Gunydin kizlar yazamadm bayadr, cuma gunu sez olmustum suyum azaldigi icin kizm hala kuvezde hergun sut sagip goturuyorm gerckten cok zormys boyle ayri kalmak dr carsamba cikacagini soyledi hemn carsamba olsun istiyorm...benm ayaklarm hamilelikten daha cok sis hergun 2 kez hastaneye gidp gelmkten dinlenemdm sizn indi mi odemlerinz
Günaydın kızlar , yeni yıl hepimize şans getirsin , sevdiklerimizle, musmutlu bir yıl olsun ❤
Ellerim o kadar ağrıyor ki, şismis gibi . Yatamıyorum bile. Sanırım karpal tünel sendromu böyle birşey. Siz de var mı böyle bir ağrı ?
Son günler yorucu olmaya başladı, bende de hiç sancı ,hicbirsey yok inşallah 40 ları görmeden gelir artık, bu ağrılar, doğru düzgün yatamamalar zorluyor.
Gunydin kizlar yazamadm bayadr, cuma gunu sez olmustum suyum azaldigi icin kizm hala kuvezde hergun sut sagip goturuyorm gerckten cok zormys boyle ayri kalmak dr carsamba cikacagini soyledi hemn carsamba olsun istiyorm...benm ayaklarm hamilelikten daha cok sis hergun 2 kez hastaneye gidp gelmkten dinlenemdm sizn indi mi odemlerinz
Canım çok zor ama bak benim bebiş de 9 gun kaldı kuvozde, hem ben de o surede toparlanmış oldum yoksa çok zorlanırdım hem bebek hem ameliyat acısı falan iyi tarafından bakmaya çalışıyorum, bi de o ayak şişkinliği bende de oldu hatta şaşırdım çünkü hamilelikte falan şişmedi ayaklarım benim, doktora pansumana gidince doktor kendiliğinden dedi ayaklarının şişliği ne durumda diye anestezi etkisiyle oluyormuş bol su iç ve yürü demişti şimdi gitti bile şişlikler, Allah en kısa sürede yavruna kavuştursun
Günaydın kızlar rüyamda doğuma girecekken beni bayıltıp sezeryan yapıyolar bi bakıyorum karnımda dikiş var yakınlarıma nası kızıyorum niye izin verdiniz benim kasılmam vardı ağrım vardı normal istiyodum falan diye bide bana yoo demedin normal istediğini falan diyolar ben nasıl ağlıyorum ama sonra uyandım Allah tan Ay bu hamilelik hormonlar falan ne zormuş
İyi aksamalr.yeni yılınız kutlu olsun melek anneler idrarda protein atigi olduğu için gebeliğim sezeryan doğumla sonlandırdı
3 kilo Aslihan kızımızı aldık kucağımıza darısı size inş şu an süt gelmediği için 3 gündür cebellesiyo rum cokk ağladı sesi kisildi yavrumun mamaya mecbur verio rum artık once meme sonra mama arada lohusa terlemeleri doğuma yakın geçmeyen zaman su gibi akıp gidio ALLAH kucağınıza salıncakta almak nasip etsin
Ozelden devlete farkeder mi bilmiyorum canim ama ben 38+5 de dogum yapacagim Allah ın izniyle. Hastaneden dogum raporunu getirirsin Kalan 10 gunu de dogum sonrasi izne ekleriz dediler.
Dünü atlattık Nişanı görünce panik olmuştum hemen gelecek sandım ama bekledi yeni yılı minnoş :) Biraz kasılmalar vs de oldu magnezyum içtim. Şimdilik durumumuz stabil canım. Eğer gelmezse yarın kontrolümüz var. Cuma da sezaryen düşünüyoruz bakalım
Yeni yıla ailelerimize birer yeni can ile ile giriyoruz Rabbime binlerce şükür mutlulugumuz buyuyor ailemiz büyüyor
Yeni yılda rabbim vatanımıza ve ailemize huzur bereket sevdiklerimize ve bize sağlık nasip etsin rabbim inşallah yavrularimizi hayırlı ve sağlıklı evlâd olarak yetiştirelim inşallah
Doğum yapan arkadaşlari tebrik ediyorum sağlık ve mutlulukla çocuklarımizi buyutelim inşallah
Ben dün hastaneden ciktim hareketlerin çok kısıtlı ve ağrim oluyor sütüm gelmeye başladı yavaş yavaş sagip kuzuya gönderiyorum bende görmeye gittim ilk kez kucağıma verdiler hala kuvezde ama emzirme olmadı sütü biberon ile veriyorlar
Dua edin oğluşum düzelsin kızlar rabbim sağlıkla evine gelmeyi nasip etsin yavruma
Benim kuzum gibi kuvezde olan bebiş var mı
SSevimlipanduf
güneşin Dido44
erenin çıkmış evlerinize gelmiş sağlıkla gözünüz aydın satirlarinizi göz yaşı içinde okudum çok mutlu oldum
Herkese mutlu seneler :) yeni yıl bebisleri olacağız inşallah bir yandan hadi artik derken sene kaybetmedigimiz icin de seviniyorum :) 39+4 ten selamlar :)
Günaydın kızlar , yeni yıl hepimize şans getirsin , sevdiklerimizle, musmutlu bir yıl olsun ❤
Ellerim o kadar ağrıyor ki, şismis gibi . Yatamıyorum bile. Sanırım karpal tünel sendromu böyle birşey. Siz de var mı böyle bir ağrı ?
Son günler yorucu olmaya başladı, bende de hiç sancı ,hicbirsey yok inşallah 40 ları görmeden gelir artık, bu ağrılar, doğru düzgün yatamamalar zorluyor.
Ben nerdeyse hamileliğin başından beri çekiyorum canım karpal tunelden Bileklerim maalesef çok acıyor ve ağrıyor. En ufak harekette bile çok can yakıyor maalesef. Doğumdan sonra geçer demişti doktorum. Bekliyorum dört gözle geçmesini
Herkese mutlu yillar.. Bende hala ne gelen var ne giden . Simdi 2019 bebegi olucak insallah, kiz olucagi icin yas acisndan sansli olur bari Ama bir yandan da icim icimi yiyor, stres oldum suni sanciya mecbur kalicam galiba bu gidisle..
Dünü atlattık Nişanı görünce panik olmuştum hemen gelecek sandım ama bekledi yeni yılı minnoş :) Biraz kasılmalar vs de oldu magnezyum içtim. Şimdilik durumumuz stabil canım. Eğer gelmezse yarın kontrolümüz var. Cuma da sezaryen düşünüyoruz bakalım
Yeni yıla ailelerimize birer yeni can ile ile giriyoruz Rabbime binlerce şükür mutlulugumuz buyuyor ailemiz büyüyor
Yeni yılda rabbim vatanımıza ve ailemize huzur bereket sevdiklerimize ve bize sağlık nasip etsin rabbim inşallah yavrularimizi hayırlı ve sağlıklı evlâd olarak yetiştirelim inşallah
Doğum yapan arkadaşlari tebrik ediyorum sağlık ve mutlulukla çocuklarımizi buyutelim inşallah
Ben dün hastaneden ciktim hareketlerin çok kısıtlı ve ağrim oluyor sütüm gelmeye başladı yavaş yavaş sagip kuzuya gönderiyorum bende görmeye gittim ilk kez kucağıma verdiler hala kuvezde ama emzirme olmadı sütü biberon ile veriyorlar
Dua edin oğluşum düzelsin kızlar rabbim sağlıkla evine gelmeyi nasip etsin yavruma
Benim kuzum gibi kuvezde olan bebiş var mı
SSevimlipanduf
güneşin Dido44
erenin çıkmış evlerinize gelmiş sağlıkla gözünüz aydın satirlarinizi göz yaşı içinde okudum çok mutlu oldum