Çok teşekkr ederim canım benim kasım ayında bir düşüğüm oldu o aşamada hep alttan muayene etmişti doktor acaba o mu sebep oldu diye hep içim içimi yedi o yüzden biraz korkar oldum yine bişey olur mu diye
Çok teşekkr ederim canım benim kasım ayında bir düşüğüm oldu o aşamada hep alttan muayene etmişti doktor acaba o mu sebep oldu diye hep içim içimi yedi o yüzden biraz korkar oldum yine bişey olur mu diye
Merhaba kızlar beni de aranıza alın bende yeni hamileyim Allah nasip ederse ocak annesi olucam şuan 4+4
önümüzdeki hafta içi doktora gidicem inşallah keseyi görürüm
merhaba bayanlar bi kac sorum olacaktı gebeligin böyle ilk haftalarında agda yaptıran oldumu birde günlük yasantımızda malum bi sürü kimyasal var sampuanlar deterjanlar parfümler hemen hemen bütün kozmetik ürünleri bunlar için bişi yaptınızmı bi cogundan uzak duramıyrz malesef bilgisi olan acıklarsa sevinirm
Kendini çok kasmıyorsan yaptır. Ben kendimi çok kastığım için hatta kalbim sıkıştığı için tüy dökücü ile idare edeceğim bir süre. Zaten normalden hassas tüylerimiz :)
benim oğlum 20 aylık kardeşimle aramda 6 yaş var o üniversiteye gittikten sonra anlaştık onun için yakın yaşlı iki çocuk hayalim vardı nasipse hayalimi yaşayacağım.
çalışıyor musun? ben çalışıyorum oğluma annelerimiz dönüşümlü olarak bakıyor. herkes düzenini bozmuşken 1 e bakan 2 yede bakar diye destek verdiler sağolsunlar onlardan cesaret aldık. oğlum 5 yıl sonra tedaviyle olduğu için toruna hasretlerdi. bu minik mucize gibi çıktı geliyor :)
Masallah canim sukur Allah bekleymeden gordermis yeni uyenizi,ben ogretmenim sen sansliymissin anneler bskiyorsa biz bizimki bakicidaydi hep guzel anlasirlar insallah oglum hep istemiyorum kardes derdi umari dogunca fikri degisir :)
Masallah canim sukur Allah bekleymeden gordermis yeni uyenizi,ben ogretmenim sen sansliymissin anneler bskiyorsa biz bizimki bakicidaydi hep guzel anlasirlar insallah oglum hep istemiyorum kardes derdi umari dogunca fikri degisir :)
bizimki de istemiyor. kuzenim hamileydi karnını seviyordu bebek var diye anlatıyorduk. şimdi doğdu göbekte ki bebek doğdu dedik. şimdi göbeğimde kardeşin var sev diyorum hayır diyo. bizimde bebek olsun mu diyorum hayır diyo. kuzenin bebeğini kıskanıyor kardeşini ne yapar bilemiyorum :)
ooo senin işin iyiymiş tatiller , ücretsiz izin derken büyütürsün. ben oğlumda 3ay 3 günlükken işe başladım. anneler bakmasa bakıcıya bırakıp başlamak zor olurdu.
Selamlar merhabalar
Bende ocak annesi olacam insallah.
Ve 3. çocuğumuz geliyir
2 normal dogum yaotim
1.kizim 1 oğlum var şimdi hayırlı ve sağlıklısı olsun inşallah
Sat 13 nisan.
Muhtemel doğum 18 ocak.
Yaş 32
65 kilo ile hamile kaldım bakalım kaçla kapanacak
Henüz doktora gitmedim kalp atışı netleşince gitmeyi düşünüyorum.
Çalışıyorum öğretmenim..
Burada paylaşım yapmak isterim tabi uygunsa kubra5505@Ytmz
Pembepanterr
yanlış bişeyde söylemek istemem canımda midem çok bulandı bi baksakmı diye dr amı gitsen benimde içime hiç kötü bişey olacakmış gibi doğmuyor
Yok be kuzum kul kaderini yaşarmış olacak varsa ben engelleyemem zaten,kendimi hamile gibi hissetmiyorum bile artık,şurda pazartesine bişey kalmadı çıkar ortaya ne olduğu
bizimki de istemiyor. kuzenim hamileydi karnını seviyordu bebek var diye anlatıyorduk. şimdi doğdu göbekte ki bebek doğdu dedik. şimdi göbeğimde kardeşin var sev diyorum hayır diyo. bizimde bebek olsun mu diyorum hayır diyo. kuzenin bebeğini kıskanıyor kardeşini ne yapar bilemiyorum :)
ooo senin işin iyiymiş tatiller , ücretsiz izin derken büyütürsün. ben oğlumda 3ay 3 günlükken işe başladım. anneler bakmasa bakıcıya bırakıp başlamak zor olurdu.
Bizimki de oyle kuzenini kiskaniyor kardes gelirse aglar benim mama sandalyeme oturur diyor
Sukur canim izin acisindan rahat bizim meslek aslinda tum is alanlarinda bence anne 1 yil izinli sayilmali cocuk annesine doyar annenin akli kalmaz.ben az ders aliyorum yarim gun oglustan ayriyiz sonra beraberiz sukur.sen ne isle mesgulsun canim?senin de sansin annelerin bakmasi olmus neyse ki
Canım inşallahhh,keşke dediğin gibi olsa ama başına böyle şey gelen kimi okusam kaybetmiş bebeğini doktorda ultrason esnasında yüzü çok düştü,benimki olsa olsa mucize olur
Canım okadar garip bi duygu içersindeyim ki anlatamam kendimi iyi hissedemiyorum onun etkisiylede pozitif düşünemiyorum çok zor gerçekten Allahım herkesin hamileliğini rahat geçirip bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin , bu durum çok zor çünkü
dün kalp atıyını duyunca nevşehirdekilere ve mersindekilere haber verdik
iş yerinede söyledim
benim oğlana söyledik canım ne derse beğenirsen erkekse doğur diyor bana [ benim oğlanda sürekli ben erkek kardeş istiyorum diyo