2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim de ellerim çok kötü resmen parmak aram yok oldu. Parmaklar sislikten birbirine yapisti. Sürekli kramp giriyor. Geceleri uykumdan uyanıyorum uyusmis oluyor. Dr doğumdan max 15 gun sonra geçer dedi

Suyu az mı içiyorsun neden o kadar şiş oluyor benim sadece sabah kalkınca o da uzun sürmüyor normale dönüyor yüzüklerim rahat takıyorum ordan da biliyorum evde takmam da hastane vs gidince

Insallah her sey yolunda giderde izin verirler canim... bizim hastanede 2 gun diyor ama sezeryanda.. talep edince ne derler bilmiyorum..gerci ben simdilik normali bekliyorum :)
İnşallah normal olur canım hakkınızda hayırlısı olsun Heycanla sizlerin haberlerini bekliyorum

Yürüyüş en güzeli de kar var yerde ve buz ekmek almaya bile çıkamıyorum normal doğum görünüyor benim ama nasıl olacak bilmiyorum
cnim en azından merdiven bolca inip cik.evi sürekli sil supur benim sezar.ama bende şekerin yükselmemesi için eşimi alıp bim şok vs akşam soğukta geziyorum.

Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim.

Hakkında hayırlısı canım sağlıkla gelsin

@ISIK rabbim kolaylık versin sağlıkla gelsin bebiş inşallah...

İnşallah ilaçlar işe yarar sancin durur canım.
Vaktinde gelsin minigin

cnim hakkında hayirlisi neyse o olsun. inşa sağlıkla kicaklarsin.tam olarak kac haftaliksin.

Hayırla sağlıkla gelsin miniğin

Kızlar hepinizden Allah razı olsun önce durduralım dedi doktor hep de bekleme yanlisiydi serum takıldı nst sonucunu görünce yarin alalim dedi biz de anlamadik sorduk hemsireye simdi durdursak da tekrar bu sancilar baslar dedi 7de sezaryen olacak hepimiz saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi insallah
ecemine sana da hayırlı bir doğum diliyorum canım sağlıkla gelsin kuzun

cnim en azından merdiven bolca inip cik.evi sürekli sil supur benim sezar.ama bende şekerin yükselmemesi için eşimi alıp bim şok vs akşam soğukta geziyorum.

Ev işine çok yüklenirsem kalçam ağrıyor yine de yapmaya çalışayım yerde kar olmasa çıkıp yürürüz de kayıp düşmekten korkuyorum eşim bile 2 defa düşmüş :)))

İnşallah normal olur canım hakkınızda hayırlısı olsun Heycanla sizlerin haberlerini bekliyorum
İnsallah canm rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin korkmaua basladim artik sona geldik bu saaten sonra bekleme yuzunden bebegimi kaybedecem
Korkusu var nefes alamaz kordon dolanir kakasin yer suyu azalir vsvs aklima kotu seyler geliyor gelseydi bian once beni bu endiselerden kurtarsaydi

Suyu az mı içiyorsun neden o kadar şiş oluyor benim sadece sabah kalkınca o da uzun sürmüyor normale dönüyor yüzüklerim rahat takıyorum ordan da biliyorum evde takmam da hastane vs gidince
2 yaşında 14 kg bir bebe var sürekli kucagimda sanırım onun etkisi. Malesef koruyamiyorum. Dr doğumdan sonra geçer dediği için rahatım.

Benim de ellerim çok kötü resmen parmak aram yok oldu. Parmaklar sislikten birbirine yapisti. Sürekli kramp giriyor. Geceleri uykumdan uyanıyorum uyusmis oluyor. Dr doğumdan max 15 gun sonra geçer dedi
n
Beni de uykudan uyandırıyor önceleri kolumun üstüne yatıyorum ondan oluyor uyuşukluk saniyordum ama gündüzleri de oluyor artik ne garip şeymis böyle. İnşallah geçer doğumdan sonra kısa süre de

Ayy canim ya agzina balla insallah ya

n
Beni de uykudan uyandırıyor önceleri kolumun üstüne yatıyorum ondan oluyor uyuşukluk saniyordum ama gündüzleri de oluyor artik ne garip şeymis böyle. İnşallah geçer doğumdan sonra kısa süre de
Çabuk geçsin doğumdan sonra. Minik bebeyi giydirip yıkamak için o kollar lazım bize

Hepimiz de oluyor canım hep kontrol ediyorum hareket ediyor mu napıyor acaba diye içinde olandan haberi olmuyor insanın dayan çok az kaldı inşallah

Aaah ah ilk hamileliğimde deliler gibi yürüdüm hareket ettim hatta suyum parkta yürürken gelmişti ama saatlerce sancıya rağmen milim açılmadı bebek hiç inmedi. Herkese sağlıklı kopkolay doğumlar dilerim.

Ben sezeryan dikiş yerimdi.gögüsle ilgili hiçbi sorun yaşamadım.ama saglık ocagı bile bilgi verebilir.ne yapman gerektiği konusunda ebe felan.
azönce eşimin aıle hekımı arkadaşıyla konustum canım belirtilerimin mastit oldugunu soyledı kendısı de baska ılcede aıle hekımı biz verıyoruz antıbıyotık yarın gıt verırler dedı gıdecegım yarın saglıkocagına

ınsallah olmamıstır bir de onunla ugrasmak ıstemıyorum benm de ne acı ne sızı yok dikişlerimde umarım şişlik normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…