Dimi kuzum sona kaldik baksana gelmek isteyenler aralikta geldiler :-( bizimkileri zorla getirecegiz galiba korkmaya başliyorum bugunlere kadar geldik son anda birsey olmasın aklima
Kordonu geliyor surekli yeride daraldı çozemezde :-(
Hiç belli olmaz cnm benim hala kendiliğinden başlayacağına dair umudum var. Cuma kontrolum var o güne kadar belki gelir oğlum. Tam 40 oluyoruz cuma:) benim doktor bir hafta daha beklemek.istiyor gelmezse .plânlı sezaryene karsi eger tıbbi bi zorunluluk yoksa
Yok onun içine doğan tarih oymuş öyle diyorBabanin icinemi öyle dogmuş canim sen 17 ocakta dogumdediysen o o gun gelecek sanmisstir banada sen benden önce dogum yaparsin gibi geliyor bebegin erken döndu acilman vardı galiba bebek kanalada indi kilosuda kolaylastiracak sekilde dogumu
Dünü atlattıkNişanı görünce panik olmuştum hemen gelecek sandım ama bekledi yeni yılı minnoş :) Biraz kasılmalar vs de oldu magnezyum içtim. Şimdilik durumumuz stabil canım. Eğer gelmezse yarın kontrolümüz var. Cuma da sezaryen düşünüyoruz bakalım
İnsallah canimda insan artik sabirsizlaniyor 9 aylikta olduk tabi en onemlisi saglikla gelmesi11 ocağa kadar günün varmış canım acele etme :) zamanında ve hayırlısıyla gelsin inşallah
Kuzum sapik dicek artik goren biri gogsumle ugrasiyorum surekli yapisi farklı biraz benim icine girmis sekilde iclerimi temizliyorum surekli belime masajlar yaptiriyorum ama sıpa bi git rahatsiz etme beni diyor sanirsam az kaldı korku heyecan hat safhada kocaman birsey cikacak bu karindan ona sok oluyorm allahin hikmetiYok onun içine doğan tarih oymuş öyle diyorbende de belirti melirti gitti herşey sanki yarın Hiç bişey cikmicak gibi geliyor baskı yapıyor kanala vs demişti açıklıkla da günümü doldurup geçiren bilr oluyomuş o yüzden ben bunların hepsini sildim attım aklimdan göğüslerine krem sürüyorsan her sürdüğünde masan yap uçlarına uyar yani meme başlarını bu da etkili imis kısacası oksitosin salgılayan herşey doğuma hazırlıyor seni sarılıp mutlu olmak bilr stres aksine hormon salinimini durduruyormuş herşeyden önce düşünce olarak bu şekilde rahat olmak lazimmis fiziken yaptığımız şeylerden daha önemliymiş, suni şancı denilen olay da oksitosin hormonu sancıların gelsin diye o hormon veriliyor şancı değil yani o yüzden suni den de korkmamak lazım, eğilme vs durumları yapamıyorsan belimden klozette oturduğunda bacaklarıni1acip kendini rahat bırakıp bekleyebilirsin pelviklerini gevsetebilirsin
Benim bek durumun her zmaanki gibi ortaya karışık dün hiç yürüyemiyordum yine buğu kalktıgımda iyiydi az iş yaptım şimdi yine aynı 9 aydır bunla yaşamaya alıştım sanirsam lafını bile açmıyorum artıkKuzum sapik dicek artik goren biri gogsumle ugrasiyorum surekli yapisi farklı biraz benim icine girmis sekilde iclerimi temizliyorum surekli belime masajlar yaptiriyorum ama sıpa bi git rahatsiz etme beni diyor sanirsam az kaldı korku heyecan hat safhada kocaman birsey cikacak bu karindan ona sok oluyorm allahin hikmetiEn dogru saglikli zamanda gelsinler insallah sen bel durumun nasil
Tekrardan çalışamaz alıyorsun canimKızlar benim bu cuma mecburi izne ayrılmam gerekiyor 37 haftalık olduğumuz için tekrar mı rapor alacaktik . Yoksa 32 haftalıkken verdikleri rapor yeterli midir orda yaziyo ya 4 ocağa kadar çalışabilir diye
Sukur kuzum İnsallah dogum yapacagimiz gune kadar kuş gibi oluruz gecer insallahBenim bek durumun her zmaanki gibi ortaya karışık dün hiç yürüyemiyordum yine buğu kalktıgımda iyiydi az iş yaptım şimdi yine aynı 9 aydır bunla yaşamaya alıştım sanirsam lafını bile açmıyorum artık
Tamam canım sağolasınTekrardan çalışamaz alıyorsun canim
O daha kötüymüşDun bende kabus gordum..cok korktum
.sezeryana aliyolardi ama bayilmiyomusum..diri diri kestiler :))
Ay aminn aminn inşallah kuzum :)))Sukur kuzum İnsallah dogum yapacagimiz gune kadar kuş gibi oluruz gecer insallah
A anneveoglusu merhaba yavrunuz en kısa zamanda kucağınızda olur inşallah ve o sıraya kadar şişlikler de inmiş rahatlamış olursunuz belki. Siz Doğuma girmeden hastaydınız, onunla ilgili bir sorun yaşadınız mı ya da doktorun öyle bir yorumu oldu mu?
Dünden beri defalarca nst ye girdim sancılar çıkıyor, bebeğin hareketleri de azaldı. Dr almak zorunda kalabilirim ama biraz daha durmasını istiyorum, hareketlerini takip et dedi. Ve ben o kadar hastayım ki kolumu bile kaldıramıyorum. Bu halde nasıl olacak bilmiyorum, bu güçsüzlükle sonrasında çok sorun yaşarmışım gibi geliyor.
Aa bak devamini hatirladim.benim ikiz oluyomus ve 2 erkek..) halbuki kizim.olacak..kocaman surpriz olmussa..yoksa herseyi spreyle boyarim :)O daha kötüymüşama annemin mantıkla seninde acısız bi doğumun olcak demek ki benimkiler organ mafyası gibiydi ama uyanıyom bebek yok karnımda dikiş var falan bide kimse takmıyo beni
Canım inşallah senin yavrunda tez vakitte çıkacak cok zor biliyorum ama zaman zorda olsa geçiyor yeterki iyi olsunlar orda kalsınlar sende en kısa zamanda yavrunu alicaksin benim gibi ağlama sütun etkilenmesinGünaydin güzel anneler
Yeni yıla ailelerimize birer yeni can ile ile giriyoruz Rabbime binlerce şükür mutlulugumuz buyuyor ailemiz büyüyor
Yeni yılda rabbim vatanımıza ve ailemize huzur bereket sevdiklerimize ve bize sağlık nasip etsin rabbim inşallah yavrularimizi hayırlı ve sağlıklı evlâd olarak yetiştirelim inşallah
Doğum yapan arkadaşlari tebrik ediyorum sağlık ve mutlulukla çocuklarımizi buyutelim inşallah
Ben dün hastaneden ciktim hareketlerin çok kısıtlı ve ağrim oluyor sütüm gelmeye başladı yavaş yavaş sagip kuzuya gönderiyorum bende görmeye gittim ilk kez kucağıma verdiler hala kuvezde ama emzirme olmadı sütü biberon ile veriyorlar
Dua edin oğluşum düzelsin kızlar rabbim sağlıkla evine gelmeyi nasip etsin yavruma
Benim kuzum gibi kuvezde olan bebiş var mı
@Sevimlipanduf güneşinDido44 erenin çıkmış evlerinize gelmiş sağlıkla gözünüz aydın satirlarinizi göz yaşı içinde okudum çok mutlu oldum
Evet ne yazık ki kasılmalar başlayalı oldu biraz, hareketim çok kısıtlı, karnım çok büyük gece uykuları saat başı tuvaletle bölünüyor ve tekrar uyuyamayınca zayıf düştüm sanırım. Ama doktora göre çocukla ilgili bir sorun yoktu düne kadar. Hareketinin azaldığını söylemen ciddi bişey, tetikte olacağız dedi.İnşallah zamanında gelir bebeğin bu haftaya kadar herhangi bir sıkıntın var mıydı sancı vs ? Aramızda 2 gün varmış
Bikacgune gecer ben iki gün sonra eve geldiğinde ayaklarını bileklerimi görünce korktum felaket şişmişti ama 1 haftanın sonunda eski haline döndü göbeğinde ilk hafta 7 aylık gibiydi şuanda 1 haftadır wc çıkamayan bir göbek gibi:) oda gidiyor beb 80le doğuma girdim 76 ile cıktım suan 72 kiloyum 4 kilo kaldı sizinde giderBende de sislik var göbek 6 aylık gibi ve ayaklarım fil ayağı gibi kocaman bunların hepsi inecek merak etme dedi oğlumda karım vardı evet indi ama ayaklarım bacaklarım bu kadar Sis değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?