2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hepimiz de oluyor canım hep kontrol ediyorum hareket ediyor mu napıyor acaba diye içinde olandan haberi olmuyor insanın dayan çok az kaldı inşallah
İnsallah kuzum senin safak kaç gun vermismiydi doktorun

Hakkınızda hayırlısı budur inşallah canım. Çok heyecanlı senin de bebişini kucağına almana saatler kaldı Allah'ın izniyle. İnşallah bebeğin de sen de çok hızlı toparlanırsınız. Sağlıkla gelsin miniğin

Benim durumum da tıpatıp seninki gibi canım. Arada kasıklara şiddetli sancı da giriyo ama 5 dk falan. Nişan falan da yok. Bakalım sabah görücez beyefendi nerelerde takılıyomuş. İmkanın varsa öne al randevunu bence sen de

Canım normal doğumlarda kasılma ihtiyaç olduğu için magnezyumu bıraktırdı bence biz zaten seseryanız ki magnezyum zaten max 2 3 haftada bir bi tane içtim ben çok kasılınca

Benim doktor normal istememe rağmen niye hiçbir şey demedi bi kıllandım ben de yaa. İyi ki bırakmışım geç oldu ama inşallah işe yarar

Deneyimli anneler bu Gaz sancısı ne zaman başlıyor acaba, benim kız 12 günlük daha ama kıvranıyor böyle kıpkırmızı kasılıyor huzursuz bunlar gaz belirtileri mi acaba

Deneyimli anneler bu Gaz sancısı ne zaman başlıyor acaba, benim kız 12 günlük daha ama kıvranıyor böyle kıpkırmızı kasılıyor huzursuz bunlar gaz belirtileri mi acaba
Genellikle 2-3 hafta civarında başlar demişti doktor. Öyle de olmuştu. Ayaklarını çeker kızarır ağlardı. Akşamları gelirdi bilhassa 8-11 arası zor geçerdi.

Sağlıkla doğsun inşallah yavrun Kuvez e girmeden kucagına alırsın inşallah ama girersede sakin karamsar olma daha iyi olup kucagına alacaksın sıkıntı stres yapıp sütünü etkileme inşallah herşey güzel olacak dualarım seninle

Keşke hiç olmasın ama malesef 10. Günden itibaren olabiliyor canım Allah kolaylık versin

Benim doktor normal istememe rağmen niye hiçbir şey demedi bi kıllandım ben de yaa. İyi ki bırakmışım geç oldu ama inşallah işe yarar
Bana sormuyor bile ne içiyorsun napıyorsun bıktım bu doktordan inşallah doğumdan sonra gmrüşmeyiz hiç

Evet canım onlar gaz sancıları genelde bacaklarını çeker sonra gerer şekilden şekle girer değişik bir ses çıkarırlar kızarır minnoş suratları hee emzirmeden sonra gazını çıkardığına emin ol üstten çıkaramadığı gazlar bağırsaklara iner oda minik karınlarında sancı yapar ve huzursuz olurlar allah yardımcın olsun

Genellikle 2-3 hafta civarında başlar demişti doktor. Öyle de olmuştu. Ayaklarını çeker kızarır ağlardı. Akşamları gelirdi bilhassa 8-11 arası zor geçerdi.
Yaa aynen de öyle oluyor ayaklarını karnına doğru çekiyor kucağımda bile iki büklüm oluyor yavrucak ay zaten minnacık kızım bi de gazı mı olacak şimdi

Ayy aynen öyle oluyor canım iki büklüm oluveriyor kızım ya zaten minicik kıyamıyorum o ağlayınca ben de başlıyorum ağlamaya napcam böyle bilmiyorum

Keşke hiç olmasın ama malesef 10. Günden itibaren olabiliyor canım Allah kolaylık versin
Olmasın olmasın onun karnı ağrıyacağına benim ağrısın allahım diye akşamdan beri dua ediyorum o kadar minik ki bi de elden bişiy gelmiyor sırtını sıvazlıyorum ayaklarını bacaklarını hareket ettiriyorum huzursuz belli

Hic korkma acilar geliyor geciyor sonra aklimiza bile gelmiyor sakin ol insallh en az aciyla atlatirsin doktorunla guzelce vedalaş seni cok ozlicem de
Eşim diyor şikayet edelim ay aman naparsa yapsın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…