- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
Çok şükürMerhaba arkadaşlar yazmaya fırsatım olmadı kusura bakmayın çok şükür meleğimi kucağıma aldım sağlıkla, doğum sonrası birkaç sorun yaşandı benimle alakalı o nedenle biraz keyifsizdik şu her şey yolunda ama her ne olursa olsun her şeye değer Rabbim doğum yapanlara sağlıkla büyütmeyi doğuracak olanlarada kolay doğumlar nasip etsin . Tadını çıkarın çok güzel bir duyguYaşatan Rabbime sonsuz şükürler olsun
Nasıl uygun görduysen canim artik hayirlisi olsun hakkinda bakarsin 8 inde normal dogarEvet canim sezeryana karar kildim. Pimpirikli bir insanim izne de ayrildim evde bekledikce her seyden bisi cikarip korkuyorum o yuzden 9 ocakta olacakta insallah. O zamana kadar dogasi gelirse de normal dogurmaya calisirim artik
Ya işte benim de kafam karıştı bende bazen çok şiddetli olurdu adet sancıları. Acaba adet sancılarını şiddetli çekenle hafif çeken aynı doğum sancısını mı yaşıyor ki? Etkiliyor mudurAyni durum bendede var adet sancisi cekmeyen birisiyim hafif sizi oluyordu ayni öyle canim kasiklarla etkilemicek kadar bazen solda cok az sagda oluyor canim
Elime öyle geldi ne demek ellemi kilosunu tartiyorKızlar kontrolden geldim açıklığa ve çatıya baktı biraz acıdı ama çok dayanılmaz değildi 1 cm açılmam varmış çatım müsaitmiş normal doğuma kilosu 2 buçuk gibi geldi elime dedi 3 civarıydı geçen hafta dedim iyi o zaman dedi elime öyle geldi ama bana da kilosunu fazla diyo gibi gelmişti usg ile fark eder mi doğum dedim 300 400 edebilir dediama bebek hala girmemiş kanala fıldır fıldır geziyo bak dedi illa önce mi gircek dedim kasılman olunca girer zaten dedi benim nst de 0 sancı olduğu için tabi normalmiş yani
Sanmiyorum bacim ya ablam adet sancisindan aglar acillik olur serum igne zor ayaga kalkardı demekki bi problem var bendede aksine altta bir sızı kasıkta hafif agri olurdu hayatimi etkilemicek kadarYa işte benim de kafam karıştı bende bazen çok şiddetli olurdu adet sancıları. Acaba adet sancılarını şiddetli çekenle hafif çeken aynı doğum sancısını mı yaşıyor ki? Etkiliyor mudur
3 kg demisti gecen hafta..normal ilerliyor.onde degil..
Aslinda ocaga kadar istemiyodum gelsin diye... gelmedi cok sukur :) artik beklemedeyiz.
Bu bakış açısı da mantıklı geldi hadi bakalm hakkımızda hayırlısıSanmiyorum bacim ya ablam adet sancisindan aglar acillik olur serum igne zor ayaga kalkardı demekki bi problem var bendede aksine altta bir sızı kasıkta hafif agri olurdu hayatimi etkilemicek kadar
Benim adet agrisi onda olsa eminim
Oda ayni hayatina devam ederdi ama şununhep söylerler adet sancisi çekenler daha kolay dogum yaparlar aliskin olduklari icin o sanciya vucut direnc kazanirmiş ben hiç öyle agrı çekmedim
İcin mafolurum herhalde
Gözün aydin canim anali babali buyutmek nasip olsun allah yardimcin olsun bian once acin agrin gecer insallahKızlar doğumum spinal anestezi ile oldu 3500 gr 51 cm doğdu oğlum. Maşallahh barikallahh emzirdim şimdi uyuyor uyşukluğum yavaş yavaş geçiyor dualarınızı bekliyorum. Darısı bekleyenlerin başına...
Cnm benim doktor herşey yolunda gittiği surece dogum sürecinin tamamen normal başlamasından yana. Daha hicbir belirtim yok düzensiz kasılmalar dışında. Gerekirse 41.haftaya kadar bekleriz diyor. Ben evhamlaniyorym gerci ama ona gore sorun yok...Cuma zaten dogum tarihin degilmi..niye ole gec cagirmisti..
Bakalim ne dicek..hic suni sanci verelim filan demedimi...ne kadar bekleniyor acaba
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün canım :)Kızlar doğumum spinal anestezi ile oldu 3500 gr 51 cm doğdu oğlum. Maşallahh barikallahh emzirdim şimdi uyuyor uyşukluğum yavaş yavaş geçiyor dualarınızı bekliyorum. Darısı bekleyenlerin başına...
Hayirlisi tez vakitte insallah kilosu falan nasildi minigininBu bakış açısı da mantıklı geldi hadi bakalm hakkımızda hayırlısı
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüsün :)Merhaba arkadaşlar yazmaya fırsatım olmadı kusura bakmayın çok şükür meleğimi kucağıma aldım sağlıkla, doğum sonrası birkaç sorun yaşandı benimle alakalı o nedenle biraz keyifsizdik şu her şey yolunda ama her ne olursa olsun her şeye değer Rabbim doğum yapanlara sağlıkla büyütmeyi doğuracak olanlarada kolay doğumlar nasip etsin . Tadını çıkarın çok güzel bir duyguYaşatan Rabbime sonsuz şükürler olsun
İnsan gezmeye gitmeyede korkuyor sehirdisina tatile gidelim diye aklima geldi hamile oldumu unutmusum sonra he sonrada yollarda karda buzda dogsun dedimKilosu normalse kalsin gununde gelsin :) baska cocuk yoksa kari koca cikin gezin, cocuk varsa da buyukannelere birakin bu son gunler cok tatli ve kiymetli oluyor :)
Gözün aydin canim saglikla buyuyunMerhaba arkadaşlar yazmaya fırsatım olmadı kusura bakmayın çok şükür meleğimi kucağıma aldım sağlıkla, doğum sonrası birkaç sorun yaşandı benimle alakalı o nedenle biraz keyifsizdik şu her şey yolunda ama her ne olursa olsun her şeye değer Rabbim doğum yapanlara sağlıkla büyütmeyi doğuracak olanlarada kolay doğumlar nasip etsin . Tadını çıkarın çok güzel bir duyguYaşatan Rabbime sonsuz şükürler olsun
Görün canım başka dr a. Benim daha önceki hastanede de kilosu önde çıkıyordu. Yeni hastanemde de kilosu önde çıkıyor ama ben yine de güvenmiyorum. 3500 görünen cocuk 2900 doğabiliyor. Doktorum iri bebek diyip durdu 3 ocakta almak istedi ben istemedim 9 u olsun dedi eşim. Ama bizim ki sezeryan o yüzden rahatım. Senin normal doğum olacağı için 41. Haftada iri bebek olursa çok zorlanırsın o kadar acıdan sonra bide sezeryana alınmak kötü olur. O yüzden başka hastanede de mutlaka ölçüm yaptır derimKızlar bugün sabah kontrolüm vardı. Nst de hala sancı yok. Aklıma takıldı acaba fazla mı ölçüyor ultrason kiloyu diye, başka bir hastaneye daha gitmek istiyorum. Orada da aşağı yukarı aynı çıkarsa normal olmayacak gibi zaten. Bugün 39+0 haftası. 41 e kadar beklenebilir durumunuzda sıkıntı olmadıkça dedi. Pazartesi tekrar kontrol var ama cumartesi de başka doktora görünmek istiyorum bakalım
Benimki uyanmiyor..Evet canim dönmeler çok sıkıntı bagıra çagira dönüyorum eşimin kolundan asılarak dönüyorum adam rahatsiz olacak diyede dusunmuyorum
Azdaha sabredelim bakalim
En son geçen cuma 50 cm 3.300 demişti doktor bu cuma tekrar gidicez ama ben kararlıyım ananastır hurmadır merdivendir başlıyorum cuma günü doğurmak için ne gerekiyorsa yapıcam zor geliyor artk. Sende durumlar nasılHayirlisi tez vakitte insallah kilosu falan nasildi miniginin
Insallah canim.sanmiyorum ama..agri esigim yuksek diye dusunuyorum... ondan anlamiyorsam ne ala :))Bol acılmalı haberlerle gelirsin insallah canimm
Ilk bebis canim... geziyoruz ama eskisi gibi tabi rahat olmuyoKilosu normalse kalsin gununde gelsin :) baska cocuk yoksa kari koca cikin gezin, cocuk varsa da buyukannelere birakin bu son gunler cok tatli ve kiymetli oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?