2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim kv de bi nazlar niyazlar bi tripler ogullarina...artik doguma az var diye arka arkaya arkadaslar davet etti gittim, diger eltim de bir yerlere gitti diye esime laf etmis. Dogurcak gezmesin, herkes geziyor ben evdeyim gibisinden ki kendi gezebilecek durumda degil 1 kat zor iniyor. Ben canimi sıkacak diye gormemeye calisiorum da esim her yanindan geldiginde sinir küpü geliyor annemin torunuya dogumla fln ilgisi heyecani yok die işin kotu tarafi hevesi yok ama dogunca her şeye karisir ondan geri kalmaz bebeklerimiz sagliklica dogsun da gerisi için Allah hepimize sabir versin

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın

Bizimkilerin gelmeye niyeti yok dedim ben sana :)
Hayirlisi canim...kac kg peki su an

Kızlar sarımtrak yapışkan baya çok bişey geldi wc de. Sanırım nişan bu Ağrım filan yok ama napıcam şimdi bilemiyorum. Bekler mi ki daha hemen gelir mi yoksa panik oldum
Nisandan sonra ne zaman gelecegi belli olmuyormus canim. 1 gunde olabilir 1 haftada... ama dra git bence

Allah bilir canim bizimki 1 hafta oldu kahverengi akinti ama gelmedi daha
Yoğun yapışkanmıydı senin de?

Nisan olmali ileriki zamanlarda olur agrin falan olursa dr sorma imkanin varsa soradabilirsin
Arasam mı doktoru acaba bilemedim canım

Nisandan sonra ne zaman gelecegi belli olmuyormus canim. 1 gunde olabilir 1 haftada... ama dra git bence
Doktora gitsem, yarın tatil diye bugünden alırsa diye düşünüyorum bir yandan. 12 saatten az kaldı 2019 a napsam bilmiyorum yaaa

Doktora gitsem, yarın tatil diye bugünden alırsa diye düşünüyorum bir yandan. 12 saatten az kaldı 2019 a napsam bilmiyorum yaaa
Haber ver yinede... hemen dogum olmaz saniyorum.. sanci olursa gel der belki..yonlendirir. sonrasini ondan sonra dusunuruz

Kızlar ben de cumartesi yazmıştım hastayım diye. Pazar sabah acile gittim serum ve buhar verdiler. Kanımda enfeksiyon çıktı kendi doktorumdan onay alıp antibiyotik verdi. Bugün biraz toparladım şükür. Baya kotuydum yoksa.
Ama şimdi de oğlum hastalandi birazdan da onu götüreceğiz doktora ://

Ay yok zaten dun benim kp de dio ki ucretsiz de maas alamiycam o kotu dedim hemen git calis ne isin var annenler var bakar dio. Dedim 3aylik bebegi nasil birakayim ben. Sanki bugune dek bi igne katkilari oldu hayatimiza da bisey beklemiyorum yani
Herkes konuşuyor icraat yok canım malesef.. günlerimiz aynı sizin bebişler iyi kilo almış 3 hafta olcak artık benim kaç kg oldu acaba ya hiç haberim yok =(

Kızlar sarımtrak yapışkan baya çok bişey geldi wc de. Sanırım nişan bu Ağrım filan yok ama napıcam şimdi bilemiyorum. Bekler mi ki daha hemen gelir mi yoksa panik oldum
Canım nişandan 24 saat içinde veya haftalar içinde geliyor hemen gelmez galiba ya

Canim benim once bildigin acik yesil geldi baya çok pecete dolusu sabahina kahve ince uzun lastikgibi birsey geldi daha sonra carsamba gunu çati muanesi vardı doktor elle bakinca saat 16:30 gibi falan baktı gece 00 :00 kadar baya çok peceteler hep kahverengi oldu suanda halen daha sarı yapiskan birseyler geliyor hic kesilmedi hep akıntı oluyor ama senden gelen nişan degildir ayni suan bende gelen akıntı gibi rutin akıntıdir nişan genelde kahve kirmizi pembemsi oluyor

Sezeryan mi olacakti seninki normal dogum beklemiyorsan gel bakalim nstde falan diyebilir belki

Gecmis olsun kuzum 2nizede insallah bi an evvel sagliginiza kavusun ❤

Herkes konuşuyor icraat yok canım malesef.. günlerimiz aynı sizin bebişler iyi kilo almış 3 hafta olcak artık benim kaç kg oldu acaba ya hiç haberim yok =(
Kilosu vs onemli degil bilmemek daha iyi hatta bence :) onemli olan sagligi yrrinde olsun. Ne kaldi kuzum senin kavusmana mis kokuluna surda bol bol koklicaksin ❤

Aaaaa ben mesajlarini kacirmisim canim hosgelmiş evinize kişin bu sogukta sicaklik getirmistir sonunda kavuştun gozun aydin iyi bak minigimize

Canim o bendede oldu ama cok degildi, afedersin katimsi sumuk gibiydi azdi bide. Nisan Boyle bisey mi:)

Kilosu vs onemli degil bilmemek daha iyi hatta bence :) onemli olan sagligi yrrinde olsun. Ne kaldi kuzum senin kavusmana mis kokuluna surda bol bol koklicaksin ❤
İtiraf ediyorum çok korkuyorum ben ya ilkinde böyle korku yoktu =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…