2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba kızlar. Dün akşam kontrole gittim. Çok şükür hareketleri suyu herseyi çok iyi dedi doktorum. Nstye de girdim kasılmaların 80i vurduğu oldu ama düzenli değildi. Onda da bir sorun görülmedi.
Fakat benim bir haftadır şiddetini artıran çatı ağrım vardı. Acıkcası onu söylemek istemiştim ama sancı falan çıkmayınca bir de muayene korkusuna söylemedim Ama bugün yürürken de hissediyorum ağrıları artık. Zorlanmaya başladım. Aynı durumu yaşayan var mı aranızda

Ooo kimler gelmiş sipa nekadarlık oldu canim hersey yolundami kilolarda verilmiş ohh biz artan hizla kilolari aldik dahada agırlastik . Gelmiyor keyifi iyi galiba

Ne güzel dileklerde bulunmuşun canim bir annenin evladına süt göturdum dedimi benim
Gozler çesme oluyor kiyamam sana rabbim saglik sihat şifa versin evladinada seninde evine bayramin gelsin yazin gelsin üzme kendini bugunlere sukredelim rabbim en yakin zamanda senide kavustursun evinize gidin biran once kimin ne derdi varsa rabbim hayirlisini gonullerine gore versin

Hım geçmiş olsun ben de daha başlamadı kasılmalar gece de 2 defa çıkıyorum lavaboya . Ama doğsa da artık kilo olarak küçük değiller stres yapma zamanında gelsin inşallah

Hehralde öyle bir şeymiş canım ya bende okudum da , ellerim bilekten itibaren ağrıyor , epey çok sinir bozucu. Nette ameliyat falan deniyor gözüm korktu
Doğumdan sonra geçiyorsa iyiymiş o zaman ,az biraz daha sabretcez

A anneveoglusu rabbim tez zamanda kavuştursun sizi sağlıkla inşallah. Şişliklere ılık suya bolca deniz tuzu atıp ayaklarımı içine sokuyorum çok iyi geliyor. Benimde çok şiş acıyor artık şişlikten bu yöntem çok iyi geliyor. Bi dene istersen...

Bebisim hep memede durmak istiyor ama sutum de yokki sıkınca bi damla cikiyor anca esim mama almaya gitti. Hep huzursuz agliyorr mama yedirdik simdi uyuyor

Ooo kimler gelmiş sipa nekadarlık oldu canim hersey yolundami kilolarda verilmiş ohh biz artan hizla kilolari aldik dahada agırlastik . Gelmiyor keyifi iyi galiba
Sıpam 22 günlük oldu teyzesi darısı sizlere inşallah valla nekadar kalsa okadar iyi bu gunlerim keyfini çıkar uyu hep uyu

Sıpam 22 günlük oldu teyzesi darısı sizlere inşallah valla nekadar kalsa okadar iyi bu gunlerim keyfini çıkar uyu hep uyu
Oh kocaman olmuş maşallah allahim saglik versin korusun meleklerimizi
Ah bacim uyunmuyorki cok agirlastik bugunlere
Sukur diyelim yinede

Ben 37+0 da aldim calisamaz raporunu. Ama 32+0 dan sonrq istedigin tarihte alabiliyorsun calisamazi sıkıntı olmuyor:)

Benim uc haftadir falan cok agriyor ilk hamileligimde boyle hatirlamiyorum normal bir durum dr soylemedim ultrasonda bakmisti rahim agzi kisaligini falan goruyorlar kisalmis derdi

Bugün kasilmam çok arttı magnezyum içmeme rağmen bebek de pek hareket etmiyor böyle devam ederse aksama giderim heralde doktorum kasilman çok olursa gel bi nst çektir demişti

Bugün kasilmam çok arttı magnezyum içmeme rağmen bebek de pek hareket etmiyor böyle devam ederse aksama giderim heralde doktorum kasilman çok olursa gel bi nst çektir demişti
Nst çektir o halde canım ihmal etme

Canım benim yeni yılın kutlu olsun . Allahın izniyle kucağına alacaksın oğluşunu üzme kendini. Maşallah kilosu falan iyiydi çabuk toparlar. Önlem amaçlı da kuvöze alınmış olabilir. Sağlıkla sıhhatle çıkacak inşallah hastaneden anneciğinin kucağında

Benim uc haftadir falan cok agriyor ilk hamileligimde boyle hatirlamiyorum normal bir durum dr soylemedim ultrasonda bakmisti rahim agzi kisaligini falan goruyorlar kisalmis derdi
Çok sağol canım içimi rahatlattın inan. Ben de senin gibi düşünüyorum aslında ama ilk gebeliğimde böyle birşey yasamadigim için tecrübesizim. Ama çok zorluyor yatakta her hareketimde inleyerek uyaniyorum.

Bebisim hep memede durmak istiyor ama sutum de yokki sıkınca bi damla cikiyor anca esim mama almaya gitti. Hep huzursuz agliyorr mama yedirdik simdi uyuyor
Açlıktandır canım inşallah bol bol sütün gelir memede kalsın ki sütün daha fazla gelsin. Endişe etme çevremde hep az sütü geldi arkadaslarımın sonra coştular memeler fışkır fışkır sütlendi :))

Bence de ihmal etme canım.
Magnezyum içiyorum diyorsunuz ya hap gibi birşey mi alıyorsunuz yoksa maden suyu ya da muz gibi şeyler mi tüketiyorsunuz merak ettim.

kızlar 2,3gündür geceleri ateşleniyordum bugun acillik oldum serum.takılfı sımdı ıyıyım ama yıne cıkabılır gecekalan sütümü sütekli sağmam gerektiğini söylemişti ebe süt sıtması fiye düşündüm ama.dün dikişimn üst kısmında şişlik hıssettım ödem gb ve ben dr.un verdıgı antıbıyotıgı cok aksattım umarım enfeksiyon olmamıştır kontrplum var yarın dikişe bakacak dr.um.muhtemelen sorun şu ki tüy almak için daha erken dimi utanırım dr.dan da almalı mıyım jiletle falan alırsam.bi sıkıntı olut mu bılemedım umarım ödem fln olmamıstır bu normal mi orda şişlik bilen varsa aydınlatsın benı lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…