2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Seninle günümüz ayniymis hayirlisi buymus demekki,gecmis olsun gule gule büyüt bebegini bol sutun olsun insallah

Seninle günümüz ayniymis hayirlisi buymus demekki,gecmis olsun gule gule büyüt bebegini bol sutun olsun insallah
Ya baştan beri protein atigi tansiyon sıkıntılı bi gebelik yaşadım çok şükür bitti inş sarılik olmadan şu dönemde atlatırız
2 normal doğum um var bu sezeryan oldu

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah bebişini geçen kontrolde benimde protein çıktı tahlillerde ama tansiyonlarım 12-13 hep senin kaçlardaydı acaba

Geçmiş olsun sütün de gelir inşallah bir an önce

Ya baştan beri protein atigi tansiyon sıkıntılı bi gebelik yaşadım çok şükür bitti inş sarılik olmadan şu dönemde atlatırız
2 normal doğum um var bu sezeryan oldu
Geçmiş olsun canım öncelikle. Bebeğinn için de hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah sarılık olmaz. 36. Haftanda 3 kg cok iyi doğmuş zamanında doğsa 4.5 falan olurdu :)) Maşallahhhhh

İyi akşamlar hanımlar doğum yapanların gözü aydın olsun inş.bende bugün gittim doktora bebeğim 2650 gr olmuş bolbol yürüyüş yap dedi doktor henüz kanalda değil deği dedi 15_20 güm var yaklaşık dedi hiç hareketsiz kalma diyor ağrısıyla yürü kolay olsun dedi

Kışın da nasıl yürüyüs yapacaksak cok zor ya her yer buz burda evde de rutin işler yapılıyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…