2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim de kızımla mercimegimin arasında 6 yas olacak :) kardeşimle aramda 10 yaş vardı bizimde hep ikinci annesi gibiydim çalışan anne çocuğu olunca :))

evet kardeşim küçükken hep seni annem sanıyordum der . annemle arasında köprü gibiyim ikisi anlaşamaz. benimde annem çalışıyordu. şimdi benimkilerde çalışan anne cücükleri olacak.

Haritam öyle diyor. Ki yıllardır da kızımın bir abisi olsun diye dua ederdim. Yaşayıp görecez
harita derken :) ben de takığım astroloji fal ... çoook severim. ziraat müh. bir tanıdığım var oğlumda da bilmişti şimdi buna da kız dedi. bakalım hayalim gerçek olacak mı ben de kız istiyorum. tabi önce sağlık, hayırlı evlat .... ama içimi saklayamam kızım diye seviyorum şimdiden.

Ay bitincede korkuyo insan :)))) Allah korkularimizla sinmasin yarabbim.stres yapiyoruz hemen

Canım yaa allah korusun ben iyilik anlamında düzelme anlamında söyledim
ben normale dönmek istiyorum sağlıkla inşallah bulantı hissi fena hep böyle olmak
kusmamak için direniyorum alışırsam hep olur diye doğrumu yapıyorum sanki afedersin gitsem lavaboya kusacağım

merhaba bayanlar bi kac sorum olacaktı gebeligin böyle ilk haftalarında agda yaptıran oldumu birde günlük yasantımızda malum bi sürü kimyasal var sampuanlar deterjanlar parfümler hemen hemen bütün kozmetik ürünleri bunlar için bişi yaptınızmı bi cogundan uzak duramıyrz malesef bilgisi olan acıklarsa sevinirm

Arkadaslar Nifty ya da Nipt yaptiricak misiniz yoksa dr testlerde sikinti gorurse mi yonlendiriyor ki?
Biraz yuksek gibi fiyatlari
ben yaptırmak istiyorum canım. ben yaşım gereği ikili test sıkıntılı çıkar zaten diyor drlar ama şuan ki drumla bunu konuşmadık
evet fiyatlar yüksek

Ben surekli gittigim bir merkezde hamilelikte de devam etmistim canim epilasyona.
Kimyasallardan uzak durmustum evet.

Merhaba kızlar beni de aranıza alın bende yeni hamileyim Allah nasip ederse ocak annesi olucam şuan 4+4
önümüzdeki hafta içi doktora gidicem inşallah keseyi görürüm
hoşgeldin canım pozitif testler bölümünde testlerini görmüştüm allah sağlıkla kucağında göstersin kuzuyu

evet kardeşim küçükken hep seni annem sanıyordum der . annemle arasında köprü gibiyim ikisi anlaşamaz. benimde annem çalışıyordu. şimdi benimkilerde çalışan anne cücükleri olacak.

Cücükler sağlıkla büyüsün inşallah :)

Merhaba kızlar beni de aranıza alın bende yeni hamileyim Allah nasip ederse ocak annesi olucam şuan 4+4
önümüzdeki hafta içi doktora gidicem inşallah keseyi görürüm

Hoşgeldin hayırlı olsun cnm

Ben kendim yaptım geçen hafta agda :)

Hoşbuldum canım teşekkr ederim B Balinayakafaatandelihamsi
Size bişey sorucam kese için alttan mı muayene oldunuz bi zararı olur mu acaba bebeğe?

Benim kese karından göründü ama başka bir sebepten dolayı üç kez vaginal bakti dr. Bi sıkıntı olsa dr lar bunu göze almaz ki içinı rahat tut :)

Anladim canim...
Bende kusamam bide farkettim aciktikca karisiyo mide..halbuki acliga aliskinim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…