Ooo kimler gelmişBikacgune gecer ben iki gün sonra eve geldiğinde ayaklarını bileklerimi görünce korktum felaket şişmişti ama 1 haftanın sonunda eski haline döndü göbeğinde ilk hafta 7 aylık gibiydi şuanda 1 haftadır wc çıkamayan bir göbek gibi:) oda gidiyor beb 80le doğuma girdim 76 ile cıktım suan 72 kiloyum 4 kilo kaldı sizinde gider
Ne güzel dileklerde bulunmuşun canim bir annenin evladına süt göturdum dedimi benimGünaydin güzel anneler
Yeni yıla ailelerimize birer yeni can ile ile giriyoruz Rabbime binlerce şükür mutlulugumuz buyuyor ailemiz büyüyor
Yeni yılda rabbim vatanımıza ve ailemize huzur bereket sevdiklerimize ve bize sağlık nasip etsin rabbim inşallah yavrularimizi hayırlı ve sağlıklı evlâd olarak yetiştirelim inşallah
Doğum yapan arkadaşlari tebrik ediyorum sağlık ve mutlulukla çocuklarımizi buyutelim inşallah
Ben dün hastaneden ciktim hareketlerin çok kısıtlı ve ağrim oluyor sütüm gelmeye başladı yavaş yavaş sagip kuzuya gönderiyorum bende görmeye gittim ilk kez kucağıma verdiler hala kuvezde ama emzirme olmadı sütü biberon ile veriyorlar
Dua edin oğluşum düzelsin kızlar rabbim sağlıkla evine gelmeyi nasip etsin yavruma
Benim kuzum gibi kuvezde olan bebiş var mı
@Sevimlipanduf güneşinDido44 erenin çıkmış evlerinize gelmiş sağlıkla gözünüz aydın satirlarinizi göz yaşı içinde okudum çok mutlu oldum
Evet ne yazık ki kasılmalar başlayalı oldu biraz, hareketim çok kısıtlı, karnım çok büyük gece uykuları saat başı tuvaletle bölünüyor ve tekrar uyuyamayınca zayıf düştüm sanırım. Ama doktora göre çocukla ilgili bir sorun yoktu düne kadar. Hareketinin azaldığını söylemen ciddi bişey, tetikte olacağız dedi.
Sagol canim benimZ zet193 yanlis alintilamisim canim karistirdimBirininCicegi diyecektim hayirli olsun bebegin canim
Teşekkür ederim sağlıkla gelsin hepsi de inşallah.Hım geçmiş olsun ben de daha başlamadı kasılmalar gece de 2 defa çıkıyorum lavaboya . Ama doğsa da artık kilo olarak küçük değiller stres yapma zamanında gelsin inşallah
Hehralde öyle bir şeymiş canım ya bende okudum da , ellerim bilekten itibaren ağrıyor , epey çok sinir bozucu. Nette ameliyat falan deniyor gözüm korktuBen nerdeyse hamileliğin başından beri çekiyorum canım karpal tuneldenBileklerim maalesef çok acıyor ve ağrıyor. En ufak harekette bile çok can yakıyor maalesef. Doğumdan sonra geçer demişti doktorum. Bekliyorum dört gözle geçmesini
Sıpam 22 günlük oldu teyzesi darısı sizlere inşallah valla nekadar kalsa okadar iyi bu gunlerim keyfini çıkar uyu hep uyuOoo kimler gelmişsipa nekadarlık oldu canim hersey yolundami kilolarda verilmiş ohh biz artan hizla kilolari aldik dahada agırlastik . Gelmiyor keyifi iyi galiba
Oh kocaman olmuş maşallah allahim saglik versin korusun meleklerimiziSıpam 22 günlük oldu teyzesi darısı sizlere inşallah valla nekadar kalsa okadar iyi bu gunlerim keyfini çıkar uyu hep uyu
Ben 37+0 da aldim calisamaz raporunu. Ama 32+0 dan sonrq istedigin tarihte alabiliyorsun calisamazi sıkıntı olmuyor:)Peki çalışamaz raporunu kaçta aldın? Benim o biraz sıkıntı oldu. İlk çalışabiliri tam 32+0 da alamadım 32+5 miydi nealdığımda çünkü o sıra hastaneye yatışım yapıldı 1 gün o yüzden geciktik. Çalışamazıda haliyle 37+5 gibi alacağım(arada 5hafta olması için) neredeyse 1 hafta kaydı gibi oldu. Ama raporda 32+5günlük yazmıyor direkt 32 haftalık yazıyordu.
Benim uc haftadir falan cok agriyor ilk hamileligimde boyle hatirlamiyorum normal bir durum dr soylemedim ultrasonda bakmisti rahim agzi kisaligini falan goruyorlar kisalmis derdiMerhaba kızlar. Dün akşam kontrole gittim. Çok şükür hareketleri suyu herseyi çok iyi dedi doktorum. Nstye de girdim kasılmaların 80i vurduğu oldu ama düzenli değildi. Onda da bir sorun görülmedi.
Fakat benim bir haftadır şiddetini artıran çatı ağrım vardı. Acıkcası onu söylemek istemiştim ama sancı falan çıkmayınca bir de muayene korkusuna söylemedimAma bugün yürürken de hissediyorum ağrıları artık. Zorlanmaya başladım. Aynı durumu yaşayan var mı aranızda
Nst çektir o halde canım ihmal etmeBugün kasilmam çok arttı magnezyum içmeme rağmen bebek de pek hareket etmiyor böyle devam ederse aksama giderim heralde doktorum kasilman çok olursa gel bi nst çektir demişti
Canım benim yeni yılın kutlu olsun . Allahın izniyle kucağına alacaksın oğluşunu üzme kendini. Maşallah kilosu falan iyiydi çabuk toparlar. Önlem amaçlı da kuvöze alınmış olabilir. Sağlıkla sıhhatle çıkacak inşallah hastaneden anneciğinin kucağındaGünaydin güzel anneler
Yeni yıla ailelerimize birer yeni can ile ile giriyoruz Rabbime binlerce şükür mutlulugumuz buyuyor ailemiz büyüyor
Yeni yılda rabbim vatanımıza ve ailemize huzur bereket sevdiklerimize ve bize sağlık nasip etsin rabbim inşallah yavrularimizi hayırlı ve sağlıklı evlâd olarak yetiştirelim inşallah
Doğum yapan arkadaşlari tebrik ediyorum sağlık ve mutlulukla çocuklarımizi buyutelim inşallah
Ben dün hastaneden ciktim hareketlerin çok kısıtlı ve ağrim oluyor sütüm gelmeye başladı yavaş yavaş sagip kuzuya gönderiyorum bende görmeye gittim ilk kez kucağıma verdiler hala kuvezde ama emzirme olmadı sütü biberon ile veriyorlar
Dua edin oğluşum düzelsin kızlar rabbim sağlıkla evine gelmeyi nasip etsin yavruma
Benim kuzum gibi kuvezde olan bebiş var mı
@Sevimlipanduf güneşinDido44 erenin çıkmış evlerinize gelmiş sağlıkla gözünüz aydın satirlarinizi göz yaşı içinde okudum çok mutlu oldum
Çok sağol canım içimi rahatlattın inan. Ben de senin gibi düşünüyorum aslında ama ilk gebeliğimde böyle birşey yasamadigim için tecrübesizim. Ama çok zorluyor yatakta her hareketimde inleyerek uyaniyorum.Benim uc haftadir falan cok agriyor ilk hamileligimde boyle hatirlamiyorum normal bir durum dr soylemedim ultrasonda bakmisti rahim agzi kisaligini falan goruyorlar kisalmis derdi
Açlıktandır canım inşallah bol bol sütün gelir memede kalsın ki sütün daha fazla gelsin. Endişe etme çevremde hep az sütü geldi arkadaslarımın sonra coştular memeler fışkır fışkır sütlendi :))Bebisim hep memede durmak istiyor ama sutum de yokki sıkınca bi damla cikiyor anca esim mama almaya gitti. Hep huzursuz agliyorr mama yedirdik simdi uyuyor
Bence de ihmal etme canım.Bugün kasilmam çok arttı magnezyum içmeme rağmen bebek de pek hareket etmiyor böyle devam ederse aksama giderim heralde doktorum kasilman çok olursa gel bi nst çektir demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?