Benim de ellerim çok kötü resmen parmak aram yok oldu. Parmaklar sislikten birbirine yapisti. Sürekli kramp giriyor. Geceleri uykumdan uyanıyorum uyusmis oluyor. Dr doğumdan max 15 gun sonra geçer dedi
İnsallah dogumda faydasını görürüz bu erken ağrılarınAl benden de o kadar bacak ayiramiyorum o derece
İnşallah normal olur canım hakkınızda hayırlısı olsun Heycanla sizlerin haberlerini bekliyorumInsallah her sey yolunda giderde izin verirler canim... bizim hastanede 2 gun diyor ama sezeryanda.. talep edince ne derler bilmiyorum..gerci ben simdilik normali bekliyorum :)
Ben normal doğurmaktan korktuğum için bu sefer hiç kıpraşmadımOyle kuzum sizler yapin artik yarari olur benim durum içler acisi
cnim en azından merdiven bolca inip cik.evi sürekli sil supur benim sezar.ama bende şekerin yükselmemesi için eşimi alıp bim şok vs akşam soğukta geziyorum.Yürüyüş en güzeli de kar var yerde ve buz ekmek almaya bile çıkamıyorum normal doğum görünüyor benim ama nasıl olacak bilmiyorum
Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim.
Hakkında hayırlısı canım sağlıkla gelsin
@ISIK rabbim kolaylık versin sağlıkla gelsin bebiş inşallah...
İnşallah ilaçlar işe yarar sancin durur canım.
Vaktinde gelsin minigin
Ayyy kız çok ani oldu seninki :) allah analı babalı büyütsün inş.. nasıl oldu anlatsana müsait bi vaktinde
benim hiiiç geleceği Yok gibi :)
allah yardımcınız olsun canım, büyüdü artık gerek kalmaz inş
cnim hakkında hayirlisi neyse o olsun. inşa sağlıkla kicaklarsin.tam olarak kac haftaliksin.
Hayırla sağlıkla gelsin miniğin
Kızlar hepinizden Allah razı olsun önce durduralım dedi doktor hep de bekleme yanlisiydi serum takıldı nst sonucunu görünce yarin alalim dedi biz de anlamadik sorduk hemsireye simdi durdursak da tekrar bu sancilar baslar dedi 7de sezaryen olacak hepimiz saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi insallahPapatyalardaguzel canim hayirli olsun Rabbim anali babali buyutsun ❤
I ISIK27 canim dualarimiz seninle hayirlisi neyse o olsun son durumun nedir ❤
ecemine canim dualarimiz seninle bebisinle ayni bedende son gecen ❤
cnim en azından merdiven bolca inip cik.evi sürekli sil supur benim sezar.ama bende şekerin yükselmemesi için eşimi alıp bim şok vs akşam soğukta geziyorum.
İnsallah canm rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin korkmaua basladim artik sona geldik bu saaten sonra bekleme yuzunden bebegimi kaybedecemİnşallah normal olur canım hakkınızda hayırlısı olsun Heycanla sizlerin haberlerini bekliyorum
2 yaşında 14 kg bir bebe var sürekli kucagimda sanırım onun etkisi. Malesef koruyamiyorum. Dr doğumdan sonra geçer dediği için rahatım.Suyu az mı içiyorsun neden o kadar şiş oluyor benim sadece sabah kalkınca o da uzun sürmüyor normale dönüyor yüzüklerim rahat takıyorum ordan da biliyorum evde takmam da hastane vs gidince
nBenim de ellerim çok kötü resmen parmak aram yok oldu. Parmaklar sislikten birbirine yapisti. Sürekli kramp giriyor. Geceleri uykumdan uyanıyorum uyusmis oluyor. Dr doğumdan max 15 gun sonra geçer dedi
Ayy canim ya agzina balla insallah yaAçlıktandır canım inşallah bol bol sütün gelir memede kalsın ki sütün daha fazla gelsin. Endişe etme çevremde hep az sütü geldi arkadaslarımın sonra coştular memeler fışkır fışkır sütlendi :))
Çabuk geçsin doğumdan sonra. Minik bebeyi giydirip yıkamak için o kollar lazım bizen
Beni de uykudan uyandırıyor önceleri kolumun üstüne yatıyorum ondan oluyor uyuşukluk saniyordum ama gündüzleri de oluyor artik ne garip şeymis böyle. İnşallah geçer doğumdan sonra kısa süre de
Hepimiz de oluyor canım hep kontrol ediyorum hareket ediyor mu napıyor acaba diye içinde olandan haberi olmuyor insanın dayan çok az kaldı inşallahİnsallah canm rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin korkmaua basladim artik sona geldik bu saaten sonra bekleme yuzunden bebegimi kaybedecem
Korkusu var nefes alamaz kordon dolanir kakasin yer suyu azalir vsvs aklima kotu seyler geliyor gelseydi bian once beni bu endiselerden kurtarsaydi
Aaah ah ilk hamileliğimde deliler gibi yürüdüm hareket ettim hatta suyum parkta yürürken gelmişti ama saatlerce sancıya rağmen milim açılmadı bebek hiç inmedi. Herkese sağlıklı kopkolay doğumlar dilerim.cnim benim kizimda hiç bi belirti yoktu 42haftalik olmuştuk nerdeyse.sabaha karşı hafif bi bel agrisi oldu bende, bende sandimki usutmusum üstümü iyice orttum uyudum.ama bi türlü belimmin agrisi geçmedi.kasılma falan da hiç olmamıştı.ikindiye doğru belinin agrisi siddetlendi ve karnima atmaya başlamıştı,ve karnım 10ddkda bir kasilmaya başlayınca doğum sancısı olduğunu anladım.gece 2.5 olunca artık hafiften bağırmaya başlayınca hast.gittik ve açılma 2.5santim olmuştu.tabi benim kiz çok inat çıktı iki gün tüm cabalarima rağmen santimden fazla açılma olmayınca sezar.oldum...size tavsiyem tempolu yürüyüş hemde bol bol olsun ki bebek aşağıya insin.ben hiç hareket etmezdim.
azönce eşimin aıle hekımı arkadaşıyla konustum canım belirtilerimin mastit oldugunu soyledı kendısı de baska ılcede aıle hekımı biz verıyoruz antıbıyotık yarın gıt verırler dedı gıdecegım yarın saglıkocagınaBen sezeryan dikiş yerimdi.gögüsle ilgili hiçbi sorun yaşamadım.ama saglık ocagı bile bilgi verebilir.ne yapman gerektiği konusunda ebe felan.
ınsallah olmamıstır bir de onunla ugrasmak ıstemıyorumOnu bilmiyorum da benim şimdi bile akıyo gögüslerimden sıvı.
Dikiş yerimden gelmişti hatta çocuk dışına çıkardı zannettim :))) uyku sersemi işte gece sonra bezi var battaniyesi var :))) bacagımdan assagı baya ıslanmıştı.
Dediğim gibi benimki hem zonkluyodu hemde yanıyodu dikiş yerimin o tümsek yeri ama benim hiç aklıma gelmedi .banyodan sonrada yumuşayınca aktı.dr hiç bişey bile demedi gayet normal bişeymiş gibi baktı hala daha damlamasına ragmen.
Kesinlikle azalıyor benim bebeğim okadar hareketliydiki hareketleri canımı acitiyordu 1 haftadır durgun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?