2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya zaten bu haftaymis dogumun korkma dr lar nisandan 2 hafta sonra da olabilir yarını da olabilir diyorlar sancilanirsan veya baska birseyde gidersin ama sadece nisana bagli endiselenme bence
Bugünü de bi atlatsam canım

Gözün aydın canım hiç ayrılmayın artık

Z zet193 canım nişan geldiğini haber ver doktoruna
Eşim gelsin de canım söyleyim napalım karar verelim artık

Gözün aydın canım. Maşallah size

Gelmek istiyorsa gelsin canım sancı vs belli olmuyor. Bugüne kadar bişeyim yoktu benim bak bugun sancım var . Hemen kayınvalidemler geldi ne olur ne olmaz diye. Annen gelsin kalsın bence

Benim uzun süredir böyle alıştım artık, çikolata, tatlı yiyip uzansam bile hareket etmiyor, beklemedigim anda hareketleniyor :) bakalım az kaldı inşallah, zor oluyor tabi sürekli böyle hareket ediyor mu vs diye takip etmesi çok dusunmemeye calisiyotum

Sezeryan riskim vardi geceden beri 4 cm de takildim kaldim sabah son 1 2 saat icinde iki siringa suniyle desteklendi tam acilmayla girdim doguma.
maşallah canım allah size bağışlasın.. kaç saat çektin canım?? Ama ne güzel epizyotomi olmaması büyük şans.. sunidamardan mı veriliyor direk aşağıdan mı??

Seninki cok gelmis benimki cok azdi. Bana ilk dogumumda suyun gelmedikce ve sancilarin 3 dkda bire dusmedikce gelme dedikleri icin ben hic aramadim. Sen aradin mi doktorunu?

Ben de normal istemiştim ama benim de olmuyor canım. Olmuyorsa çok da zorlamamak lazım ikinizin sağlığı için
Bugün tekrar doktorumla konuştum normal yapabilirsin direk sezeryanlık bir durumun yok sancılarının ilerlemesine göre olmazsa sezeryana geçeriz dedi benim kafan hepten karıştı

Olabilir canim sonucta gunler yaklasti garip bir durum degil sari dedin icin akıntidir dedim endise etme kotu bir durum yok ama kanaman olursa suyun gelirse ihmal etme git hemen

Iğne kullandığın için bi fikrim yok arkadaşım ama şanirim ameliyat fln olcaksa belirli bi gün önce birakiliyo sen ondan endişe ediyorsun sanırım doktorun birşey demedi artık bırakabiliriz vs gibisindrn inşallah kararlaştırılan gündegelir

Seninki cok gelmis benimki cok azdi. Bana ilk dogumumda suyun gelmedikce ve sancilarin 3 dkda bire dusmedikce gelme dedikleri icin ben hic aramadim. Sen aradin mi doktorunu?
Aramadım canım. Hala sancı vs yok. Bana da su gelirse ve sancın olursa gel demişti. Mümkün olduğunca dinleniyorum zorlamamak için

Bugün tekrar doktorumla konuştum normal yapabilirsin direk sezeryanlık bir durumun yok sancılarının ilerlemesine göre olmazsa sezeryana geçeriz dedi benim kafan hepten karıştı
Böyle olunca suni sancıyla da destekliyorlar. Eğer yeterli açılma olmazsa sezareyene alıyorlar sanırım. Birkaç arkadaşımda öyle olmuştu.

Gerçekten miii.
Normal mi olmuştu Bi de. Maaşallah . Bir de filmlerde hep acayip senaryolar, sırf gözümüz korksun diye.
Nst baktırdım az önce . Sancı çıktı. Ağrım yok ama. Dr. Resmini attım. İyi dedi .

En dogru karari sen verirsin ama ben senin yerinde olsam bebegim kilosu kendini kurtaracak kadar oldugunda onuda riske atmamak adina bi gun belirlerdim sez tarihi verdimi doktorunuz ?

Kahsen ecemine F Fobia Z zet193 kızlar ürkütmek istemem tabiki hepınıze sabır dılıyırum uzakta olanlar az sıkın dişinizi enınde sonunda gıdecekler ben hep dıpdıbeyım herseyde alıncaklar Allahıma dua ettım hep agır gecırmeyım herseyde muhtac olmaym dıye arada sancım oluyo ama normal yuruyrm evımde bugun cok ıs de yaptm şükür ayaklandm zaten hıc yatmadım desem yerı. Arada fena sıtmalanıyorum sütümü sagdıkca geçıyor. mutlaka pompa alın gece acıle gıdecektık nerdeyse. annem de gttı bugun yegenıme baktıgı ıcın daha fazla kalamadı 2gündür gelen gıden olmadı anlattıkları gb degıl ben de normalde de mesafelıydım oyuzden cıkmadılar bugun hiç eşim konusmus zaten lohusa o demıs alınganlıkları ıcın kızmıs herzamankı gb sorun yokk annem demıs şaşırmadım :) şuan esımle basbasayız 1haftadır ilkkez. Kızımız da babynestınde uyuyor yanımızda Öyle yenıyıl kutlamayız genelde ama bugun basbasa olmak ıkımıze de ıyı gelıcek. gercekten onemlı eş tutumu sadece onu görmek onunla konusmak gelıyor ıcımden işten geldıgınde boynuna atlıyorum resmen kendınızı hazırlayın ılk anne olucaklar lohusalık varmıs en kötü evladına bakıp bakıp aglıyormus ınsan şükür niyetıne hayırlısyla atlatalım ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…