2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dimi kuzum sona kaldik baksana gelmek isteyenler aralikta geldiler :-( bizimkileri zorla getirecegiz galiba korkmaya başliyorum bugunlere kadar geldik son anda birsey olmasın aklima
Kordonu geliyor surekli yeride daraldı çozemezde :-(

11 ocağa kadar günün varmış canım acele etme :) zamanında ve hayırlısıyla gelsin inşallah

Benim ilki 39+6 da dogmustu. Ikinciler daha erken gelir dediler ama buda oyle olacak galiba. Sanirim bazi bebekler 40ni doldurmak konusunda israrci bekleyelim bakalim bir kac gunleri daha var hic belli olmaz :)

Yok onun içine doğan tarih oymuş öyle diyor bende de belirti melirti gitti herşey sanki yarın Hiç bişey cikmicak gibi geliyor baskı yapıyor kanala vs demişti açıklıkla da günümü doldurup geçiren bilr oluyomuş o yüzden ben bunların hepsini sildim attım aklimdan göğüslerine krem sürüyorsan her sürdüğünde masan yap uçlarına uyar yani meme başlarını bu da etkili imis kısacası oksitosin salgılayan herşey doğuma hazırlıyor seni sarılıp mutlu olmak bilr stres aksine hormon salinimini durduruyormuş herşeyden önce düşünce olarak bu şekilde rahat olmak lazimmis fiziken yaptığımız şeylerden daha önemliymiş, suni şancı denilen olay da oksitosin hormonu sancıların gelsin diye o hormon veriliyor şancı değil yani o yüzden suni den de korkmamak lazım, eğilme vs durumları yapamıyorsan belimden klozette oturduğunda bacaklarıni1acip kendini rahat bırakıp bekleyebilirsin pelviklerini gevsetebilirsin

Ayy hadi hayırlısı canım kavuşuyosunuz ❤ Benimkinden ses yok ne inatçı keçi çıktı yaa

Kuzum sapik dicek artik goren biri gogsumle ugrasiyorum surekli yapisi farklı biraz benim icine girmis sekilde iclerimi temizliyorum surekli belime masajlar yaptiriyorum ama sıpa bi git rahatsiz etme beni diyor sanirsam az kaldı korku heyecan hat safhada kocaman birsey cikacak bu karindan ona sok oluyorm allahin hikmeti En dogru saglikli zamanda gelsinler insallah sen bel durumun nasil

Kızlar benim bu cuma mecburi izne ayrılmam gerekiyor 37 haftalık olduğumuz için tekrar mı rapor alacaktik . Yoksa 32 haftalıkken verdikleri rapor yeterli midir orda yaziyo ya 4 ocağa kadar çalışabilir diye

Benim bek durumun her zmaanki gibi ortaya karışık dün hiç yürüyemiyordum yine buğu kalktıgımda iyiydi az iş yaptım şimdi yine aynı 9 aydır bunla yaşamaya alıştım sanirsam lafını bile açmıyorum artık

Sukur kuzum İnsallah dogum yapacagimiz gune kadar kuş gibi oluruz gecer insallah

A anneveoglusu merhaba yavrunuz en kısa zamanda kucağınızda olur inşallah ve o sıraya kadar şişlikler de inmiş rahatlamış olursunuz belki. Siz Doğuma girmeden hastaydınız, onunla ilgili bir sorun yaşadınız mı ya da doktorun öyle bir yorumu oldu mu?
Dünden beri defalarca nst ye girdim sancılar çıkıyor, bebeğin hareketleri de azaldı. Dr almak zorunda kalabilirim ama biraz daha durmasını istiyorum, hareketlerini takip et dedi. Ve ben o kadar hastayım ki kolumu bile kaldıramıyorum. Bu halde nasıl olacak bilmiyorum, bu güçsüzlükle sonrasında çok sorun yaşarmışım gibi geliyor.

Dun bende kabus gordum..cok korktum
.sezeryana aliyolardi ama bayilmiyomusum..diri diri kestiler :))
O daha kötüymüş ama annemin mantıkla seninde acısız bi doğumun olcak demek ki benimkiler organ mafyası gibiydi ama uyanıyom bebek yok karnımda dikiş var falan bide kimse takmıyo beni

İnşallah zamanında gelir bebeğin bu haftaya kadar herhangi bir sıkıntın var mıydı sancı vs ? Aramızda 2 gün varmış

O daha kötüymüş ama annemin mantıkla seninde acısız bi doğumun olcak demek ki benimkiler organ mafyası gibiydi ama uyanıyom bebek yok karnımda dikiş var falan bide kimse takmıyo beni
Aa bak devamini hatirladim.benim ikiz oluyomus ve 2 erkek..) halbuki kizim.olacak..kocaman surpriz olmussa..yoksa herseyi spreyle boyarim :)
Annen hakli cikar insallah

Canım inşallah senin yavrunda tez vakitte çıkacak cok zor biliyorum ama zaman zorda olsa geçiyor yeterki iyi olsunlar orda kalsınlar sende en kısa zamanda yavrunu alicaksin benim gibi ağlama sütun etkilenmesin

İnşallah zamanında gelir bebeğin bu haftaya kadar herhangi bir sıkıntın var mıydı sancı vs ? Aramızda 2 gün varmış
Evet ne yazık ki kasılmalar başlayalı oldu biraz, hareketim çok kısıtlı, karnım çok büyük gece uykuları saat başı tuvaletle bölünüyor ve tekrar uyuyamayınca zayıf düştüm sanırım. Ama doktora göre çocukla ilgili bir sorun yoktu düne kadar. Hareketinin azaldığını söylemen ciddi bişey, tetikte olacağız dedi.

Bende de sislik var göbek 6 aylık gibi ve ayaklarım fil ayağı gibi kocaman bunların hepsi inecek merak etme dedi oğlumda karım vardı evet indi ama ayaklarım bacaklarım bu kadar Sis değildi
Bikacgune gecer ben iki gün sonra eve geldiğinde ayaklarını bileklerimi görünce korktum felaket şişmişti ama 1 haftanın sonunda eski haline döndü göbeğinde ilk hafta 7 aylık gibiydi şuanda 1 haftadır wc çıkamayan bir göbek gibi:) oda gidiyor beb 80le doğuma girdim 76 ile cıktım suan 72 kiloyum 4 kilo kaldı sizinde gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…