Bugünü de bi atlatsam canımYa zaten bu haftaymis dogumun korkma dr lar nisandan 2 hafta sonra da olabilir yarını da olabilir diyorlar sancilanirsan veya baska birseyde gidersin ama sadece nisana bagli endiselenme bence
Gözün aydın canım hiç ayrılmayın artıkKızlar şükürler olsun rabbime allah dualarımı kabul etti dün ağlaya ağlaya uyudum yılbaşına yavrumdan ayrımı giricez diye eşimde cok duygulandı bi pasta yaptırır 12 olmadan hastaneye gider hemşirelerden rica ederiz beraber yılbaşına gireriz seni oğlumuza goturucem diye sabah uyandım süt sağdım kaynanama dedim keşke bugün taburcu olsa diye şak tel. Çaldı hastaneden aradılar oğlunuz emerse sizi taburcu edicez dediler koşarak gittim minicik vantuz gibi yapıştı memeye taburculugu onayladılar şimdi evimizdeyiz minigim annesini emdi ve uyudu rabbim kimseyi evladından ayrı dusurmesin
Eşim gelsin de canım söyleyim napalım karar verelim artık
Gözün aydın canım. Maşallah sizeKizlar selamm ben bugun 12.55 de dogurdum minigimi. Ilk doguma gore kolay gecti diyemem tek sansim kendi agrimin yetmesi. Epizyotomi de acilmadi minigimin kafasi yirtiklar olusturmus onemsiz kucuk onlar sadece. Suan odadayim hala minigimi goremedim 12.55 den beri. 48 cm 2980 gr dogdu
Aman canım dikkat et kendineAman iyi bari canım ya ben de çok ayakta durmamaya çalışıyorum zaten karnım taş gibi az daha sabretsinler bakalim
Gelmek istiyorsa gelsin canım sancı vs belli olmuyor. Bugüne kadar bişeyim yoktu benim bak bugun sancım var . Hemen kayınvalidemler geldi ne olur ne olmaz diye. Annen gelsin kalsın benceYok kuzum Zaten kabul etmem dun de duymazdan geldim. Yani ben tum duzenimi bozup gidemem bi yere. Uzakta olsun evim yada kucuk olsun ne yapayim idare edilir sonucta. Gelsin annem kalsin biraz benimle kalabildigi kadar. Ama ben gitmesem de yine de illa ki gelir yani daha simdiden hergun ariyor gelip kalayim diye isten yeni ayrildim evdeyim diye. Hayirlisi artik ❤
Ediyorum canım elimden geldiğince vakti gelince doğacaklar elbet hayirlisi hepimiz içinAman canım dikkat et kendine
Benim uzun süredir böyle alıştım artık, çikolata, tatlı yiyip uzansam bile hareket etmiyor, beklemedigim anda hareketleniyor :) bakalım az kaldı inşallah, zor oluyor tabi sürekli böyle hareket ediyor mu vs diye takip etmesi çok dusunmemeye calisiyotumİş yaparken yada hareket ederken bebek hareketsizleşir. Sayacağın zaman sağ veya soluna yat bekle ancak öyle anlarsın. Gün içinde hep hareket halindeysen oynamasını bekleme çok da kafana takma hareketlerini endişeli olman daha çok zarar verir bebeğine unutma
Kizlar selamm ben bugun 12.55 de dogurdum minigimi. Ilk doguma gore kolay gecti diyemem tek sansim kendi agrimin yetmesi. Epizyotomi de acilmadi minigimin kafasi yirtiklar olusturmus onemsiz kucuk onlar sadece. Suan odadayim hala minigimi goremedim 12.55 den beri. 48 cm 2980 gr dogdu
maşallah canım allah size bağışlasın.. kaç saat çektin canım?? Ama ne güzel epizyotomi olmaması büyük şans.. sunidamardan mı veriliyor direk aşağıdan mı??Sezeryan riskim vardi geceden beri 4 cm de takildim kaldim sabah son 1 2 saat icinde iki siringa suniyle desteklendi tam acilmayla girdim doguma.
Yarın tatil günü ya aceleye getirsin de istemiyorum
Gelmesin canım azıcık daha dayansın
Benimki yapışkan sarı-kahvemsi çok yoğun bir şeydi. Bence nişan bu
Son gittiğimde artık sezaryen diyebiliriz dedi. Çarşamba kontrole gidecektim cuma da sezaryene alacaktı. Şimdi gidersem yarın da tatil diye bugünden almak isteyebilir diye gitmek istemiyorum
Evet canım katı jöle gibi yapışkandı baya avuç içi kadar geldi
Yaa evet geldiğinden beri uzandım hiç zorlamıyorum kendimi gelmesin diyeİnşallah atlatırız bu günü
Benden gelen de yapışkan katı jöle gibiydi bu nişan canım bence.
Ben nişandan sonra doktora haber vermedim yaa bir şey olur mu ki
Bugün tekrar doktorumla konuştum normal yapabilirsin direk sezeryanlık bir durumun yok sancılarının ilerlemesine göre olmazsa sezeryana geçeriz dedi benim kafan hepten karıştıBen de normal istemiştim ama benim de olmuyor canım. Olmuyorsa çok da zorlamamak lazım ikinizin sağlığı için
Olabilir canim sonucta gunler yaklasti garip bir durum degil sari dedin icin akıntidir dedim endise etme kotu bir durum yok ama kanaman olursa suyun gelirse ihmal etme git hemenYarın tatil günü ya aceleye getirsin de istemiyorum
Gelmesin canım azıcık daha dayansın
Benimki yapışkan sarı-kahvemsi çok yoğun bir şeydi. Bence nişan bu
Son gittiğimde artık sezaryen diyebiliriz dedi. Çarşamba kontrole gidecektim cuma da sezaryene alacaktı. Şimdi gidersem yarın da tatil diye bugünden almak isteyebilir diye gitmek istemiyorum
Evet canım katı jöle gibi yapışkandı baya avuç içi kadar geldi
Yaa evet geldiğinden beri uzandım hiç zorlamıyorum kendimi gelmesin diyeİnşallah atlatırız bu günü
Benden gelen de yapışkan katı jöle gibiydi bu nişan canım bence.
Ben nişandan sonra doktora haber vermedim yaa bir şey olur mu ki
Iğne kullandığın için bi fikrim yok arkadaşım ama şanirim ameliyat fln olcaksa belirli bi gün önce birakiliyo sen ondan endişe ediyorsun sanırım doktorun birşey demedi artık bırakabiliriz vs gibisindrn inşallah kararlaştırılan gündegelirBenim ilk cocugumda sabah 9 gibi geldi nisanim gece 00.45 de dogum yaotim ama her insan farkli oluyormus.10 gun sonra gelen bebek oluyormus..benim size sorum ikinci cocugumu da normal deye 41 haftaya kadar bekledim sonrasi sunisanciyi kaldirmadi kalbi teklemeye baslayinca sezeryana alindim.buda sezeryan xok korkuyorum dogum baslarmi diye bide igne kullaniyirum bir gun onceden kesmeliyim nasil olacak bilmiyorum 3. Cocuk ama sanki ilk yasiyorum gibi
Aramadım canım. Hala sancı vs yok. Bana da su gelirse ve sancın olursa gel demişti. Mümkün olduğunca dinleniyorum zorlamamak içinSeninki cok gelmis benimki cok azdi. Bana ilk dogumumda suyun gelmedikce ve sancilarin 3 dkda bire dusmedikce gelme dedikleri icin ben hic aramadim. Sen aradin mi doktorunu?
Böyle olunca suni sancıyla da destekliyorlar. Eğer yeterli açılma olmazsa sezareyene alıyorlar sanırım. Birkaç arkadaşımda öyle olmuştu.Bugün tekrar doktorumla konuştum normal yapabilirsin direk sezeryanlık bir durumun yok sancılarının ilerlemesine göre olmazsa sezeryana geçeriz dedi benim kafan hepten karıştı
Gerçekten miii.Senin artık yakındır 39 dasin 9 da güzel tabi hayırlı vakitte gelsinler bakalim benim icime de hep 3 - 4 gibi doğuyor ilk oğlumda da hissetmiştim kontrol e diye giderken doğurdum geldimbakalim bunda da hislerim tutacak mi :)
En dogru karari sen verirsin ama ben senin yerinde olsam bebegim kilosu kendini kurtaracak kadar oldugunda onuda riske atmamak adina bi gun belirlerdim sez tarihi verdimi doktorunuz ?Benim ilk cocugumda sabah 9 gibi geldi nisanim gece 00.45 de dogum yaotim ama her insan farkli oluyormus.10 gun sonra gelen bebek oluyormus..benim size sorum ikinci cocugumu da normal deye 41 haftaya kadar bekledim sonrasi sunisanciyi kaldirmadi kalbi teklemeye baslayinca sezeryana alindim.buda sezeryan xok korkuyorum dogum baslarmi diye bide igne kullaniyirum bir gun onceden kesmeliyim nasil olacak bilmiyorum 3. Cocuk ama sanki ilk yasiyorum gibi
4 gün oldu nişanım geleli bekliyoruz dahaKızlar sarımtrak yapışkan baya çok bişey geldi wc de. Sanırım nişan buAğrım filan yok ama napıcam şimdi bilemiyorum. Bekler mi ki daha hemen gelir mi yoksa panik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?