Benim hic yok gibi sadece iki gun önce sabah bulanacak gibi oldu gecti bugun tam 7 hafta olduk bulanti yok ama sanki cok yemisim hissi var yiyecekleri dusununce hoc cazip gelmiyorlar
Benim de kızımla mercimegimin arasında 6 yas olacak :) kardeşimle aramda 10 yaş vardı bizimde hep ikinci annesi gibiydim çalışan anne çocuğu olunca :))
evet kardeşim küçükken hep seni annem sanıyordum der . annemle arasında köprü gibiyim ikisi anlaşamaz. benimde annem çalışıyordu. şimdi benimkilerde çalışan anne cücükleri olacak.
Merhaba kızlar beni de aranıza alın bende yeni hamileyim Allah nasip ederse ocak annesi olucam şuan 4+4
önümüzdeki hafta içi doktora gidicem inşallah keseyi görürüm
harita derken :) ben de takığım astroloji fal ... çoook severim. ziraat müh. bir tanıdığım var oğlumda da bilmişti şimdi buna da kız dedi. bakalım hayalim gerçek olacak mı ben de kız istiyorum. tabi önce sağlık, hayırlı evlat .... ama içimi saklayamam kızım diye seviyorum şimdiden.
Canım yaa allah korusun ben iyilik anlamında düzelme anlamında söyledim
ben normale dönmek istiyorum sağlıkla inşallah bulantı hissi fena hep böyle olmak
kusmamak için direniyorum alışırsam hep olur diye doğrumu yapıyorum sanki afedersin gitsem lavaboya kusacağım
merhaba bayanlar bi kac sorum olacaktı gebeligin böyle ilk haftalarında agda yaptıran oldumu birde günlük yasantımızda malum bi sürü kimyasal var sampuanlar deterjanlar parfümler hemen hemen bütün kozmetik ürünleri bunlar için bişi yaptınızmı bi cogundan uzak duramıyrz malesef bilgisi olan acıklarsa sevinirm
merhaba bayanlar bi kac sorum olacaktı gebeligin böyle ilk haftalarında agda yaptıran oldumu birde günlük yasantımızda malum bi sürü kimyasal var sampuanlar deterjanlar parfümler hemen hemen bütün kozmetik ürünleri bunlar için bişi yaptınızmı bi cogundan uzak duramıyrz malesef bilgisi olan acıklarsa sevinirm
Merhaba kızlar beni de aranıza alın bende yeni hamileyim Allah nasip ederse ocak annesi olucam şuan 4+4
evet kardeşim küçükken hep seni annem sanıyordum der . annemle arasında köprü gibiyim ikisi anlaşamaz. benimde annem çalışıyordu. şimdi benimkilerde çalışan anne cücükleri olacak.
Canım yaa allah korusun ben iyilik anlamında düzelme anlamında söyledim
ben normale dönmek istiyorum sağlıkla inşallah bulantı hissi fena hep böyle olmak
kusmamak için direniyorum alışırsam hep olur diye doğrumu yapıyorum sanki afedersin gitsem lavaboya kusacağım