2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım magnezyum içiyorum 12-13 gündür. Çok korkuyorum bugun ya da yarın gelmesin Valla biraz iş yaptım ne yalan söyleyim eşim sagolsun yardım edio ama yine de yoruluyor insan

Stres yapma canim dinlenmeye bak sen oynadikca benimde kasiklarimda adet agrisi gibi agri oluyor ve cati kemiklerim morarmis gibi agriyor zaten dogum agrisi olsa siddetlenir
Aynen canım bende de çatı ağrım sanki iğneler batırıyorlar gibi. Bide regl sancım karnıma kadar vuruyor ağrısı. Kızım hareket etmeyince agrı ve kasılmalarda duruyor.

Kızlar sarımtrak yapışkan baya çok bişey geldi wc de. Sanırım nişan bu Ağrım filan yok ama napıcam şimdi bilemiyorum. Bekler mi ki daha hemen gelir mi yoksa panik oldum
Evet canım nişan o. Suyun gelebilir sakın ayaklanma inşallah bugunu atlatırsın sonraki günler gelir bebiş

İlkinde bilmiyodun ne yasyicagini simdi biliyosun :) ama olsun bebislerimize degicek hepsi en cok da sen ozledin goremiyosun uzun zamandir bi bakmissin yani basinda ❤
Hehe dimi bu ne garip bir hamilelik süreciydi şükür az kaldı kavuştuk kavuşacağız

Kızlar sarımtrak yapışkan baya çok bişey geldi wc de. Sanırım nişan bu Ağrım filan yok ama napıcam şimdi bilemiyorum. Bekler mi ki daha hemen gelir mi yoksa panik oldum
Canım 3 gündür bende de var ilk gelen 2 tanesi epey fazla idi yapışkan sümük balgam ortaya karışık bisey lök diye aynı gün içinde 2 kez geldi sonrada devamında dün ve bugün azar azar geliyor hala belki diyorum rahim yumuşamaya basliyordur çünkü genelde kahvesi pembemsi yada kırmızı olur derler diyolar ya bilemedim

Bende de aynı sıkıntı var ya kabızlık da yok ama nasıl geçecek ki ?
Valla hiç bilmiyorum şu halde doktora da onun için gidemem kendimi zor taşıyorum inşallah sorun teşkil etmez

Magnezyumu ben hiç kullanmadım en sonki kontrolde Dr a kalça ağrımı söyledim şimdiden sonra vermek istemiyorum doğuma etkisi olur demişti
Evet canım biliyorum benim sezaryen o yüzden kullanabiliyorum doktora sordum.

Canım magnezyum içiyorum 12-13 gündür. Çok korkuyorum bugun ya da yarın gelmesin Valla biraz iş yaptım ne yalan söyleyim eşim sagolsun yardım edio ama yine de yoruluyor insan
Ben de korkumdan düzenli içiyorum magnezyum öğrene igrene ben de ufak tefek şeyler dışında bisey yapmıyorum eşim yapıyor çoğu şeyi ama ufak çocuk olunca mecbur yine ayakta oluyorsun dolanıyorsun ben de bugün yarın geçer de bi rahat nefes alicam.Dinlen bekler biraz daha prenses inşallah annesi ard arda kasılma sancı yoksa tedirgin olma

Gözün aydın canım. Sağlıkla mutlulukla büyüt bebişini

canım bişeyler yedim, çikolata yedim su içtim, yine girdim nst ye, yine hareket etmedi. İnatçı bu çocuk, bakalım doktor kabul edecek mi. Nst den çıkınca kıpır kıpır yine
Benimkide oyle ama yine az kpirdandirdi cikolata :) hastaneden cikinca basladi tekmeler :)) bejliyorum haberini

Herkes doğuruyor . Biz hala doğurmayacak gibiyiz
Haftaya gelsin isterim aslında. Hatta 19.01.2019 da .Fiyakalı olur

Iyi ya sevindim icin rahatlamistir zaten sıklaştı kontrollerimiz rahatca sonlanir insallah

Iyi canim ya çok sevindim temiz çıkmasına gözün aydın inşallah saglikla kucağına alırsın yavrunu da rahatlarsin

Herkes doğuruyor . Biz hala doğurmayacak gibiyiz
Haftaya gelsin isterim aslında. Hatta 19.01.2019 da .Fiyakalı olur
Güzelmiş bu tarih. Sizin için biraz zor ama belki bana olur
Büyük oğlumun doğum tarihi 15.03.2015 saat 01:15ti. Bakalım küçük oğlum nasıl bir tarih ve saat belirleyecek :))

Merhaba cnm son durum ne ? Bende tik yok hala. Bebek hareketleri de azaldi gibi geliyor. Cok kuvvetli vururdu simdi minik dalgalar yapiyor sadece. Gun geçtikçe endişeleniyorum
Yeri daraldı ya eskisi gibi olmaz ama yine de dikkat et doktor artık saatte 3-4 hareket hissetmen gerek dedi kakasını yutabilirmiş. Bugün yine geldi nişan biraz sancım var bugün nst de çıktı 60-80 civarı doktor Çarşamba tekrar gel dedi acil bişey olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…