2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Epey az kalmış senin canım sağlıcakla gelsin bebik.
Benim saatte olmuyor hiç o kadar hareket ya, bazen akşama kadar hissetmedigim oluyor hatta şu saate kadar hiç hareket etmedi hibi. Benim dr. Da rahat biraz günde on hareket olsa yeter dedi.

Iyi ya sevindim icin rahatlamistir zaten sıklaştı kontrollerimiz rahatca sonlanir insallah

Iyi canim ya çok sevindim temiz çıkmasına gözün aydın inşallah saglikla kucağına alırsın yavrunu da rahatlarsin

Cok sukur kuzum cok sevindim ❤❤

Sağolun kızlar, çok şükür. Artık doğsa da büyüdü çok şükür ama normal Doğumu başlatırız demesine ürktüm birazcık. Nasıl olcak o dedim, bisürü yolu var dedi, suni sancı gibi mi dedim evet o da var dedi, onca sancıyı çekip çekip sezaryen olmak istemem açıkçası. Şimdi biraz yatıp uyuyacam inş, gece hiç uyuyamadım. Dinlenince de squat, çömelme gibi şeyler yapıcam, kendiliğinden gelsin inş bi kontrole daha gerek kalmadan

Benim doktorda ben suni vermek istemiyorum ilk gebelikte genelde bekler 40a kadar bebekler bende 40tan sonra bikac gun beklerim kendi sancin gelse diye dedi. Tabiki nasip kismet bir bakmisiz bi anda doguvermisler ❤

Haber ver yinede... hemen dogum olmaz saniyorum.. sanci olursa gel der belki..yonlendirir. sonrasini ondan sonra dusunuruz

Yarın tatil günü ya aceleye getirsin de istemiyorum

Canım nişandan 24 saat içinde veya haftalar içinde geliyor hemen gelmez galiba ya
Gelmesin canım azıcık daha dayansın

Benimki yapışkan sarı-kahvemsi çok yoğun bir şeydi. Bence nişan bu

Sezeryan mi olacakti seninki normal dogum beklemiyorsan gel bakalim nstde falan diyebilir belki

Son gittiğimde artık sezaryen diyebiliriz dedi. Çarşamba kontrole gidecektim cuma da sezaryene alacaktı. Şimdi gidersem yarın da tatil diye bugünden almak isteyebilir diye gitmek istemiyorum

Canim o bendede oldu ama cok degildi, afedersin katimsi sumuk gibiydi azdi bide. Nisan Boyle bisey mi:)

Evet canım katı jöle gibi yapışkandı baya avuç içi kadar geldi

Evet canım nişan o. Suyun gelebilir sakın ayaklanma inşallah bugunu atlatırsın sonraki günler gelir bebiş
Yaa evet geldiğinden beri uzandım hiç zorlamıyorum kendimi gelmesin diye İnşallah atlatırız bu günü

Benden gelen de yapışkan katı jöle gibiydi bu nişan canım bence.

Ben nişandan sonra doktora haber vermedim yaa bir şey olur mu ki

Ya zaten bu haftaymis dogumun korkma dr lar nisandan 2 hafta sonra da olabilir yarını da olabilir diyorlar sancilanirsan veya baska birseyde gidersin ama sadece nisana bagli endiselenme bence

Galiba oyle kuzum yaa :)) ne bileyim belli de olmaz bu isler yine de :)). 3300olmus moralim bozuldu burazcik az almasina da hayirlusi ❤
Gecen hafta benimki 3000 du.bakalim.persembe kac cikicak..300 grm almamistir 1 haftada..
Moralini bozma yani..iyi kilo
Yaa benimde normalde cok hareketli hep soluyorum. Ama dun geceden beri azaldi gibi.yine hissediyorumda daha az..bide normaldede gebelikte hep kabizimdir.. 4 5 gunde 1 cikarim..geceden beri 2 kez ciktim wcye..

Sabah 8 e kadar oturduk biz kızımla :)) 8 den sonra aldım kızımı kendi yatağıma zaten sezeryenden dolayı daha tam dönüp edemiyorum mümkün olduğunca hareketsiz yatıyorum kızımızla 2-3 saat uyuduk mis kokusuyla, bol bol uyuyun hamişler, burayı okuyorum ama genellikle cevap verecek pozisyonda olmuyorum ya bebek kucağımda ya emziriyorum falan yazamıyorum ama hepinizi merak ediyorum

Bisey olmaz bence dediğim gibi benim 3 gündür oluyor epey miktarli hemde sancin fln yoksa

Benim ilk cocugumda sabah 9 gibi geldi nisanim gece 00.45 de dogum yaotim ama her insan farkli oluyormus.10 gun sonra gelen bebek oluyormus..benim size sorum ikinci cocugumu da normal deye 41 haftaya kadar bekledim sonrasi sunisanciyi kaldirmadi kalbi teklemeye baslayinca sezeryana alindim.buda sezeryan xok korkuyorum dogum baslarmi diye bide igne kullaniyirum bir gun onceden kesmeliyim nasil olacak bilmiyorum 3. Cocuk ama sanki ilk yasiyorum gibi

ay ne güzel darısı bize inş

O zamanlara gelmek icin gun sayiyoruz :)
Masallah size canim..

Kızlar şükürler olsun rabbime allah dualarımı kabul etti dün ağlaya ağlaya uyudum yılbaşına yavrumdan ayrımı giricez diye eşimde cok duygulandı bi pasta yaptırır 12 olmadan hastaneye gider hemşirelerden rica ederiz beraber yılbaşına gireriz seni oğlumuza goturucem diye sabah uyandım süt sağdım kaynanama dedim keşke bugün taburcu olsa diye şak tel. Çaldı hastaneden aradılar oğlunuz emerse sizi taburcu edicez dediler koşarak gittim minicik vantuz gibi yapıştı memeye taburculugu onayladılar şimdi evimizdeyiz minigim annesini emdi ve uyudu rabbim kimseyi evladından ayrı dusurmesin

Ay canim.gozun aydin..okurken bile sevincini anlayabiliyorum...cok guzel bir haber.
Allah.ayirmasin.

Ay canim ya nasıl duygulandım aglattin beni çok sevindim Rabbim bi daha ayırmasın kuzucuklar hep analarinin koynunda uyusun mis kokularıyla gözünüz aydın bugün gerçek bayram olmuş size ne mutlu sağlıkla büyüt canım

Ay nasıl gözlerim doldu anlatamammm... Maşallah canım benim Allahım ayırmasın sağlıkla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…