2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canımm şimdı okuyabıldım cok şükür kavulmussunuz mesajlarını okudum bizim de bugun 1hafta oldu göbeği düşmedi yıkamak ıcın beklıyoruz bız de baya kurumus ınsallah 2gune düşer ❤ Benm kız da zor uyanıyor ama endıse etme uyanmadıgında tokluktan uyuyor dedı her dr bana sarılık da yoktu cok şükür mesela uyandırmayı deniyoruz ya yok anam bana mısın demıyor bazen. dr dedı kı ortam sıcaksa da uyanmaz uuyumak ıster bır ıkıdır ustunu cıkarıp gıydırıyorum hemen uyanıyor bunu da dene ıstersen kuzum

Canım inşallah bekler bebeğin vaktini. Benim 9 ocak tarihim ama 5 i de olur 7si de yeter ki şimdi gelmesin
Aynen canım bende şuan olmasından 2 sinden sonra istediği zaman gelebilir diye düşünüyorum şükür iyiyim şimdilik

Aksam 10da girdim dogumhaneye sabah 12.55 dogdu ama bu sadece hastanede cektigim agrilar. Ondan once evde de baslamisti. Suni damardan verdiler canim
aaa hani ikinci kolay olurdu yaa, küstüm :))) tüm hayallerimi yıktın arkadaşım, kesin benimki de zor olcak

Canımsın inşallah sağlıklı mutlu yıllar bizi bekler bu yıl benim için çok zordu bitti diye sevindim

İyi aksamalr.yeni yılınız kutlu olsun melek anneler idrarda protein atigi olduğu için gebeliğim sezeryan doğumla sonlandırdı
3 kilo Aslihan kızımızı aldık kucağımıza darısı size inş şu an süt gelmediği için 3 gündür cebellesiyo rum cokk ağladı sesi kisildi yavrumun mamaya mecbur verio rum artık once meme sonra mama arada lohusa terlemeleri doğuma yakın geçmeyen zaman su gibi akıp gidio ALLAH kucağınıza salıncakta almak nasip etsin

Cnim hayirli olsun,kızının uzun ömrü olsun inşa )))) kacinci haftada dogum yaptin?

Verdi 20 dedi bebegin kilosu da 3 ustine gecti .istersem simdi de alirim kilosu iyi dedi ama ne ladar dursa o kadar iyi dedi dr
20ocak sanki cok gibi kilosuda masallah dururmu ki o tarihe kadar iyi dusun tasin canim rabbm
Gonlune gore versin uzulme sıkma canini

Allah anali babali buyutsun canim ♡

Aynen canım en çok burda bizler birbirimizi anladık herkes hakkını helal etsin inşallah saglikla yavrularımızı kucağımiza alıp hayırlı evlatlar olarak yetiştirmek nasip olur,yeni yıl hepinize gonlunuzdekini hayirli kılarak nasip etsin...

Bendeeeeeeè çok korkuyorum ilkinde başımıza gelecekleri bilmiyorduk onun rahatlığı vardı. Gün yaklaştıkça stres oluyorum
Biz bide doktorla çok kopuktuk ya canım adapte olamadım bi neyse ki son 4 gün ama genel anestezi bile düşünür oldum ne bileyim karmakarışık duygularım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…