kendi evimdeyim kimsenin evine gidip kalmam yani oyle uzak olayim merkeze ama rahat olayim

Allah yardimcin olsun canim bizide haberdar et olur mu burda birbirimizi gormesekte aile arkadas gibi olduk kendi adima deyim herkesi cok merak ediyorum insallah hepimiz sorunsuz kavusuruz yavrularımıza

Canim guzel haberlerini bekliyoruz❤ stres yapma sen dualarimiz seninle ❤❤ oyy masallah bebisine kilosu gayet iyi benimki 3290 olmua bi haftada 65 g almis sadece :) demek ki bebisin uyuyodu kuzum :) benimde 2 kere cekildi ama makineden kaynakli bi sikinti vatdi galiba :) hastanede mi bekliyceksiniz

Ya sen duzenini degisecegine bi zahmet onlar 1 hafta disini sıkıp duzenini degissin herseyini oraya mi tasiyacakmissin ilgincler gercekten bu büyükler

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bir problem çıkmaz da bebek istediği vakit gelir canım

Ya sen duzenini degisecegine bi zahmet onlar 1 hafta disini sıkıp duzenini degissin herseyini oraya mi tasiyacakmissin ilgincler gercekten bu büyükler
Kesinlikle.burda kocaman bir aile olduk ❤❤ katiliyorum. Ay yok herkes yerinde sagolsun mumkunse simdi benim evim 2+1 biri yatak odam oburune bebisin odasini yaptik ya. Sadece 2koltuk kaldi bende nasil kalcam ben orda diye dusunup bu cozumu bulmustur :) hayir kendi annemle de ayni sehirdeyim yani bide . Simdiden boyleyse dogum sonrasini dusunemiyorum ben. Gecen gorumcemle konusuyoruz ucretsiz izin alcak misin vs diyor alirim tabiki dedim. Kendi annemin saglik sikintilari var ona birakamam guvenemem kv de yasli insan bu cocuk hele kipirdamaya basladi mi yetisemez istesede diorum en iyi krese veririm 1.5 2yasinda diorum. Sen bilirsim de bence evde kalmali cocuk benim annem cok iyi cok cok iyi cocuk bakar diyor :/ neyse bebislerimiz bi gelsinde hele hayirlisiyla saglicakla..

Ayyy gozun aydin canim benim rabbim acisini yasatmasin Masallah ikinizede

Doğmadan pazarlık valla benim kaynana da çalışta çalış dedi durdu şimdi kızım gidiyor iki saat sonra arıyorlar durmuyor diye bakamayacklarmış iyi ki hiç bulaşmamışım imkanın varsa bırakma canım yoksa öyle muhattap ol başın ağrımasın

Hayirli haberlerle gel canim allah yardimcin olsun bilgilendir bizide

Ay yok zaten dun benim kp de dio ki ucretsiz de maas alamiycam o kotu dedim hemen git calis ne isin var annenler var bakar dio. Dedim 3aylik bebegi nasil birakayim ben. Sanki bugune dek bi igne katkilari oldu hayatimiza da bisey beklemiyorum yani

An itibariyle 39+0'ım. Doğuma 1 hafta kaldı tam. 6 Ocak son tarihim ama bende zırnık belirti yok. Bir anda mı olacak bilemiyorum. Hayırlısı bakalım. 2 Ocak'ta kontrol var. :)
Bizimde 11 gun kaldi gelmiyo bu daha keyifler cok iyi galiba senin dahada az hayirsiz bunlar kocaman yatak aldik daracik yerde ne anliyorsa

Kızlar sarımtrak yapışkan baya çok bişey geldi wc de. Sanırım nişan bu Ağrım filan yok ama napıcam şimdi bilemiyorum. Bekler mi ki daha hemen gelir mi yoksa panik oldum

evet canım hastanedeyiz, 2 hafta önce 3 kg demişti. Ben sanmıyorum bukadar olduğunu ya hayırlısı kolaylıkla sağlıkla gelsin de

Kızlar sarımtrak yapışkan baya çok bişey geldi wc de. Sanırım nişan bu Ağrım filan yok ama napıcam şimdi bilemiyorum. Bekler mi ki daha hemen gelir mi yoksa panik oldum
Allah bilir canim bizimki 1 hafta oldu kahverengi akinti ama gelmedi daha

Nisan olmali ileriki zamanlarda olur agrin falan olursa dr sorma imkanin varsa soradabilirsin

Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah kuzuna da
İnşallah bugün kavuşursunuz yavrunla Allah ım yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…