2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
31 inde gece regl ağrısı gibi oldu canim. Ayni ona benzer. Ondan sonra hiç olmadı. 3 cm açılmış o sancı ile.. Şu an cok az var, o kadar degil. Yarina kadar bekleyecegim bakalim cok siddetli olmazsa.
Anladim canim benim kasiklara ara sira sanci giriyor ama nefesimi kesecek yada bagirttiracak kadar siddetli degil hafif sanci cok degil adet agrisi ben cok az hissederim ayni onun hafifligiginde. İnsallah yarina kocaman acilmis olurda hemen dogar yavrun birde sana bir soru sormak istiyorum canim
Doktor acilman varmi diye alttan muane ettimip

Hadi bakalım insallah açılman olur en önemlisi o galiba acilmanin olması.acilma olursa doğum oluyor.
Ben birde vajinaya olan baskıdan dolayı yürümede çok zorluk çekiyorum.sende de böyle bişey var mi

Şancı öyle bagirttiracak kadar olmadı zaten canım. Regl sancısı gibi hafifti. 50 55 sn ancak sürdü. 20 dakika aralıklarla geldi. Sonra geri geçti. O sırada açılmalar olmuş 3 cm. Evet bugün kontrol etti alttan eliyle.. O şekilde anlıyor zaten ne kadar açılma olduğunu...

Benimde böyle sancıların oldu hatta doğuma diye gittik hastaneye.hastane için hazırlanırken sancı manci kalmadı :)
Ben bu haftadan umudu kestim sanırım 38.haftayi dolduracagim şuan 37+2 yim

Benimde böyle sancıların oldu hatta doğuma diye gittik hastaneye.hastane için hazırlanırken sancı manci kalmadı :)
Benim de geri geçti canım ama bugün kontrol olduğu için geldim zaten çok günüm kalmadı. Olmuş açılma. Hayırlısı olsun sana daha zaman var gibi. :) 39+3'üm ben bugün.

Cok sevindim Sen benden once dogurucaksin belli oldu :)) kolay bir dogum olur ins.

Elle bakmak tetikliyormus hadi insallah sabaha kadar kocaman acilirsinda bebek takla ata ata gelsin

Benim de geri geçti canım ama bugün kontrol olduğu için geldim zaten çok günüm kalmadı. Olmuş açılma. Hayırlısı olsun sana daha zaman var gibi. :) 39+3'üm ben bugün.
Ay sana bişey kalmamış sağlıkla dogur insallah aslinda gün içinde bile olabilir senin.benim arkadaşın 3santimlik açıklığı varmış doktor yatış vermiş suni sanciyla iki saate doğurmuş.

Kolaylıkla gelsin canım bir avazda

Sirani bekle ben kacgundur bekliyorum o sancilari sana daha cok bacim

Kızlar kontrolden geldim açıklığa ve çatıya baktı biraz acıdı ama çok dayanılmaz değildi 1 cm açılmam varmış çatım müsaitmiş normal doğuma kilosu 2 buçuk gibi geldi elime dedi 3 civarıydı geçen hafta dedim iyi o zaman dedi elime öyle geldi ama bana da kilosunu fazla diyo gibi gelmişti usg ile fark eder mi doğum dedim 300 400 edebilir dedi ama bebek hala girmemiş kanala fıldır fıldır geziyo bak dedi illa önce mi gircek dedim kasılman olunca girer zaten dedi benim nst de 0 sancı olduğu için tabi normalmiş yani

Ay sana bişey kalmamış sağlıkla dogur insallah aslinda gün içinde bile olabilir senin.benim arkadaşın 3santimlik açıklığı varmış doktor yatış vermiş suni sanciyla iki saate doğurmuş.
Bana da öyle dedi de. Suni sanciyla saatler geçer diye beklemek istemedik. Çünkü ilk doğum, hemen olmaz 7 8 saat sürer diyince... Bakalım yarın neler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…