2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Sagol canim, ama aklina kotu kotu seyler getirme daha gunun var ilk dogumda zamanini bekler zaten bebekler genelde. Hayirlisi olsun hakkimizda ♡

Kızlar doğumum spinal anestezi ile oldu 3500 gr 51 cm doğdu oğlum. Maşallahh barikallahh emzirdim şimdi uyuyor uyşukluğum yavaş yavaş geçiyor dualarınızı bekliyorum. Darısı bekleyenlerin başına...
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt yavrunu darısı bizim basimiza

Anladım cnm benim yarın randevum bakalım ne diyecek Dr çatı muayenem haftaya olcak nst de sancı çıkarsa bakar belki açılma varmı diye

Aynen canım birde ne yaşayacağınida tam bilemiyor.dun bir akramam 42.haftada oldu dedi.42yi bekledik dedi.nasil cesaret ettin dedim.Masallah millet çok rahat.
Ben çok evhamliyim sabah 11 gibi kahvalti yaptim ona bile icim icimi kemirdi bu cocuk bu saate kadar ac birakilirmi en son yemegi 20:00de yemistik uzulyom hemen
Bilmemezlik cok Zor normal olsun diye bekliyoruz en sonunda sez olursa neden daha once gidip yatmadim simdiye acim agrimda gecerdi diye olmamis sey icin bile kendime kiziyorum
Biz ozamanlara kalmayalim ben icimi kemirirken olurum uc vakte kadar doguralim
İnsallah gonul bugun istiyor ama
Bakalim

Kızlar doğumum spinal anestezi ile oldu 3500 gr 51 cm doğdu oğlum. Maşallahh barikallahh emzirdim şimdi uyuyor uyşukluğum yavaş yavaş geçiyor dualarınızı bekliyorum. Darısı bekleyenlerin başına...
Şükürler olsun bir anne bebek daha sağlıkla doğum gerçekleştirdi sütün bol olsun canım

Allah gönlündeki gibi versin canım.
bu açlık olayı bende de var .bende aç kalıyor mu diye çok vicdan yapiyorum hep açım zaten.Allah a emanetler insallah bişey olmaz yavrularimiza.saglikla kucagimiza aliriz.aslinda 40.haftayi beklemek çok normal 40doldurupta doğuranlar çok var

Canım Dün akşam duşta Bayağı uzun süre sıcak suyla masaj yaptım Sabah sağdan emzirirken soldan aktıoluk oluk soldan emerken sağdan akıyordu zaten aynı şekilde ama ilk kez soldan da akttı sagdan emerken açılmış mıdır ki yumuşadı yani eski sertlik yok artk Bir de şu Ateş gecse boşuna antibiyotik da kullanmak ıstemıyorum ne yapacağım Kararsızım ya

Terlemiyorum ama zor nefes alimi oluyo tabi...yattigim gibi kalkamiyorum.her donmem gerektiginde uyaniyorum cunku

Yok kuzum dun özelliklee gunduz asiri uykum vardi dedim yatmim gece uyuyayim
Bu gece yine uyandim ve belim sagdan sola dönmuyor ne hikmetse gunduz dönmeden rahat ediyorum sanki gece taş uzerinde gunduz rahat yatakta yatiyorum
Belki gece daha soğuk olduğu için etkileniyorsundur bilemedim ki

Cuma zaten dogum tarihin degilmi..niye ole gec cagirmisti..
Bakalim ne dicek..hic suni sanci verelim filan demedimi...ne kadar bekleniyor acaba

Ay ne heyecanli..kapiya kadar geldi desene :)

Gözün aydın canım güle güle büyüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…