2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Aynen ya bende beklesin istiyorum :) kasılma dediğimiz karnımız semsert oluyor ya taş gibi o değil mi? Kasılmalar 5 dakkada 1 e düşerse hemen gel dedi doktor. Ama regl ağrısı gibi olan ağrı beni korkutuyor

Valla canım doğumdan birkaç saat önce dr ultrasonla bakti.3200 dedi. Dogunca baktılar 2600. Yani fark edebiliyor
Ayyy kız çok ani oldu seninki :) allah analı babalı büyütsün inş.. nasıl oldu anlatsana müsait bi vaktinde
Aynı şey aklıma geldi =) son 2 benim 14 ü doğum tarihi olanlar olarak ilk ben mi doğurcam
benim hiiiç geleceği Yok gibi :)

allah yardımcınız olsun canım, büyüdü artık gerek kalmaz inş

Düzensiz kasılmalar disinda hicbir belirtim de yok birden bire nasil başlıyor ki bu ? Ilk dogum =tecrübesizlik:)
cnim benim kizimda hiç bi belirti yoktu 42haftalik olmuştuk nerdeyse.sabaha karşı hafif bi bel agrisi oldu bende, bende sandimki usutmusum üstümü iyice orttum uyudum.ama bi türlü belimmin agrisi geçmedi.kasılma falan da hiç olmamıştı.ikindiye doğru belinin agrisi siddetlendi ve karnima atmaya başlamıştı,ve karnım 10ddkda bir kasilmaya başlayınca doğum sancısı olduğunu anladım.gece 2.5 olunca artık hafiften bağırmaya başlayınca hast.gittik ve açılma 2.5santim olmuştu.tabi benim kiz çok inat çıktı iki gün tüm cabalarima rağmen santimden fazla açılma olmayınca sezar.oldum...size tavsiyem tempolu yürüyüş hemde bol bol olsun ki bebek aşağıya insin.ben hiç hareket etmezdim.

Aynen ya bende beklesin istiyorum :) kasılma dediğimiz karnımız semsert oluyor ya taş gibi o değil mi? Kasılmalar 5 dakkada 1 e düşerse hemen gel dedi doktor. Ama regl ağrısı gibi olan ağrı beni korkutuyor

Evet iste oyle semsert olunca rahim kasilmasi oluyor, bebegi disari salmak icin rahim kasiliyor bebegi hazirliyor. O adet sancisi normalmis ama ben simdiki hamileligimde bayagidir yasiyorum. Cok agrin olursa agri kesici alabilirsin rahatlarsin :)

Takipteyiz o zaman seni :)
Allah kolaylik versin canim... fitikta aradan cikmis olur..bebisin heyecaniyla kisa surede ayaklanirsin
İnşallah canım bizim hastane iki gece kalmamızı istiyor ama ben bi gece kalmak isteyeceğim kızım bekleyecek çünkü bizi bildiğin son 3 gece bebeksiz

Kızlaaarrr sabah 8 de hastaneye yatışım yapılacak sonrasında sezeryan çookk heyecanlıyım. İkinci doğumum ama ilki 14 yıl önce olduğu için herşeyi unuttum. Dua edin lütfen...
Unutman ne güzel bende çok iyi hatırladığım İçin çok korkuyorum Rabbim yardımcın olsun sağ salim kavuşun inşallah

İnsallah canim ben yere comeldimmi kaldirmaya biri gelmesi lazim durumum icler acisi kendiliginde inerse iner inmezise yapacak birsey yok ama insallah seninki inmistir emeklerin bosa gitmesin
Bir yerden tutunarak yapmak gerek ama bel ağrın var canım senin yapma ki

Hayırla sağlıkla gelsin miniğin

Benim de ellerim çok kötü resmen parmak aram yok oldu. Parmaklar sislikten birbirine yapisti. Sürekli kramp giriyor. Geceleri uykumdan uyanıyorum uyusmis oluyor. Dr doğumdan max 15 gun sonra geçer dedi

İnşallah canım bizim hastane iki gece kalmamızı istiyor ama ben bi gece kalmak isteyeceğim kızım bekleyecek çünkü bizi bildiğin son 3 gece bebeksiz
Insallah her sey yolunda giderde izin verirler canim... bizim hastanede 2 gun diyor ama sezeryanda.. talep edince ne derler bilmiyorum..gerci ben simdilik normali bekliyorum :)

Onu bilmiyorum da benim şimdi bile akıyo gögüslerimden sıvı.
Dikiş yerimden gelmişti hatta çocuk dışına çıkardı zannettim :))) uyku sersemi işte gece sonra bezi var battaniyesi var :))) bacagımdan assagı baya ıslanmıştı.
Dediğim gibi benimki hem zonkluyodu hemde yanıyodu dikiş yerimin o tümsek yeri ama benim hiç aklıma gelmedi .banyodan sonrada yumuşayınca aktı.dr hiç bişey bile demedi gayet normal bişeymiş gibi baktı hala daha damlamasına ragmen.

Ben sezeryan dikiş yerimdi.gögüsle ilgili hiçbi sorun yaşamadım.ama saglık ocagı bile bilgi verebilir.ne yapman gerektiği konusunda ebe felan.

Al benden de o kadar bacak ayiramiyorum o derece

Yürüyüş en güzeli de kar var yerde ve buz ekmek almaya bile çıkamıyorum normal doğum görünüyor benim ama nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…