- 12 Temmuz 2016
- 1.245
- 2.035
- 83
3 hafta varsa vaktini beklesin bebis ne acelesi var bir daha bu rahatligi zor bulur:)) bende hareketleri artmamisti ama kasilmalardan dolayi poposu eli ayagi hep bir yerde toplaniyordu:) duzenli kasilmalar dogum belirtisi oluyor iste onu takip etmek lazim
Ayyy kız çok ani oldu seninki :) allah analı babalı büyütsün inş.. nasıl oldu anlatsana müsait bi vaktindeValla canım doğumdan birkaç saat önce dr ultrasonla bakti.3200 dedi. Dogunca baktılar 2600. Yani fark edebiliyor
benim hiiiç geleceği Yok gibi :)Aynı şey aklıma geldi =) son 2 benim 14 ü doğum tarihi olanlar olarak ilk ben mi doğurcam
allah yardımcınız olsun canım, büyüdü artık gerek kalmaz inşKızlar hastanedeyim nstde de sanci cıktı doktor yatisimi yaptı serum ve tekrar ciğer geliştirici verdiler sabaha kadar bekliycez böyle devam ederse sabah alacaklar dua edin herşey yolunda gitsin kuvöze falan gerek kalmasın sağlıkla gelsin insallah
cnim benim kizimda hiç bi belirti yoktu 42haftalik olmuştuk nerdeyse.sabaha karşı hafif bi bel agrisi oldu bende, bende sandimki usutmusum üstümü iyice orttum uyudum.ama bi türlü belimmin agrisi geçmedi.kasılma falan da hiç olmamıştı.ikindiye doğru belinin agrisi siddetlendi ve karnima atmaya başlamıştı,ve karnım 10ddkda bir kasilmaya başlayınca doğum sancısı olduğunu anladım.gece 2.5 olunca artık hafiften bağırmaya başlayınca hast.gittik ve açılma 2.5santim olmuştu.tabi benim kiz çok inat çıktı iki gün tüm cabalarima rağmen santimden fazla açılma olmayınca sezar.oldum...size tavsiyem tempolu yürüyüş hemde bol bol olsun ki bebek aşağıya insin.ben hiç hareket etmezdim.Düzensiz kasılmalar disinda hicbir belirtim de yok birden bire nasil başlıyor ki bu ? Ilk dogum =tecrübesizlik:)
Aynen ya bende beklesin istiyorum :) kasılma dediğimiz karnımız semsert oluyor ya taş gibi o değil mi? Kasılmalar 5 dakkada 1 e düşerse hemen gel dedi doktor. Ama regl ağrısı gibi olan ağrı beni korkutuyor
İnşallah canım bizim hastane iki gece kalmamızı istiyor ama ben bi gece kalmak isteyeceğim kızım bekleyecek çünkü bizi bildiğin son 3 gece bebeksizTakipteyiz o zaman seni :)
Allah kolaylik versin canim... fitikta aradan cikmis olur..bebisin heyecaniyla kisa surede ayaklanirsin
Aa canim gözün aydin Allah anali babalı büyütsün♥Bebişim doğdu kizlarrrr
Bebişim doğdu kizlarrrr
cnim hakkında hayirlisi neyse o olsun. inşa sağlıkla kicaklarsin.tam olarak kac haftaliksin.Amin canım ya geçen hafta 2900du ama bilmiyorum şimdi bakmadılar tekrar
Unutman ne güzel bende çok iyi hatırladığım İçin çok korkuyorum Rabbim yardımcın olsun sağ salim kavuşun inşallahKızlaaarrr sabah 8 de hastaneye yatışım yapılacak sonrasında sezeryançookk heyecanlıyım. İkinci doğumum ama ilki 14 yıl önce olduğu için herşeyi unuttum. Dua edin lütfen...
Bir yerden tutunarak yapmak gerek ama bel ağrın var canım senin yapma kiİnsallah canim ben yere comeldimmi kaldirmaya biri gelmesi lazimdurumum icler acisi kendiliginde inerse iner inmezise yapacak birsey yok ama insallah seninki inmistir emeklerin bosa gitmesin
Kızlar hastanedeyim nstde de sanci cıktı doktor yatisimi yaptı serum ve tekrar ciğer geliştirici verdiler sabaha kadar bekliycez böyle devam ederse sabah alacaklar dua edin herşey yolunda gitsin kuvöze falan gerek kalmasın sağlıkla gelsin insallah
Benim de ellerim çok kötü resmen parmak aram yok oldu. Parmaklar sislikten birbirine yapisti. Sürekli kramp giriyor. Geceleri uykumdan uyanıyorum uyusmis oluyor. Dr doğumdan max 15 gun sonra geçer dediGünaydın kızlar , yeni yıl hepimize şans getirsin , sevdiklerimizle, musmutlu bir yıl olsun ❤
Ellerim o kadar ağrıyor ki, şismis gibi . Yatamıyorum bile. Sanırım karpal tünel sendromu böyle birşey. Siz de var mı böyle bir ağrı ?
Son günler yorucu olmaya başladı, bende de hiç sancı ,hicbirsey yokinşallah 40 ları görmeden gelir artık, bu ağrılar, doğru düzgün yatamamalar zorluyor.
Insallah her sey yolunda giderde izin verirler canim... bizim hastanede 2 gun diyor ama sezeryanda.. talep edince ne derler bilmiyorum..gerci ben simdilik normali bekliyorum :)İnşallah canım bizim hastane iki gece kalmamızı istiyor ama ben bi gece kalmak isteyeceğim kızım bekleyecek çünkü bizi bildiğin son 3 gece bebeksiz
Kızlaaarrr sabah 8 de hastaneye yatışım yapılacak sonrasında sezeryançookk heyecanlıyım. İkinci doğumum ama ilki 14 yıl önce olduğu için herşeyi unuttum. Dua edin lütfen...
sağlıkla tez vakitte kavisun inşa )) haftan çok iyiymiş niye solunum sıkıntısı olmus ki ?Amin canm 38+5 im bugun
Onu bilmiyorum da benim şimdi bile akıyo gögüslerimden sıvı.hatta şöyle bişey var soldan emzırırken sagdan bırdunya süt akıo atletım ıslanıo kalkan doluyo kalkandan akıyo ama sagdan emzırırken soldsn akmıo bu bıle kanıtı gb gelıyo ıltıhapın G GizliOzne__
Ben sezeryan dikiş yerimdi.gögüsle ilgili hiçbi sorun yaşamadım.ama saglık ocagı bile bilgi verebilir.ne yapman gerektiği konusunda ebe felan.canım sagol ben dr yıne dus aldım yumusadı emzırıyorum sonra sagıcam sonra masaj yapıcam ıns benm dr akar atesın dındı mı akınca? ve bunun ıcın hangı dra gdecegım gogus ıcın genel cerraha mı.
Al benden de o kadar bacak ayiramiyorum o dereceÇok sağol canım içimi rahatlattın inan. Ben de senin gibi düşünüyorum aslında ama ilk gebeliğimde böyle birşey yasamadigim için tecrübesizim. Ama çok zorluyor yatakta her hareketimde inleyerek uyaniyorum.
Oyle kuzum sizler yapin artik yarari olur benim durum içler acisiBir yerden tutunarak yapmak gerek ama bel ağrın var canım senin yapma ki
cnim benim kizimda hiç bi belirti yoktu 42haftalik olmuştuk nerdeyse.sabaha karşı hafif bi bel agrisi oldu bende, bende sandimki usutmusum üstümü iyice orttum uyudum.ama bi türlü belimmin agrisi geçmedi.kasılma falan da hiç olmamıştı.ikindiye doğru belinin agrisi siddetlendi ve karnima atmaya başlamıştı,ve karnım 10ddkda bir kasilmaya başlayınca doğum sancısı olduğunu anladım.gece 2.5 olunca artık hafiften bağırmaya başlayınca hast.gittik ve açılma 2.5santim olmuştu.tabi benim kiz çok inat çıktı iki gün tüm cabalarima rağmen santimden fazla açılma olmayınca sezar.oldum...size tavsiyem tempolu yürüyüş hemde bol bol olsun ki bebek aşağıya insin.ben hiç hareket etmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?