2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim kese karından göründü ama başka bir sebepten dolayı üç kez vaginal bakti dr. Bi sıkıntı olsa dr lar bunu göze almaz ki içinı rahat tut :)

Çok teşekkr ederim canım benim kasım ayında bir düşüğüm oldu o aşamada hep alttan muayene etmişti doktor acaba o mu sebep oldu diye hep içim içimi yedi o yüzden biraz korkar oldum yine bişey olur mu diye

Dua edelim Allah miniklerimizi korusun :) ne kadar pozitif olursak o kadar rahat geçiyor hamilelik tecrübe ile sabit :))

Hoşbuldum canım teşekkr ederim B Balinayakafaatandelihamsi
Size bişey sorucam kese için alttan mı muayene oldunuz bi zararı olur mu acaba bebeğe?
benim kese alttan muayene ile gördük kalp atışınıda karından arkadaşım
bir zararı yok sen merak etme internekte araşıtırırsan görürsün

Kendini çok kasmıyorsan yaptır. Ben kendimi çok kastığım için hatta kalbim sıkıştığı için tüy dökücü ile idare edeceğim bir süre. Zaten normalden hassas tüylerimiz :)

Masallah canim sukur Allah bekleymeden gordermis yeni uyenizi,ben ogretmenim sen sansliymissin anneler bskiyorsa biz bizimki bakicidaydi hep guzel anlasirlar insallah oglum hep istemiyorum kardes derdi umari dogunca fikri degisir :)

Masallah canim sukur Allah bekleymeden gordermis yeni uyenizi,ben ogretmenim sen sansliymissin anneler bskiyorsa biz bizimki bakicidaydi hep guzel anlasirlar insallah oglum hep istemiyorum kardes derdi umari dogunca fikri degisir :)
bizimki de istemiyor. kuzenim hamileydi karnını seviyordu bebek var diye anlatıyorduk. şimdi doğdu göbekte ki bebek doğdu dedik. şimdi göbeğimde kardeşin var sev diyorum hayır diyo. bizimde bebek olsun mu diyorum hayır diyo. kuzenin bebeğini kıskanıyor kardeşini ne yapar bilemiyorum :)

ooo senin işin iyiymiş tatiller , ücretsiz izin derken büyütürsün. ben oğlumda 3ay 3 günlükken işe başladım. anneler bakmasa bakıcıya bırakıp başlamak zor olurdu.

hosgeldin canim benimm aramiza tevom hayirlisi

Pembepanterr yanlış bişeyde söylemek istemem canımda midem çok bulandı bi baksakmı diye dr amı gitsen benimde içime hiç kötü bişey olacakmış gibi doğmuyor
Yok be kuzum kul kaderini yaşarmış olacak varsa ben engelleyemem zaten,kendimi hamile gibi hissetmiyorum bile artık,şurda pazartesine bişey kalmadı çıkar ortaya ne olduğu

Bizimki de oyle kuzenini kiskaniyor kardes gelirse aglar benim mama sandalyeme oturur diyor
Sukur canim izin acisindan rahat bizim meslek aslinda tum is alanlarinda bence anne 1 yil izinli sayilmali cocuk annesine doyar annenin akli kalmaz.ben az ders aliyorum yarim gun oglustan ayriyiz sonra beraberiz sukur.sen ne isle mesgulsun canim?senin de sansin annelerin bakmasi olmus neyse ki

Lutfen biraz olumlu düşün belki de hayatının süprizini yapıyor sana kuzucuk şuan :))) inşallah pazartesi güzel haBerler alırsın
Canım inşallahhh,keşke dediğin gibi olsa ama başına böyle şey gelen kimi okusam kaybetmiş bebeğini doktorda ultrason esnasında yüzü çok düştü,benimki olsa olsa mucize olur

Son düzenleme:
Y

Neden bukdar karamsarsın iyiyi çağır kötü uzak olsun inşallah öyle bir durum söz konusu bile değildir
Canım okadar garip bi duygu içersindeyim ki anlatamam kendimi iyi hissedemiyorum onun etkisiylede pozitif düşünemiyorum çok zor gerçekten Allahım herkesin hamileliğini rahat geçirip bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin , bu durum çok zor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…