2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Herkese mutlu yillar.. Bende hala ne gelen var ne giden . Simdi 2019 bebegi olucak insallah, kiz olucagi icin yas acisndan sansli olur bari Ama bir yandan da icim icimi yiyor, stres oldum suni sanciya mecbur kalicam galiba bu gidisle..
Hiç belli olmaz cnm benim hala kendiliğinden başlayacağına dair umudum var. Cuma kontrolum var o güne kadar belki gelir oğlum. Tam 40 oluyoruz cuma:) benim doktor bir hafta daha beklemek.istiyor gelmezse .plânlı sezaryene karsi eger tıbbi bi zorunluluk yoksa

Seninkininde gelmeye gonlu yok galiba :-( daracik yerleri pek sevdiler

Ozelden devlete farkeder mi bilmiyorum canim ama ben 38+5 de dogum yapacagim Allah ın izniyle. Hastaneden dogum raporunu getirirsin Kalan 10 gunu de dogum sonrasi izne ekleriz dediler.

Peki çalışamaz raporunu kaçta aldın? Benim o biraz sıkıntı oldu. İlk çalışabiliri tam 32+0 da alamadım 32+5 miydi nealdığımda çünkü o sıra hastaneye yatışım yapıldı 1 gün o yüzden geciktik. Çalışamazıda haliyle 37+5 gibi alacağım(arada 5hafta olması için) neredeyse 1 hafta kaydı gibi oldu. Ama raporda 32+5günlük yazmıyor direkt 32 haftalık yazıyordu.

Allah yardimcin olsun canm bnm kizm da kuvezde ben emzirmeye basladim sen de baslarsin Allahn izniyle, sennle ayni gun sezryan olduk sanirim insallah tez vakitte cikar bebislerimiz..bu arada sezryan beni de zorladi sanki hareketlerim baya kisitlandi birde bu sekilde hastaneye git gel Allah yardimcmz olsun

kuzum illa arasinda 5 hafta olmasina gerek yok ertesi gun bile calisamaz alabiliyorsun 37 yi beklemene gerek yok yani

Allah sifa versin hepinizede hemen ayaklanin agrilar acilarda qecsin
Kuzum sen minik neden kuveze aldilar

Kızlar ilk gebeliğimde kasıntı vardı gebelik kolestazı cıktı. Bundada kasıntı basladı ellerfe ayakta vucudumda. Test yapıldı hersey normal. Sizdede kasıntı varmı. Bide mide yanmasından yatamıyorum srtık 36haftadayız.sizde boyle olan varmı

Senin doktorun iyimis bence, ben de yurtdisinda yasiyorum burda sezeryan cok zor yapiyolar, o yuzden bende hala bekliyorum, suni sanciyida bebegim tombikti en son ultrasonda, doktor 40. Haftada gelmezse baslatabiliriz dogumu tekrar dusunucez dedi, normalde 42 de dograni duydum burda, ellemiyolar gerekmedikce. yarin kontrolum var, insallah normal dogurabilirim gercekten bunu yasamak cok istiyorum ama her seyden once Allah hangisi hakkimda hayirliysa onu versin

Geçmiş olsun canım bende de var dün doktora gittim sorun yok bende de losyon verdi. Bu gece daha iyiydim. Ama şiddetlenir geçmezse gel dedi

Herkese gunaydinlar kizlar dogumu tetiklicek ne varsa yapiyorum yinede gelmiyor
Yerini çok sevdi ama ben bu durumu pek sevemedim gelsin artik
Bizde de durumlar stabil doktorcum izinde dıye yaptığım herşeye ara verip 3 4 gün dinlenmeye geçmiştim dünden itibaren doktor var biliyorsun o yüzden tekrardan başlayacağım yarın kontrol var ne çıkacak ne dicek bilmiyorum sanki hala dogurmayacakmisim gibi

Bende de sislik var göbek 6 aylık gibi ve ayaklarım fil ayağı gibi kocaman bunların hepsi inecek merak etme dedi oğlumda karım vardı evet indi ama ayaklarım bacaklarım bu kadar Sis değildi

Ya bizim doktor bugun yok ama olsun gelse hic kotu olmaz artik
Dogsun milletinki askere gidecek bu daha tepiyor bi yol bilip gelemedi nişan geleli 10 gun olacak sıpa yok daha

Rabbim sanada güç versin ben her gittiğimde ağlıyorum çok zor onu orda bırakmak gelmek
Aynı şeyleri yaşıyoruz seninle evet aynı gün doğum yaptık

Ya bizim doktor bugun yok ama olsun gelse hic kotu olmaz artik
Dogsun milletinki askere gidecek bu daha tepiyor bi yol bilip gelemedi nişan geleli 10 gun olacak sıpa yok daha
Demekki nisan değildi canım o kontrolden sonra lekelnme kanama tarzı şeyler olabiliyor ya oymuş çünkü nisan gelse bu kadar beklemez genelde 24 48 saat içinde başlıyormuş sancılar çünkümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…