İyi aksamalr.yeni yılınız kutlu olsun melek anneler idrarda protein atigi olduğu için gebeliğim sezeryan doğumla sonlandırdı
3 kilo Aslihan kızımızı aldık kucağımıza darısı size inş şu an süt gelmediği için 3 gündür cebellesiyo rum cokk ağladı sesi kisildi yavrumun mamaya mecbur verio rum artık once meme sonra mama arada lohusa terlemeleri doğuma yakın geçmeyen zaman su gibi akıp gidio ALLAH kucağınıza salıncakta almak nasip etsin
Ya baştan beri protein atigi tansiyon sıkıntılı bi gebelik yaşadım çok şükür bitti inş sarılik olmadan şu dönemde atlatırız
2 normal doğum um var bu sezeryan oldu
İyi aksamalr.yeni yılınız kutlu olsun melek anneler idrarda protein atigi olduğu için gebeliğim sezeryan doğumla sonlandırdı
3 kilo Aslihan kızımızı aldık kucağımıza darısı size inş şu an süt gelmediği için 3 gündür cebellesiyo rum cokk ağladı sesi kisildi yavrumun mamaya mecbur verio rum artık once meme sonra mama arada lohusa terlemeleri doğuma yakın geçmeyen zaman su gibi akıp gidio ALLAH kucağınıza salıncakta almak nasip etsin
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah bebişini geçen kontrolde benimde protein çıktı tahlillerde ama tansiyonlarım 12-13 hep senin kaçlardaydı acaba
Ya baştan beri protein atigi tansiyon sıkıntılı bi gebelik yaşadım çok şükür bitti inş sarılik olmadan şu dönemde atlatırız
2 normal doğum um var bu sezeryan oldu
Geçmiş olsun canım öncelikle. Bebeğinn için de hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah sarılık olmaz. 36. Haftanda 3 kg cok iyi doğmuş zamanında doğsa 4.5 falan olurdu :)) Maşallahhhhh
İyi akşamlar hanımlar doğum yapanların gözü aydın olsun inş.bende bugün gittim doktora bebeğim 2650 gr olmuş bolbol yürüyüş yap dedi doktor henüz kanalda değil deği dedi 15_20 güm var yaklaşık dedi hiç hareketsiz kalma diyor ağrısıyla yürü kolay olsun dedi
Herkese mutlu yıllar güzel anneler son hamiş günlerimiz bir çoğumuzun bebislerimizi kucagimiza sağlıkla alıp sağlıkla buyutecegimiz güzel bir yıl olsun
İyi akşamlar hanımlar doğum yapanların gözü aydın olsun inş.bende bugün gittim doktora bebeğim 2650 gr olmuş bolbol yürüyüş yap dedi doktor henüz kanalda değil deği dedi 15_20 güm var yaklaşık dedi hiç hareketsiz kalma diyor ağrısıyla yürü kolay olsun dedi
Yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, huzur, iman, bol para, gönlünüzdekileri getirsin inşallah an itibariyle 2019u gördük, artık rahat bi nefes alıp doğurabiliriz kızlar )
Kızlar ben bugün ısrarla Bebek kanalda mı diye sordum, sonunda doktor dedi ki o bi Kıstas değildir, sonuçta dönmüş , sancıyla kanala giriverir, o an belli olur o düşünmene gerek Yok dedi