2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok şükür

Evet canim sezeryana karar kildim. Pimpirikli bir insanim izne de ayrildim evde bekledikce her seyden bisi cikarip korkuyorum o yuzden 9 ocakta olacakta insallah. O zamana kadar dogasi gelirse de normal dogurmaya calisirim artik
Nasıl uygun görduysen canim artik hayirlisi olsun hakkinda bakarsin 8 inde normal dogar

Ayni durum bendede var adet sancisi cekmeyen birisiyim hafif sizi oluyordu ayni öyle canim kasiklarla etkilemicek kadar bazen solda cok az sagda oluyor canim
Ya işte benim de kafam karıştı bende bazen çok şiddetli olurdu adet sancıları. Acaba adet sancılarını şiddetli çekenle hafif çeken aynı doğum sancısını mı yaşıyor ki? Etkiliyor mudur

Elime öyle geldi ne demek ellemi kilosunu tartiyor
Usgdeki boy karin cevreesi bacak uzunligi kafa çapi vs vs bunlara göre usg ortalama bir kilo veriyor nasıl birhafta once üc bir hafta sonra 2500 olabiliyorki boyle oldugu durumlarda doktor genelde bir sıkıntı var kiloda gerileme oldu takibe alalim vs yorum yapiyorlar bu agzindan laf almaya calismis gibi kilo tahminimi yalti

Ya işte benim de kafam karıştı bende bazen çok şiddetli olurdu adet sancıları. Acaba adet sancılarını şiddetli çekenle hafif çeken aynı doğum sancısını mı yaşıyor ki? Etkiliyor mudur
Sanmiyorum bacim ya ablam adet sancisindan aglar acillik olur serum igne zor ayaga kalkardı demekki bi problem var bendede aksine altta bir sızı kasıkta hafif agri olurdu hayatimi etkilemicek kadar
Benim adet agrisi onda olsa eminim
Oda ayni hayatina devam ederdi ama şununhep söylerler adet sancisi çekenler daha kolay dogum yaparlar aliskin olduklari icin o sanciya vucut direnc kazanirmiş ben hiç öyle agrı çekmedim
İcin mafolurum herhalde

3 kg demisti gecen hafta..normal ilerliyor.onde degil..
Aslinda ocaga kadar istemiyodum gelsin diye... gelmedi cok sukur :) artik beklemedeyiz.

Kilosu normalse kalsin gununde gelsin :) baska cocuk yoksa kari koca cikin gezin, cocuk varsa da buyukannelere birakin bu son gunler cok tatli ve kiymetli oluyor :)

Bu bakış açısı da mantıklı geldi hadi bakalm hakkımızda hayırlısı

Kızlar doğumum spinal anestezi ile oldu 3500 gr 51 cm doğdu oğlum. Maşallahh barikallahh emzirdim şimdi uyuyor uyşukluğum yavaş yavaş geçiyor dualarınızı bekliyorum. Darısı bekleyenlerin başına...
Gözün aydin canim anali babali buyutmek nasip olsun allah yardimcin olsun bian once acin agrin gecer insallah Darisi bekleyen herkesin basina

Cuma zaten dogum tarihin degilmi..niye ole gec cagirmisti..
Bakalim ne dicek..hic suni sanci verelim filan demedimi...ne kadar bekleniyor acaba
Cnm benim doktor herşey yolunda gittiği surece dogum sürecinin tamamen normal başlamasından yana. Daha hicbir belirtim yok düzensiz kasılmalar dışında. Gerekirse 41.haftaya kadar bekleriz diyor. Ben evhamlaniyorym gerci ama ona gore sorun yok...

Kızlar doğumum spinal anestezi ile oldu 3500 gr 51 cm doğdu oğlum. Maşallahh barikallahh emzirdim şimdi uyuyor uyşukluğum yavaş yavaş geçiyor dualarınızı bekliyorum. Darısı bekleyenlerin başına...
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün canım :)

Geçmiş olsun canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüsün :)

Kilosu normalse kalsin gununde gelsin :) baska cocuk yoksa kari koca cikin gezin, cocuk varsa da buyukannelere birakin bu son gunler cok tatli ve kiymetli oluyor :)
İnsan gezmeye gitmeyede korkuyor sehirdisina tatile gidelim diye aklima geldi hamile oldumu unutmusum sonra he sonrada yollarda karda buzda dogsun dedim
Birde canim insan ev gezmelerine bile gitse rahat edemiyor o pantlonu giyiyorsunya allahim o beni bir rahatsiz ediyor anlatamam birde gittimiz yer bizim ev kadar sıcak olmuyor karnima agrilar sancılar giriyor eve geldik merdivenleri cikamadim soguk okadar icime
İçlemişki

Gözün aydin canim saglikla buyuyun

Görün canım başka dr a. Benim daha önceki hastanede de kilosu önde çıkıyordu. Yeni hastanemde de kilosu önde çıkıyor ama ben yine de güvenmiyorum. 3500 görünen cocuk 2900 doğabiliyor. Doktorum iri bebek diyip durdu 3 ocakta almak istedi ben istemedim 9 u olsun dedi eşim. Ama bizim ki sezeryan o yüzden rahatım. Senin normal doğum olacağı için 41. Haftada iri bebek olursa çok zorlanırsın o kadar acıdan sonra bide sezeryana alınmak kötü olur. O yüzden başka hastanede de mutlaka ölçüm yaptır derim

Evet canim dönmeler çok sıkıntı bagıra çagira dönüyorum eşimin kolundan asılarak dönüyorum adam rahatsiz olacak diyede dusunmuyorum
Azdaha sabredelim bakalim
Benimki uyanmiyor.. tv surekli acik yatak odasinda..rahatsiz oluyosan salona gecicem diyorum.. ki duymuyoda.yinede soruyorum..yok diyo...ne isik ne ses etkilemiyo hor hor uyuyor :)

Hayirlisi tez vakitte insallah kilosu falan nasildi miniginin
En son geçen cuma 50 cm 3.300 demişti doktor bu cuma tekrar gidicez ama ben kararlıyım ananastır hurmadır merdivendir başlıyorum cuma günü doğurmak için ne gerekiyorsa yapıcam zor geliyor artk. Sende durumlar nasıl

Ilk bebis canim... geziyoruz ama eskisi gibi tabi rahat olmuyo kis sartlarida pek sevimli degil :)
Henuz sabirsiz zamanlara gelmedim..bikac eksigim bile var..
Burda doguranlari gordukce dogurasim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…