2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bence söyle bişey demese bile bilsin sen kendini dinle sancıların düzene girerse mutlaka doktora haber ver hastaneye git

Canım ben de iğreniyordum 4 kez ancak içmişimdir o suya atılandan. Geç oldu ama 15 gün kadar önce doktorum hap şeklinde yazdı. Sende söyle istersen öyle yazdın doktorun daha 36 dasın bende o civarlardaydım

Canım en azından eşin her şeyin farkında bide böyle düşün. Ailesi ne yaparsa yapsın totosuna yapışan erkeklerde var. Sakın unursama ne dediklerini. Gezesin varsa gez kime ne? Böyle şeyleri asla duyarım ama takmam benim de eşim herkesin ne yaptığını görüyor çünkü. Gül geç kıskançlıktan eltin laf ediyordur. Hem o kim ki dış kapının dış mandalı:)

Şükürler olsun canım çok sevindim bebekler annesinden hiç ayrılmasın inşallah

İş yaparken yada hareket ederken bebek hareketsizleşir. Sayacağın zaman sağ veya soluna yat bekle ancak öyle anlarsın. Gün içinde hep hareket halindeysen oynamasını bekleme çok da kafana takma hareketlerini endişeli olman daha çok zarar verir bebeğine unutma

Canım ben de iğreniyordum 4 kez ancak içmişimdir o suya atılandan. Geç oldu ama 15 gün kadar önce doktorum hap şeklinde yazdı. Sende söyle istersen öyle yazdın doktorun daha 36 dasın bende o civarlardaydım
Canim 36yim da benim erken olma riski var hem bebek önde hem de suyum çok ,sancilarim da vardi nstde baya tüm belgeler testler vs hazır tetikte bekliyoruz biz yılbaşını atlatırsak çok iyi dedi doktor perşembe kontrolüm bakalim o gün ne diyecek ama zaten 15ini göremeyiz diyor her an gelebilir anlıcan ben de bi şekilde içiyorum mecbur az kaldı diye

bsebse canım benim görümcemde ilçede merkeze 45 dk uzakta yani kayınvalidemlere biz de başka şehirdeyiz ama 1 saat uzaktayız. Kayınvalidem görümceme de gitti kaldı bana da gelip kalcak. Senin kayınvaliden kendi rahatını düşünüyor. Lohusalıkta evde başka erkek olan yerde kalınmaz bana göre. Kanaman olur sürekli meme dışarda emzirmek zorundasın. Belki oturma odasında emzirmek istiosun belki yemek yerken emzirceksin belki kahveni içerken. Hapis gibi yatak odasından çıkamazsın. En güzeli kendi evin. Gelip bakmaya gönlü olan her yerde bakar. Ben başkasının evinde wc ye bile zor giriyorum inan ki hep başka yerde kaldığımda bağırsak tembelliğim idrar yolu enfeksiyonu oluyorum. Eğer alışık değilsen pas geç derim.

Benimki sabretseydi ben de bu tarih olsun istiyordum ama 15i bile görmemiz cok zor dedi doktor
Benim ki de olabilir ama,o kadar beklesin istemeyiz artık dedi. Perşembe günü sıyırma yapacak
Ondan sonra her an gelebilir demek ki. 9 ocakta güzel tarih ya

Benim ki de olabilir ama,o kadar beklesin istemeyiz artık dedi. Perşembe günü sıyırma yapacak
Ondan sonra her an gelebilir demek ki. 9 ocakta güzel tarih ya
Senin artık yakındır 39 dasin 9 da güzel tabi hayırlı vakitte gelsinler bakalim benim icime de hep 3 - 4 gibi doğuyor ilk oğlumda da hissetmiştim kontrol e diye giderken doğurdum geldim bakalim bunda da hislerim tutacak mi :)

Kizlar selamm ben bugun 12.55 de dogurdum minigimi. Ilk doguma gore kolay gecti diyemem tek sansim kendi agrimin yetmesi. Epizyotomi de acilmadi minigimin kafasi yirtiklar olusturmus onemsiz kucuk onlar sadece. Suan odadayim hala minigimi goremedim 12.55 den beri. 48 cm 2980 gr dogdu

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı buyutsun

Yok kuzum Zaten kabul etmem dun de duymazdan geldim. Yani ben tum duzenimi bozup gidemem bi yere. Uzakta olsun evim yada kucuk olsun ne yapayim idare edilir sonucta. Gelsin annem kalsin biraz benimle kalabildigi kadar. Ama ben gitmesem de yine de illa ki gelir yani daha simdiden hergun ariyor gelip kalayim diye isten yeni ayrildim evdeyim diye. Hayirlisi artik ❤

Canim Rabbim anali babali buyutsun ❤ hadi gecmis olsun sende kavustun bebisine ❤ epizyo olmamasi sa gayet guzel bisey bence ❤

Duymamak lazim aslinda cok haklisin ins ogrenicem su duymamak olayini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…