2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hepinize günaydın. Yeni bir yıla uyandık. Ama yeni yılın ilk bebeği guruptan çıkar demiştim... olmadı . Artık herkes sıraya girsin bakalım. Ocak annesi olmaya hazır mısınız ‍
Biz hazirizda bebek pek hazır degil galiba yayilmiş kalkmaya eriniyor gelmicek galiba tam 9aylik olduk daha yok :-(

Demekki nisan değildi canım o kontrolden sonra lekelnme kanama tarzı şeyler olabiliyor ya oymuş çünkü nisan gelse bu kadar beklemez genelde 24 48 saat içinde başlıyormuş sancılar çünkümmm
Yok bacım bizim çati muanemiz çarsambaydi bu dedigim cumartesi gecesi geldi pazar sabahinada devami geldi

Gunaaydinn guzel anneleer ❤❤ yilin ilk gunaydini ❤❤ tek tek cok okuyamadim, ama bu sene hepimiz icin saglik huzur ve mutluluk dolu olsun insallah gonlumuzdeki tum dileklerimize kavusalim. Rabbim azaltmasin,arttirsin ❤ bebislerimizle saglikli bi sekilde kavusalimm ❤❤
Bende gece bir dogum olur diye dusunmustum ama olmamis :)))

T tanem-tane20 Papatyamaviss bana da hic gelmicwk gibi gelmeye basladi bakalim :))))
Dimi kuzum sona kaldik baksana gelmek isteyenler aralikta geldiler :-( bizimkileri zorla getirecegiz galiba korkmaya başliyorum bugunlere kadar geldik son anda birsey olmasın aklima
Kordonu geliyor surekli yeride daraldı çozemezde :-(

Amin cnm. En güzeli doğumun kendiliğinden başlaması tabii ama gecikince de insanın aklına turlu türlü kotu senaryolar geliyor. En başta bebegin kakasini yapip yutması geliyor. Bebek hareketlerine dikkat etmeye calisiyorum ama benim bebegim zaten bastan beri cok hareketli bir bebek degildi. Bir ara pozisyonundan dolayı çok hareketliydi ama şimdilerde yeri daraldigindan midir nedir gene hareketleri azaldi .doktorum vesvese yapmamami söylüyor ama elimde değil.. .saglikla kucagimiza alsak bir artik...

Yok bacım bizim çati muanemiz çarsambaydi bu dedigim cumartesi gecesi geldi pazar sabahinada devami geldi
Ay bilemedim bende o zaman şimdi tüm bildiklerimi unutmuş gibiyim zaten baban 17 ocakta aksam 6.15 de olacak diyor gün bide saat veriyo üstüne arkadaşım da 7 ocak diyor tahminler sırada bsebse duy duy bunları babam neler dedii dün

Babanin icinemi öyle dogmuş canim sen 17 ocakta dogumdediysen o o gun gelecek sanmisstir banada sen benden önce dogum yaparsin gibi geliyor bebegin erken döndu acilman vardı galiba bebek kanalada indi kilosuda kolaylastiracak sekilde dogumu

Sorma hic yok hem de. Doktorun dediği her seyi uyguluyorum hareketler vs ama bana misin demiyor. Nişanım vs de gelmedi daha.
Napmak gerekki gelmesi icin ben yuruyus merdiven vs de yapamiyorum belimdeki acıdan dolayi oyle bos bos onun gelmesini bekliyorm

Napmak gerekki gelmesi icin ben yuruyus merdiven vs de yapamiyorum belimdeki acıdan dolayi oyle bos bos onun gelmesini bekliyorm
Yok yok onlarla hic alakasi yok..ben 1 dk durmuyorum..hergun 1 saat yuruyusum.var..geziyorum ediyorum.is yapiyorum..baska seler yapiyorum
Hic en ufak agrim yok..gecen hafta sancimda 20 yi gecmedi..9 ay zaten hareketliydim isten dolayi 1 haftadirda evde harektliyimamma tik yok.

Umutlar tükendi 2019 2019 da gelsin dedik buseferde cocuk istemiyor

Dualarına yürekten amin canım, inşallah senin bebeğin de gelir sen de toparlarsın biraz

Kaşıntı yok ama mide yanmam başı aşağıda oldugu için hiç olmuyor şükür başı yukarıda galiba senin bebeğin

bende dün o şüpheyle testleri yaptırdım şükür sıkıntı Yok tek değer yüksek diye tüm ilaçları kesti okadar

Geçmiş olsun canım bende de var dün doktora gittim sorun yok bende de losyon verdi. Bu gece daha iyiydim. Ama şiddetlenir geçmezse gel dedi
senşn de iyi mi çıktı canım testler?? Allah allah neden kaşınıyoruz biz ya? Şükür dün gece daha azdı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…