Aynisi bende de varBende de aynı sıkıntı var ya kabızlık da yok ama nasıl geçecek ki ?
Ay yok Rabbim nasip ederse kendi evimdeyim kimsenin evine gidip kalmam yani oyle uzak olayim merkeze ama rahat olayimEv yakın olsa bile herkesin kendi evidir ya yatsan yaramazsın rahat oturamazsın ki. Gelen giden olmasa bile evdekiler kp eşinin abisi zor yani Allah kolaylık versin canım
. Senin bebeğin acelesi yok güzel maşallah :)
Allah yardimcin olsun canim bizide haberdar et olur mu burda birbirimizi gormesekte aile arkadas gibi olduk kendi adima deyim herkesi cok merak ediyorum insallah hepimiz sorunsuz kavusuruz yavrularımızaKızlar Çıktım doktordan, tahlilleri verdim, eğer çıkarsa acil Doğuma alırız dedi, normal Doğum başlatırız dedi o nasıl olcaksa. 2 saate çıkarmış bekliyoruz .. nst de sancım sıfır demiştim, doktor olmamış bu tekrarlanacak dedi, şimdi bişeyler yeyip yine çekilcek. Bebek 3530 olmuş. Dua edin lütfen
Canim guzel haberlerini bekliyoruz❤ stres yapma sen dualarimiz seninle ❤❤ oyy masallah bebisine kilosu gayet iyi benimki 3290 olmua bi haftada 65 g almis sadece :) demek ki bebisin uyuyodu kuzum :) benimde 2 kere cekildi ama makineden kaynakli bi sikinti vatdi galiba :) hastanede mi bekliyceksinizKızlar Çıktım doktordan, tahlilleri verdim, eğer çıkarsa acil Doğuma alırız dedi, normal Doğum başlatırız dedi o nasıl olcaksa. 2 saate çıkarmış bekliyoruz .. nst de sancım sıfır demiştim, doktor olmamış bu tekrarlanacak dedi, şimdi bişeyler yeyip yine çekilcek. Bebek 3530 olmuş. Dua edin lütfen
Merhaba cnm son durum ne ? Bende tik yok hala. Bebek hareketleri de azaldi gibi geliyor. Cok kuvvetli vururdu simdi minik dalgalar yapiyor sadece. Gun geçtikçe endişeleniyorumBugün biraz daha geldi sabah ama yine kasılma yok sabah doktor randevum var bakalım ne diyecek
Ya sen duzenini degisecegine bi zahmet onlar 1 hafta disini sıkıp duzenini degissin herseyini oraya mi tasiyacakmissin ilgincler gercekten bu büyüklerBende dun aksam kv lerdeydim. Benim isim ilcede oldugu icin oraya yakin bi yerde tuttuk evi su an heryerde evler siteler yeni insaatlar var cok merkezi degil ve annelere uzagiz. Dun kv dio ki bize gelin kalin bebek de buraya gelsin. Annende buraya gelir gider. Yani ben nasil rahat edeyim kp evde esimin abisi de evde hala bekar ve onlarim geleni gideni hic bitmez zaten cok rahat da edemem asla :/
Neyse doktordaydim bugun gecen hafta gore sadece 65 70g almis kizim suyu falan cok iyiymis 2kere girdim nst ye ilk kez 60
70i bulan sancilarim cikti ama duzenli degildi geneli 10civariydi. Doktorumuz hatta daha bekler niyeti yok dedi kanala falan da girmemis :) 40 dolar dolmaz alalim demem dedi doktorum suni vermek istemiyorum biraz beklerim o yuzden dedi. Cati muayenesi simdilerde yapmiyor. Agrilarin sancin basladigi zaman yaparim dedi. Bizden bu kadar ❤
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bir problem çıkmaz da bebek istediği vakit gelir canımKızlar Çıktım doktordan, tahlilleri verdim, eğer çıkarsa acil Doğuma alırız dedi, normal Doğum başlatırız dedi o nasıl olcaksa. 2 saate çıkarmış bekliyoruz .. nst de sancım sıfır demiştim, doktor olmamış bu tekrarlanacak dedi, şimdi bişeyler yeyip yine çekilcek. Bebek 3530 olmuş. Dua edin lütfen
Kesinlikle.burda kocaman bir aile olduk ❤❤ katiliyorum. Ay yok herkes yerinde sagolsun mumkunse simdi benim evim 2+1 biri yatak odam oburune bebisin odasini yaptik ya. Sadece 2koltuk kaldi bende nasil kalcam ben orda diye dusunup bu cozumu bulmustur :) hayir kendi annemle de ayni sehirdeyim yani bide . Simdiden boyleyse dogum sonrasini dusunemiyorum ben. Gecen gorumcemle konusuyoruz ucretsiz izin alcak misin vs diyor alirim tabiki dedim. Kendi annemin saglik sikintilari var ona birakamam guvenemem kv de yasli insan bu cocuk hele kipirdamaya basladi mi yetisemez istesede diorum en iyi krese veririm 1.5 2yasinda diorum. Sen bilirsim de bence evde kalmali cocuk benim annem cok iyi cok cok iyi cocuk bakar diyor :/ neyse bebislerimiz bi gelsinde hele hayirlisiyla saglicakla..Ya sen duzenini degisecegine bi zahmet onlar 1 hafta disini sıkıp duzenini degissin herseyini oraya mi tasiyacakmissin ilgincler gercekten bu büyükler
Ayyy gozun aydin canim benim rabbim acisini yasatmasinArkadaşlar yazdığım son gönderiden sonra bildiğiniz nişanım geldiVe yaşadıklarım kasılmaymış
Şu an hastaneden yazıyorum; oğluşum doğdu! Doğum başladığı, çatım da dar olduğu için sezaryene alındım. 38+4’ teydim :) Oğlum çok güzel arkadaşlaaaaaarrrrr yaaaa
Normalde 3 Ocak’ta sezaryen tarihim vardı ama benim oğlan bekleyemedi
Yaaa ben şimdi anne mi oldum?
Doğmadan pazarlık valla benim kaynana da çalışta çalış dedi durdu şimdi kızım gidiyor iki saat sonra arıyorlar durmuyor diye bakamayacklarmış iyi ki hiç bulaşmamışım imkanın varsa bırakma canım yoksa öyle muhattap ol başın ağrımasınKesinlikle.burda kocaman bir aile olduk ❤❤ katiliyorum. Ay yok herkes yerinde sagolsun mumkunse simdi benim evim 2+1 biri yatak odam oburune bebisin odasini yaptik ya. Sadece 2koltuk kaldi bende nasil kalcam ben orda diye dusunup bu cozumu bulmustur :) hayir kendi annemle de ayni sehirdeyim yani bide . Simdiden boyleyse dogum sonrasini dusunemiyorum ben. Gecen gorumcemle konusuyoruz ucretsiz izin alcak misin vs diyor alirim tabiki dedim. Kendi annemin saglik sikintilari var ona birakamam guvenemem kv de yasli insan bu cocuk hele kipirdamaya basladi mi yetisemez istesede diorum en iyi krese veririm 1.5 2yasinda diorum. Sen bilirsim de bence evde kalmali cocuk benim annem cok iyi cok cok iyi cocuk bakar diyor :/ neyse bebislerimiz bi gelsinde hele hayirlisiyla saglicakla..
Hayirli haberlerle gel canim allah yardimcin olsun bilgilendir bizideKızlar Çıktım doktordan, tahlilleri verdim, eğer çıkarsa acil Doğuma alırız dedi, normal Doğum başlatırız dedi o nasıl olcaksa. 2 saate çıkarmış bekliyoruz .. nst de sancım sıfır demiştim, doktor olmamış bu tekrarlanacak dedi, şimdi bişeyler yeyip yine çekilcek. Bebek 3530 olmuş. Dua edin lütfen
Ay yok zaten dun benim kp de dio ki ucretsiz de maas alamiycam o kotu dedim hemen git calis ne isin var annenler var bakar dio. Dedim 3aylik bebegi nasil birakayim ben. Sanki bugune dek bi igne katkilari oldu hayatimiza da bisey beklemiyorum yaniDoğmadan pazarlık valla benim kaynana da çalışta çalış dedi durdu şimdi kızım gidiyor iki saat sonra arıyorlar durmuyor diye bakamayacklarmış iyi ki hiç bulaşmamışım imkanın varsa bırakma canım yoksa öyle muhattap ol başın ağrımasın
Bizimde 11 gun kaldi gelmiyo bu daha keyifler cok iyi galiba senin dahada az hayirsiz bunlarAn itibariyle 39+0'ım. Doğuma 1 hafta kaldı tam. 6 Ocak son tarihim ama bende zırnık belirti yok.Bir anda mı olacak bilemiyorum. Hayırlısı bakalım. 2 Ocak'ta kontrol var. :)
evet canım hastanedeyiz, 2 hafta önce 3 kg demişti. Ben sanmıyorum bukadar olduğunu ya hayırlısı kolaylıkla sağlıkla gelsin deCanim guzel haberlerini bekliyoruz❤ stres yapma sen dualarimiz seninle ❤❤ oyy masallah bebisine kilosu gayet iyi benimki 3290 olmua bi haftada 65 g almis sadece :) demek ki bebisin uyuyodu kuzum :) benimde 2 kere cekildi ama makineden kaynakli bi sikinti vatdi galiba :) hastanede mi bekliyceksiniz
Allah bilir canimKızlar sarımtrak yapışkan baya çok bişey geldi wc de. Sanırım nişan buAğrım filan yok ama napıcam şimdi bilemiyorum. Bekler mi ki daha hemen gelir mi yoksa panik oldum
Nisan olmali ileriki zamanlarda olur agrin falan olursa dr sorma imkanin varsa soradabilirsinKızlar sarımtrak yapışkan baya çok bişey geldi wc de. Sanırım nişan buAğrım filan yok ama napıcam şimdi bilemiyorum. Bekler mi ki daha hemen gelir mi yoksa panik oldum
Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah kuzuna daMerhaba arkadaşlar
Tek tek alıntı yapamadım cuma 09:15 te oğlum 3900 gr 51 cm dogdu masallah kuzuma ben doğuma alınırken sancılarim başladı spinal ile doğum başladı ama çok zorlu bir doğum ile genel anestezi altında doğum bitti. Oğlum biraz nefes alamamış bu yüzden kuvezde hırıltılı nefesi var benim sütüm gelmedi maalesef daha yeni yeni kendime geliyorum Ömer im pazartesine kadar kuvezde sonra bize verilecek mi bilmiyorum bize dua edin ben birde boğaz enfeksiyonu geçiriyorum balgam çıkaramıyorum dikislerim ağrıyor Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla bu dönemi geçirmemizi nasip etsin inşallah
Rabbim kalan Arkadaslara sağlıkla yavrularına kavuşmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?