2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım günümüz aynı benimde bir santimlik açıklığım var doktor kanala girmiş dedi.39 40 gormeyiz dedi.benimde sancılarım olunca bu hafta doğum olur diye düşündüm ama iki gündür ara ara var.38.doldururum gibi.ama benim bebekte iri nasıl olacak bilmiyorum doktor en son 3bucuk ölçtü 37.haftada

Yokmuş öyle bisey canım, doktorum söyledi. Zaten hafta once de baktı ayni şekilde. Bir şey olmadı.
Nebilim iliski bile tetikliyor vs diyorlarya biyerdede okudum acıkliga baktiktan sonra sancisi baslamis dogum yapmis bende anlamiyorm her doktor farkli konusuyor sanki baska egitim almislar gibi

Ay canım inşallah seninde hemencik açılman olur kolayca dogurursun.
İnsallah kuzum sıra falan önemli degil hepimizinki en dogru zamanda hayirla gelsinler sende cok istiyon insan sabredemiyor artik dimi göz önunde olmasini istiyor

Benimde ara ara sancım oluyodu regl gibi ama nst de çıkmadı senin nst nasıldı ki bana da bugün 3300 dedi ben onu 3 kabul ediyom yani düşük çıkıyo genelde bide elime küçük geldi dedi kendi de

Benim doktorum da bugün açıklığa baktı hatta çıkarken doğumu tetiklemek için de biraz dürttüm kan gelirse korkma dedi
Duzgunce bakınca olmaz canım. Geçen hafta güzelce baktı. Hicbirsey hissetmemistim. Bugün sabahki de aynı muayene. Ama bugün dediğin gibi resmen dürttü kolunu soktu falan sandım. Hâlâ ağrıyor. Dediğin gibi tetiklemek için yaptı sanirim. Kanama olursa gelirsin dedi akşam.

Benimde ara ara sancım oluyodu regl gibi ama nst de çıkmadı senin nst nasıldı ki bana da bugün 3300 dedi ben onu 3 kabul ediyom yani düşük çıkıyo genelde bide elime küçük geldi dedi kendi de
Masallah kuzum kilon baya iyi bizimki okadar ya var ya yok kilosu insallah sende yakin zamanda dogurursun kilolar ilerledimi zorlasiyor

Hareket takibinden sıkıldım bende korkup duruyorum =(

Zaman naz edecek zaman degil elini çabuk tutsun kontrolun nezmaan canim

Ayin 13unde:)) vaktinde gelmezse 1 hafta daha bekleme suresi verdiler, hala daha dogmazsa suni sanci verecekler. Tr de hamilelik sureci daha doktor kontrolunde onu farkettim, surekli ultrason, nst falan giriyorsunuz surekli rapor falan veriyorlar. Bu konuda cok sanslisiniz

Canım ilk nst de üç kez 100ü vuran sancı çıkti.
5gun sonra gittim
İkinci nst de ise 80vurdu .doktor minik minik sancıların var dedi.cumaya çağırdı.

Nebilim iliski bile tetikliyor vs diyorlarya biyerdede okudum acıkliga baktiktan sonra sancisi baslamis dogum yapmis bende anlamiyorm her doktor farkli konusuyor sanki baska egitim almislar gibi
Gecen hafta duzgunce bakmıştı canım. Ondan tetiklemedi heralde. Bugün baya zorladı yani ağrıdı. Ahh falan dedim yani dayanamayıp. Tetikleyebilir beni. :)

Dogru demis mazallah allah korusun

Hadi hayırlısıyla kavuşun inşallah Rabbim kolay doğum nasip etsin

İnsallah kuzum sıra falan önemli degil hepimizinki en dogru zamanda hayirla gelsinler sende cok istiyon insan sabredemiyor artik dimi göz önunde olmasini istiyor
Aynen canım birde ne yaşayacağınida tam bilemiyor.dun bir akramam 42.haftada oldu dedi.42yi bekledik dedi.nasil cesaret ettin dedim.Masallah millet çok rahat.

Ay risk ama bacim valla suan bile korkuyorum getirmim diyom aklima kotulukten baska birsey gelmiyor okadar ay bekledik acaba riske atmim simdi gidip sez mi olsam diyorum
Sonrada sacmalama diyorum allah yardimcin olsun insallah ogunlere kalmadan dogumun gerceklesir cok zor gercekten rabbim yardimcin olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…