2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Öyle canim yaşlar ilerliyor sorumlu oldugun arkada bir evlat daha var butun yuk sana biniyor en guzelide senin dedigin gibi sonucu guzel sut kokulu kuzular geliyor

9aydir bende cil bakimidir vs yapmadim zararli olur diye bu hamilelik beni yipratti ilk zamanlar alnim dekolte hep putir putur oldu yaz zamani simdi yok ama lekeleri kaldi hep insallah gecerler hic birsey yokken bu hale nasil geldim anlam veremedim

Kızlar benim 39. haftanın ortasında nişanım geldi. Bir iki gün ara ara devam etti kahverengiydi. 4 gün sonrada akşam üzeri evdeyken suyum geldi birden. Ama agrım falan yoktu. Sonra hastaneye gittim. Alttan muane ettiler ve nst ye bağladılar. Nst de sancim çıktı ama ben hissetmiyordum. Açıklıkta yoktu. Aradan 2-3 saat geçti tekrar muane ettiler açıklık 4,5 cm di. Ilerleyen saatlerde birden ağrılarım başladı. Ard arda geliyordu. Şancı geldikçe çömelip kalktım. Gece artık tamamen ağrı vardı ebeler tekrar alttan bakti ve dogum a aldılar. Basta ikinamadim. Sonra dr gobegime bastırdıkça ikindim ve 2 ıkınma sonrası minnoş kızım dogdu:) Sonrabebegin eşini çıkardılar. kesiyi diktiler bi 15 dk falan sürdü.

Ayni benim kafadansin canim ilk bebek ama dahi hastaneye bile kimsyi cagirma haber bile etme o halde kimseyi gormek istemiyorum gelmek isteyen eve ziyarete gelsin istiyorum esimde biz ne anlariz bebek bakmaktan annem de annem diye tutturuyor bakalim
Artik ne olacak kv gelse bile gunduz gelir aksam gider evi bi sok asagida

Maşallah maşallah canım Allah analı ve babalı büyütsün inşallah meleğini

Ay ne guzel bir dogum olmus canim darisi bizim
Baslarimiza bebegin esı kim oluyor

9aydir bende cil bakimidir vs yapmadim zararli olur diye bu hamilelik beni yipratti ilk zamanlar alnim dekolte hep putir putur oldu yaz zamani simdi yok ama lekeleri kaldi hep insallah gecerler hic birsey yokken bu hale nasil geldim anlam veremedim

Bende hic yapmadim canim, tum parfumlerimi cilt bakim malzemelerimi anneme hediye ettim cunku parfum zaten bebek dogduktan sonrada kullanmicaktim, cilt malzemelerimde dogal icerikli degildi. Ama dogumdan sonra icerigi dogal olan markalari kullanabilirsin, cildin cok kurumus olabilir o pul pul goruntu ondandir belki.

hayırlı olsun sağlıkla büyüsün miniğin

ne güzel olmuş doğumun darısı bize inş

Ohh valla icim acildi ne guzel dogum yapmissin ♡ kilosu boyu nasil bebisin? Allah anali babali buyutsun canim

Hmm bizde normali kovaliyoruz ama sure dolunca diye hic konusmadik...
Takvimden sonra beklemesi gicik olur yaa :) o zamana gelir insallah en son gunune kadar.
Aynen sabırsızlanıyorum artik bu gidişle geçecek takvimi. Allah sağlık versin de bekleyelim artik napalim...

Gelip gidiyorsa sorun yok canım yapışıp kalmasında =)

Sagol canim iyiyim hastane kontroller devam istee . Oyle yaparsin sende rahatlatir en azindn

Maşallah canım sağlıkla gelsin bebeğin, ananasın içindeki bi enzim doğum sancısını başlatabiliyormuş epey de faydası varmış ama gebelikte diyabet varsa şekerli olduğu için önerilmiyor bide son 3 ay tüketin diyorlar bu etkisinden dolayı ilk evrelerde yasakmış. Bana da eşim söyledi bir yerden duymuş. Şimdi biraz daha araştırdım kivi ve mango için de yazmışlar benzer şeyler. Rezeneyi içiyordum ben gebelikten önce ama şimdi doğumu başlatsın diye mi yoksa süt yapsın diye mi içiliyor ve günde ne kadar içiliyor ki

Kızlar doğumum spinal anestezi ile oldu 3500 gr 51 cm doğdu oğlum. Maşallahh barikallahh emzirdim şimdi uyuyor uyşukluğum yavaş yavaş geçiyor dualarınızı bekliyorum. Darısı bekleyenlerin başına...
Hayırlı uğurlu olsun hoşgelmiş bebeğin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…