Bence söyle bişey demese bile bilsin sen kendini dinle sancıların düzene girerse mutlaka doktora haber ver hastaneye gitYarın tatil günü ya aceleye getirsin de istemiyorum
Gelmesin canım azıcık daha dayansın
Benimki yapışkan sarı-kahvemsi çok yoğun bir şeydi. Bence nişan bu
Son gittiğimde artık sezaryen diyebiliriz dedi. Çarşamba kontrole gidecektim cuma da sezaryene alacaktı. Şimdi gidersem yarın da tatil diye bugünden almak isteyebilir diye gitmek istemiyorum
Evet canım katı jöle gibi yapışkandı baya avuç içi kadar geldi
Yaa evet geldiğinden beri uzandım hiç zorlamıyorum kendimi gelmesin diyeİnşallah atlatırız bu günü
Benden gelen de yapışkan katı jöle gibiydi bu nişan canım bence.
Ben nişandan sonra doktora haber vermedim yaa bir şey olur mu ki
Biraz daha iyiyim canım arada kasılmalar oluyor bebeğim hareket ettikçe ama bugunü atlatcaz inanıyorumSen nasil oldun canim gecti mi agrilarin biraz ?
Canım ben de iğreniyordum 4 kez ancak içmişimdir o suya atılandan. Geç oldu ama 15 gün kadar önce doktorum hap şeklinde yazdı. Sende söyle istersen öyle yazdın doktorun daha 36 dasın bende o civarlardaydımValla hiç bilmiyorum şu halde doktora da onun için gidemem kendimi zor taşıyorum inşallah sorun teşkil etmez
Evet canım biliyorum benim sezaryen o yüzden kullanabiliyorum doktora sordum.
Ben de korkumdan düzenli içiyorum magnezyum öğrene igrene ben de ufak tefek şeyler dışında bisey yapmıyorum eşim yapıyor çoğu şeyi ama ufak çocuk olunca mecbur yine ayakta oluyorsun dolanıyorsun ben de bugün yarın geçer de bi rahat nefes alicam.Dinlen bekler biraz daha prenses inşallah annesi ard arda kasılma sancı yoksa tedirgin olma
Canım en azından eşin her şeyin farkında bide böyle düşün. Ailesi ne yaparsa yapsın totosuna yapışan erkeklerde var. Sakın unursama ne dediklerini. Gezesin varsa gez kime ne? Böyle şeyleri asla duyarım ama takmam benim de eşim herkesin ne yaptığını görüyor çünkü. Gül geç kıskançlıktan eltin laf ediyordur. Hem o kim ki dış kapının dış mandalı:)Benim kv de bi nazlar niyazlar bi tripler ogullarina...artik doguma az var diye arka arkaya arkadaslar davet etti gittim, diger eltim de bir yerlere gitti diye esime laf etmis. Dogurcak gezmesin, herkes geziyor ben evdeyim gibisinden ki kendi gezebilecek durumda degil 1 kat zor iniyor. Ben canimi sıkacak diye gormemeye calisiorum da esim her yanindan geldiginde sinir küpü geliyor annemin torunuya dogumla fln ilgisi heyecani yok die işin kotu tarafi hevesi yok ama dogunca her şeye karisir ondan geri kalmazbebeklerimiz sagliklica dogsun da gerisi için Allah hepimize sabir versin
Aman iyi bari canım ya ben de çok ayakta durmamaya çalışıyorum zaten karnım taş gibi az daha sabretsinler bakalimBiraz daha iyiyim canım arada kasılmalar oluyor bebeğim hareket ettikçe ama bugunü atlatcaz inanıyorum
Şükürler olsun canım çok sevindim bebekler annesinden hiç ayrılmasın inşallahKızlar şükürler olsun rabbime allah dualarımı kabul etti dün ağlaya ağlaya uyudum yılbaşına yavrumdan ayrımı giricez diye eşimde cok duygulandı bi pasta yaptırır 12 olmadan hastaneye gider hemşirelerden rica ederiz beraber yılbaşına gireriz seni oğlumuza goturucem diye sabah uyandım süt sağdım kaynanama dedim keşke bugün taburcu olsa diye şak tel. Çaldı hastaneden aradılar oğlunuz emerse sizi taburcu edicez dediler koşarak gittim minicik vantuz gibi yapıştı memeye taburculugu onayladılar şimdi evimizdeyiz minigim annesini emdi ve uyudu rabbim kimseyi evladından ayrı dusurmesin
İş yaparken yada hareket ederken bebek hareketsizleşir. Sayacağın zaman sağ veya soluna yat bekle ancak öyle anlarsın. Gün içinde hep hareket halindeysen oynamasını bekleme çok da kafana takma hareketlerini endişeli olman daha çok zarar verir bebeğine unutmaEpey az kalmış senin canım sağlıcakla gelsin bebik.
Benim saatte olmuyor hiç o kadar hareket ya, bazen akşama kadar hissetmedigim oluyor hatta şu saate kadar hiç hareket etmedi hibi. Benim dr. Da rahat biraz günde on hareket olsa yeter dedi.
Canim 36yim da benim erken olma riski var hem bebek önde hem de suyum çok ,sancilarim da vardi nstde baya tüm belgeler testler vs hazır tetikte bekliyoruz biz yılbaşını atlatırsak çok iyi dedi doktor perşembe kontrolüm bakalim o gün ne diyecek ama zaten 15ini göremeyiz diyor her an gelebilir anlıcan ben de bi şekilde içiyorum mecbur az kaldı diyeCanım ben de iğreniyordum 4 kez ancak içmişimdir o suya atılandan. Geç oldu ama 15 gün kadar önce doktorum hap şeklinde yazdı. Sende söyle istersen öyle yazdın doktorun daha 36 dasın bende o civarlardaydım
Benim ki de olabilir ama,o kadar beklesin istemeyiz artık dedi. Perşembe günü sıyırma yapacakBenimki sabretseydi ben de bu tarih olsun istiyordum ama 15i bile görmemiz cok zor dedi doktor
Senin artık yakındır 39 dasin 9 da güzel tabi hayırlı vakitte gelsinler bakalim benim icime de hep 3 - 4 gibi doğuyor ilk oğlumda da hissetmiştim kontrol e diye giderken doğurdum geldimBenim ki de olabilir ama,o kadar beklesin istemeyiz artık dedi. Perşembe günü sıyırma yapacak
Ondan sonra her an gelebilir demek ki. 9 ocakta güzel tarih ya
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı buyutsunKizlar selamm ben bugun 12.55 de dogurdum minigimi. Ilk doguma gore kolay gecti diyemem tek sansim kendi agrimin yetmesi. Epizyotomi de acilmadi minigimin kafasi yirtiklar olusturmus onemsiz kucuk onlar sadece. Suan odadayim hala minigimi goremedim 12.55 den beri. 48 cm 2980 gr dogdu
Yok kuzum Zaten kabul etmem dun de duymazdan geldim. Yani ben tum duzenimi bozup gidemem bi yere. Uzakta olsun evim yada kucuk olsun ne yapayim idare edilir sonucta. Gelsin annem kalsin biraz benimle kalabildigi kadar. Ama ben gitmesem de yine de illa ki gelir yani daha simdiden hergun ariyor gelip kalayim diye isten yeni ayrildim evdeyim diye. Hayirlisi artik ❤bsebse canım benim görümcemde ilçede merkeze 45 dk uzakta yani kayınvalidemlere biz de başka şehirdeyiz ama 1 saat uzaktayız. Kayınvalidem görümceme de gitti kaldı bana da gelip kalcak. Senin kayınvaliden kendi rahatını düşünüyor. Lohusalıkta evde başka erkek olan yerde kalınmaz bana göre. Kanaman olur sürekli meme dışarda emzirmek zorundasın. Belki oturma odasında emzirmek istiosun belki yemek yerken emzirceksin belki kahveni içerken. Hapis gibi yatak odasından çıkamazsın. En güzeli kendi evin. Gelip bakmaya gönlü olan her yerde bakar. Ben başkasının evinde wc ye bile zor giriyorum inan ki hep başka yerde kaldığımda bağırsak tembelliğim idrar yolu enfeksiyonu oluyorum. Eğer alışık değilsen pas geç derim.
Canim Rabbim anali babali buyutsun ❤ hadi gecmis olsun sende kavustun bebisine ❤ epizyo olmamasi sa gayet guzel bisey bence ❤Kizlar selamm ben bugun 12.55 de dogurdum minigimi. Ilk doguma gore kolay gecti diyemem tek sansim kendi agrimin yetmesi. Epizyotomi de acilmadi minigimin kafasi yirtiklar olusturmus onemsiz kucuk onlar sadece. Suan odadayim hala minigimi goremedim 12.55 den beri. 48 cm 2980 gr dogdu
Duymamak lazim aslinda cok haklisin ins ogrenicem su duymamak olayini:)Canım en azından eşin her şeyin farkında bide böyle düşün. Ailesi ne yaparsa yapsın totosuna yapışan erkeklerde var. Sakın unursama ne dediklerini. Gezesin varsa gez kime ne? Böyle şeyleri asla duyarım ama takmam benim de eşim herkesin ne yaptığını görüyor çünkü. Gül geç kıskançlıktan eltin laf ediyordur. Hem o kim ki dış kapının dış mandalı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?