2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kızlar buarada ben hepinizle konuşmayı özledim ya k.bakmayın mesajları kaçırıyorum hepp. Toplu okumak ıstıyorum o da nasıp olmuyor. Doğum yapanların gözü aydın olsun yapacak olanlar hayırlısıyla kavuşsun bebişlerine. Bekleyenlere de az daha sabır diliyorum. Mutlu yıllarımız olsun bebişlerimizle inşallah❤❤❤

Magnezyum içtim dün geceden beri kasılmalardan çok yoruldum kıpırdamıyorum rahatlar inşallah çarşamba gününe kadar dayansın sonra doğsun artık çok yoruldum.. =(

Eşimle yalnız kaldığımız gün ne sevinmiştim ya o gün geldi aklıma =)

Yok canım.normal değildi malesef ben sanci hissetmiyorum meğersem doğum sancim baslamis yatisim yapıldı ama sanci birden kesilince bebek strese girmiştir dedi doktor açılmada olmadi acı hissetmeyince sezaryen oldum :)
sancin düzenli değilse bisey olmaz canım korkma

Magnezyum içtim dün geceden beri kasılmalardan çok yoruldum kıpırdamıyorum rahatlar inşallah çarşamba gününe kadar dayansın sonra doğsun artık çok yoruldum.. =(
Normal mi sezaryen mi canım sezaryense iyi yapmışsın rahatlatır biraz pes peşe kasılmalar çok zorluyor artık aşağı da indi ya bebisler

insallah 20 gibi dedi ama 20 de pazar a denk geliyor bakacaz artik

Normal mi sezaryen mi canım sezaryense iyi yapmışsın rahatlatır biraz pes peşe kasılmalar çok zorluyor artık aşağı da indi ya bebisler
Sezeryan canım 4 Ocak diye konuştuk doktorla ama çok rahatsızım sabretmeye çalışıyorum az daha dursun diye bugün 38+0 olduk şükür

En dogru karari sen verirsin ama ben senin yerinde olsam bebegim kilosu kendini kurtaracak kadar oldugunda onuda riske atmamak adina bi gun belirlerdim sez tarihi verdimi doktorunuz ?
Verdi 20 dedi bebegin kilosu da 3 ustine gecti .istersem simdi de alirim kilosu iyi dedi ama ne ladar dursa o kadar iyi dedi dr

Oturur hersey canim zamanla bebeginde duzene girer o uyudukca islerini yemegini yaparsin ya da uyursum vs. Annen gittigi icinde belki çıkmamıştır kaynanan kiskanclikta oluyor ya bilmem ondan da var midir

Yaa benim bebek de çok hareket ediyor çıkıverecekmiş gibi Dileklerimiz aynı yönde. Çarşambayı bari bekleseler

Sezeryan canım 4 Ocak diye konuştuk doktorla ama çok rahatsızım sabretmeye çalışıyorum az daha dursun diye bugün 38+0 olduk şükür
Canım inşallah bekler bebeğin vaktini. Benim 9 ocak tarihim ama 5 i de olur 7si de yeter ki şimdi gelmesin

Kızlar bu yılın yarısından fazlasını sizlerle geçirdim. Yeri geldi birbirimizin dertleri ile üzüldük yeri geldi keseydi, kalp atışıydı, cinsiyetiydi, ikili testiydi, ayrıntılı usgydi, kilosuydu boyuyduuuu derkennn hem yılı bitirdik hem hamileliğin sonuna geldik. Zamanımın büyük kısmını sizlerin heycanını ve kendi heycanımı burada paylaşmakla geçirdim. Hepiniz hakkınızı helal edin. Bebeklerinizle mutlu, sağlıklı, bol kazançlı ve huzurlu seneler dilerim

maşallah canım allah size bağışlasın.. kaç saat çektin canım?? Ama ne güzel epizyotomi olmaması büyük şans.. sunidamardan mı veriliyor direk aşağıdan mı??
Aksam 10da girdim dogumhaneye sabah 12.55 dogdu ama bu sadece hastanede cektigim agrilar. Ondan once evde de baslamisti. Suni damardan verdiler canim

Canim Rabbim anali babali buyutsun ❤ hadi gecmis olsun sende kavustun bebisine ❤ epizyo olmamasi sa gayet guzel bisey bence ❤
Tam olarak yok diyemem bebis halletti o kucuk isi :) olsun saglikli ya ama su var kaka yapmis icerde sanirim o yuzden gec verdiler kan alindi enfeksiyon var mi yok.mu ona bakilicakmis simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…