Kahsen
@ecemine
F
Fobia
Z
zet193
kızlar ürkütmek istemem tabiki hepınıze sabır dılıyırum uzakta olanlar az sıkın dişinizi enınde sonunda gıdecekler ben hep dıpdıbeyım herseyde alıncaklar Allahıma dua ettım hep agır gecırmeyım herseyde muhtac olmaym dıye arada sancım oluyo ama normal yuruyrm evımde bugun cok ıs de yaptm şükür ayaklandm zaten hıc yatmadım desem yerı. Arada fena sıtmalanıyorum sütümü sagdıkca geçıyor. mutlaka pompa alın gece acıle gıdecektık nerdeyse. annem de gttı bugun yegenıme baktıgı ıcın daha fazla kalamadı
2gündür gelen gıden olmadı anlattıkları gb degıl ben de normalde de mesafelıydım oyuzden cıkmadılar bugun hiç eşim konusmus zaten lohusa o demıs alınganlıkları ıcın kızmıs herzamankı gb sorun yokk annem demıs şaşırmadım :) şuan esımle basbasayız 1haftadır ilkkez. Kızımız da babynestınde uyuyor yanımızda Öyle yenıyıl kutlamayız genelde ama bugun basbasa olmak ıkımıze de ıyı gelıcek. gercekten onemlı eş tutumu sadece onu görmek onunla konusmak gelıyor ıcımden işten geldıgınde boynuna atlıyorum resmen kendınızı hazırlayın ılk anne olucaklar lohusalık varmıs en kötü evladına bakıp bakıp aglıyormus ınsan şükür niyetıne hayırlısyla atlatalım ınşallah