Epey az kalmış senin canım sağlıcakla gelsin bebik.Yeri daraldı ya eskisi gibi olmaz ama yine de dikkat et doktor artık saatte 3-4 hareket hissetmen gerek dedi kakasını yutabilirmiş. Bugün yine geldi nişan biraz sancım var bugün nst de çıktı 60-80 civarı doktor Çarşamba tekrar gel dedi acil bişey olmazsa
Iyi ya sevindim icin rahatlamistir zaten sıklaştı kontrollerimiz rahatca sonlanir insallah
Iyi canim ya çok sevindim temiz çıkmasına gözün aydın inşallah saglikla kucağına alırsın yavrunu da rahatlarsin
Cok sukur kuzum cok sevindim ❤❤
Benim doktorda ben suni vermek istemiyorum ilk gebelikte genelde bekler 40a kadar bebekler bende 40tan sonra bikac gun beklerim kendi sancin gelse diye dedi. Tabiki nasip kismet bir bakmisiz bi anda doguvermisler ❤Sağolun kızlar, çok şükür. Artık doğsa da büyüdü çok şükür ama normal Doğumu başlatırız demesine ürktüm birazcık. Nasıl olcak o dedim, bisürü yolu var dedi, suni sancı gibi mi dedim evet o da var dedi, onca sancıyı çekip çekip sezaryen olmak istemem açıkçası. Şimdi biraz yatıp uyuyacam inş, gece hiç uyuyamadım. Dinlenince de squat, çömelme gibi şeyler yapıcam, kendiliğinden gelsin inş bi kontrole daha gerek kalmadan
Haber ver yinede... hemen dogum olmaz saniyorum.. sanci olursa gel der belki..yonlendirir. sonrasini ondan sonra dusunuruz
Gelmesin canım azıcık daha dayansınCanım nişandan 24 saat içinde veya haftalar içinde geliyor hemen gelmez galiba ya
Canim benim once bildigin acik yesil geldi baya çok pecete dolusu sabahina kahve ince uzun lastikgibi birsey geldi daha sonra carsamba gunu çati muanesi vardı doktor elle bakinca saat 16:30 gibi falan baktı gece 00 :00 kadar baya çok peceteler hep kahverengi oldu suanda halen daha sarı yapiskan birseyler geliyor hic kesilmedi hep akıntı oluyor ama senden gelen nişan degildir ayni suan bende gelen akıntı gibi rutin akıntıdir nişan genelde kahve kirmizi pembemsi oluyor
Sezeryan mi olacakti seninki normal dogum beklemiyorsan gel bakalim nstde falan diyebilir belki
Canim o bendede oldu ama cok degildi, afedersin katimsi sumuk gibiydi azdi bide. Nisan Boyle bisey mi:)
Yaa evet geldiğinden beri uzandım hiç zorlamıyorum kendimi gelmesin diyeEvet canım nişan o. Suyun gelebilir sakın ayaklanma inşallah bugunu atlatırsın sonraki günler gelir bebiş
Benden gelen de yapışkan katı jöle gibiydi bu nişan canım bence.Canım 3 gündür bende de var ilk gelen 2 tanesi epey fazla idi yapışkan sümük balgam ortaya karışık bisey lök diye aynı gün içinde 2 kez geldi sonrada devamında dün ve bugün azar azar geliyor hala belki diyorum rahim yumuşamaya basliyordur çünkü genelde kahvesi pembemsi yada kırmızı olur derler diyolar ya bilemedim
Ben nişandan sonra doktora haber vermedim yaa bir şey olur mu kiYeri daraldı ya eskisi gibi olmaz ama yine de dikkat et doktor artık saatte 3-4 hareket hissetmen gerek dedi kakasını yutabilirmiş. Bugün yine geldi nişan biraz sancım var bugün nst de çıktı 60-80 civarı doktor Çarşamba tekrar gel dedi acil bişey olmazsa
Ya zaten bu haftaymis dogumun korkma dr lar nisandan 2 hafta sonra da olabilir yarını da olabilir diyorlar sancilanirsan veya baska birseyde gidersin ama sadece nisana bagli endiselenme benceYarın tatil günü ya aceleye getirsin de istemiyorum
Gelmesin canım azıcık daha dayansın
Benimki yapışkan sarı-kahvemsi çok yoğun bir şeydi. Bence nişan bu
Son gittiğimde artık sezaryen diyebiliriz dedi. Çarşamba kontrole gidecektim cuma da sezaryene alacaktı. Şimdi gidersem yarın da tatil diye bugünden almak isteyebilir diye gitmek istemiyorum
Evet canım katı jöle gibi yapışkandı baya avuç içi kadar geldi
Yaa evet geldiğinden beri uzandım hiç zorlamıyorum kendimi gelmesin diyeİnşallah atlatırız bu günü
Benden gelen de yapışkan katı jöle gibiydi bu nişan canım bence.
Ben nişandan sonra doktora haber vermedim yaa bir şey olur mu ki
Gecen hafta benimki 3000 du.bakalim.persembe kac cikicak..300 grm almamistir 1 haftada..Galiba oyle kuzum yaa :)) ne bileyim belli de olmaz bu isler yine de :)). 3300olmusmoralim bozuldu burazcik az almasina da hayirlusi ❤
Bende de tik yok , valla biktimMerhaba cnm son durum ne ? Bende tik yok hala. Bebek hareketleri de azaldi gibi geliyor. Cok kuvvetli vururdu simdi minik dalgalar yapiyor sadece. Gun geçtikçe endişeleniyorum
Aman öyle deme boşver hayatımızın en güzel anına gidiyoruz:))Valla sorma. Çok korkmakla birlikte bindik bir alamete... :)
Bisey olmaz bence dediğim gibi benim 3 gündür oluyor epey miktarli hemde sancin fln yoksaYarın tatil günü ya aceleye getirsin de istemiyorum
Gelmesin canım azıcık daha dayansın
Benimki yapışkan sarı-kahvemsi çok yoğun bir şeydi. Bence nişan bu
Son gittiğimde artık sezaryen diyebiliriz dedi. Çarşamba kontrole gidecektim cuma da sezaryene alacaktı. Şimdi gidersem yarın da tatil diye bugünden almak isteyebilir diye gitmek istemiyorum
Evet canım katı jöle gibi yapışkandı baya avuç içi kadar geldi
Yaa evet geldiğinden beri uzandım hiç zorlamıyorum kendimi gelmesin diyeİnşallah atlatırız bu günü
Benden gelen de yapışkan katı jöle gibiydi bu nişan canım bence.
Ben nişandan sonra doktora haber vermedim yaa bir şey olur mu ki
Benim ilk cocugumda sabah 9 gibi geldi nisanim gece 00.45 de dogum yaotim ama her insan farkli oluyormus.10 gun sonra gelen bebek oluyormus..benim size sorum ikinci cocugumu da normal deye 41 haftaya kadar bekledim sonrasi sunisanciyi kaldirmadi kalbi teklemeye baslayinca sezeryana alindim.buda sezeryan xok korkuyorum dogum baslarmi diye bide igne kullaniyirum bir gun onceden kesmeliyim nasil olacak bilmiyorum 3. Cocuk ama sanki ilk yasiyorum gibiCanım 3 gündür bende de var ilk gelen 2 tanesi epey fazla idi yapışkan sümük balgam ortaya karışık bisey lök diye aynı gün içinde 2 kez geldi sonrada devamında dün ve bugün azar azar geliyor hala belki diyorum rahim yumuşamaya basliyordur çünkü genelde kahvesi pembemsi yada kırmızı olur derler diyolar ya bilemedim
Arkadaşlar yazdığım son gönderiden sonra bildiğiniz nişanım geldiVe yaşadıklarım kasılmaymış
Şu an hastaneden yazıyorum; oğluşum doğdu! Doğum başladığı, çatım da dar olduğu için sezaryene alındım. 38+4’ teydim :) Oğlum çok güzel arkadaşlaaaaaarrrrr yaaaa
Normalde 3 Ocak’ta sezaryen tarihim vardı ama benim oğlan bekleyemedi
Yaaa ben şimdi anne mi oldum?
O zamanlara gelmek icin gun sayiyoruz :)Sabah 8 e kadar oturduk biz kızımla :)) 8 den sonra aldım kızımı kendi yatağıma zaten sezeryenden dolayı daha tam dönüp edemiyorum mümkün olduğunca hareketsiz yatıyorum kızımızla 2-3 saat uyuduk mis kokusuyla, bol bol uyuyun hamişler, burayı okuyorum ama genellikle cevap verecek pozisyonda olmuyorum ya bebek kucağımda ya emziriyorum falan yazamıyorum ama hepinizi merak ediyorum
Aralıkta geleceğine oyle alıştırmışım ki kendimi, dogum ne zaman diye soranlara bile aralik.sonu diyordum. Millet sorup duruyor simdiBende de tik yok , valla biktimbiz boyle sonsuza kadar gitcez herhalde bebisle
Ay canim.gozun aydin..okurken bile sevincini anlayabiliyorum...cok guzel bir haber.Kızlar şükürler olsun rabbime allah dualarımı kabul etti dün ağlaya ağlaya uyudum yılbaşına yavrumdan ayrımı giricez diye eşimde cok duygulandı bi pasta yaptırır 12 olmadan hastaneye gider hemşirelerden rica ederiz beraber yılbaşına gireriz seni oğlumuza goturucem diye sabah uyandım süt sağdım kaynanama dedim keşke bugün taburcu olsa diye şak tel. Çaldı hastaneden aradılar oğlunuz emerse sizi taburcu edicez dediler koşarak gittim minicik vantuz gibi yapıştı memeye taburculugu onayladılar şimdi evimizdeyiz minigim annesini emdi ve uyudu rabbim kimseyi evladından ayrı dusurmesin
Ay canim ya nasıl duygulandım aglattin beni çok sevindim Rabbim bi daha ayırmasın kuzucuklar hep analarinin koynunda uyusun mis kokularıyla gözünüz aydın bugün gerçek bayram olmuş size ne mutlu sağlıkla büyüt canımKızlar şükürler olsun rabbime allah dualarımı kabul etti dün ağlaya ağlaya uyudum yılbaşına yavrumdan ayrımı giricez diye eşimde cok duygulandı bi pasta yaptırır 12 olmadan hastaneye gider hemşirelerden rica ederiz beraber yılbaşına gireriz seni oğlumuza goturucem diye sabah uyandım süt sağdım kaynanama dedim keşke bugün taburcu olsa diye şak tel. Çaldı hastaneden aradılar oğlunuz emerse sizi taburcu edicez dediler koşarak gittim minicik vantuz gibi yapıştı memeye taburculugu onayladılar şimdi evimizdeyiz minigim annesini emdi ve uyudu rabbim kimseyi evladından ayrı dusurmesin
Ay nasıl gözlerim doldu anlatamammm... Maşallah canım benim Allahım ayırmasın sağlıkla büyüsünKızlar şükürler olsun rabbime allah dualarımı kabul etti dün ağlaya ağlaya uyudum yılbaşına yavrumdan ayrımı giricez diye eşimde cok duygulandı bi pasta yaptırır 12 olmadan hastaneye gider hemşirelerden rica ederiz beraber yılbaşına gireriz seni oğlumuza goturucem diye sabah uyandım süt sağdım kaynanama dedim keşke bugün taburcu olsa diye şak tel. Çaldı hastaneden aradılar oğlunuz emerse sizi taburcu edicez dediler koşarak gittim minicik vantuz gibi yapıştı memeye taburculugu onayladılar şimdi evimizdeyiz minigim annesini emdi ve uyudu rabbim kimseyi evladından ayrı dusurmesin
Sen nasil oldun canim gecti mi agrilarin biraz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?