2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar doğumum spinal anestezi ile oldu 3500 gr 51 cm doğdu oğlum. Maşallahh barikallahh emzirdim şimdi uyuyor uyşukluğum yavaş yavaş geçiyor dualarınızı bekliyorum. Darısı bekleyenlerin başına...
Hayırlı olsun kuzum darısı başımıza inşallah

Kızlar doğumum spinal anestezi ile oldu 3500 gr 51 cm doğdu oğlum. Maşallahh barikallahh emzirdim şimdi uyuyor uyşukluğum yavaş yavaş geçiyor dualarınızı bekliyorum. Darısı bekleyenlerin başına...
Anali babali buyusun gozunuz aydin canim.

çok sevindim canım ne güzel başlamış doğumun benimde 1 cm acikligim vardı ne alemde çok merak ediyorum benim de ağrılarım var cuma günü kontrolumuz inşallah banada 3 cm der de eve gelmeden doğururum tükenmiş hissediyorum kendimi

Canım benim kavuştunmu meleğine hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar yazmaya fırsatım olmadı kusura bakmayın çok şükür meleğimi kucağıma aldım sağlıkla, doğum sonrası birkaç sorun yaşandı benimle alakalı o nedenle biraz keyifsizdik şu her şey yolunda ama her ne olursa olsun her şeye değer Rabbim doğum yapanlara sağlıkla büyütmeyi doğuracak olanlarada kolay doğumlar nasip etsin . Tadını çıkarın çok güzel bir duygu Yaşatan Rabbime sonsuz şükürler olsun

Kuzum sen sez mı dogum yapacaktin
Evet canim sezeryana karar kildim. Pimpirikli bir insanim izne de ayrildim evde bekledikce her seyden bisi cikarip korkuyorum o yuzden 9 ocakta olacakta insallah. O zamana kadar dogasi gelirse de normal dogurmaya calisirim artik

Güle güle büyüt canım

Canimm cok sevindimm❤❤ Rabbim saglicakla kucagina aldirsin en agrisiz acisiz sekilde❤

Kızlar bugün sabah kontrolüm vardı. Nst de hala sancı yok. Aklıma takıldı acaba fazla mı ölçüyor ultrason kiloyu diye, başka bir hastaneye daha gitmek istiyorum. Orada da aşağı yukarı aynı çıkarsa normal olmayacak gibi zaten. Bugün 39+0 haftası. 41 e kadar beklenebilir durumunuzda sıkıntı olmadıkça dedi. Pazartesi tekrar kontrol var ama cumartesi de başka doktora görünmek istiyorum bakalım

Oyle canim 41-42 de bile dogum yapanlar var dogum hikayelerinde okudum hep ben eskiden bebekler 9 ayda doguyorlar en gec 9ay 10 gunluk saniyordum ama yanlis biliyormusun
Ya ben gercekten cok az yemek yiyen bir insanim hamile kalmadan oncede cocuklar benden cok yerdi suanda ayniyim istiyorumki yemek onume hazir gelsin ben kokusunu falan duymim hazirlamak icin imkansizlar cok iyi geliyor acaba doyuyotmudur benim yedigimle kuşbile doymazya

Kızlar bende de hafif adet sancısı benzeri sancı var belimde de rahatsızlık hissediyorum ama sancı benim adet sancılarıma göre hafif olduğu için doğuma yormadım.. bu haliyle de açılma oluyor mu yoksa kesinlikle şiddetlenmesi mi gerekiyor sancının? Tam nasıl oluyor

İnşallah ya ama ben doktorun büyük dediğini de düşünüyorum
Yok canim doktorun yaptigi olcume gore usg bi kilo belirliyor ama kimisi dedigi kadar doguyor kimisi 600 gram asagida ki ben bu durumdan cok korkuyorum
Kimiside daha fazla cikiyor
Gecen dogum yapan arkadasimiz yazmis 3300 gram olcum yapti dogumdan ciktim 2600 diye bizimkide 3300 falan ya 2500 cikarsa cok minnak ele avucada gelmez

Ayni durum bendede var adet sancisi cekmeyen birisiyim hafif sizi oluyordu ayni öyle canim kasiklarla etkilemicek kadar bazen solda cok az sagda oluyor canim

Haha annem kontrole gitmiş ve 8 cm açılması varmi 2 saat sonra beni doğurmuş hep dua ediyor inşallah seninde kolay olur diye ağzın bal yesin inşallah
Ay abdala malum olurmus belkide öyle olur canim dogum yaptini anlamazsın bebek sesini duyuncada kendi bebegini hiç üstüne alınma
Ay ne guzel birininki dogdu benimkide gelse dersin insallah

Terlemiyorum ama zor nefes alimi oluyo tabi...yattigim gibi kalkamiyorum.her donmem gerektiginde uyaniyorum cunku
Evet canim dönmeler çok sıkıntı bagıra çagira dönüyorum eşimin kolundan asılarak dönüyorum adam rahatsiz olacak diyede dusunmuyorum
Azdaha sabredelim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…