- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Canim rezene gaz cikartiyor sut arttiriyor gunde bir bardak iceceksin sadece bebege falan vermeyin uyku yapiyormus mazallah uyandiramazsiniz dedilerMaşallah canım sağlıkla gelsin bebeğin, ananasın içindeki bi enzim doğum sancısını başlatabiliyormuş epey de faydası varmış ama gebelikte diyabet varsa şekerli olduğu için önerilmiyor bide son 3 ay tüketin diyorlar bu etkisinden dolayı ilk evrelerde yasakmış. Bana da eşim söyledi bir yerden duymuş. Şimdi biraz daha araştırdım kivi ve mango için de yazmışlar benzer şeyler. Rezeneyi içiyordum ben gebelikten önce ama şimdi doğumu başlatsın diye mi yoksa süt yapsın diye mi içiliyor ve günde ne kadar içiliyor ki
Aynen canim.annem.her halukarda kalcak zaten...gece bi durum.olursa hemen yer degisirler :) oyuncu.degisikligi..Kirma ozaman canim esini beraber bakmayi deneyin sen çok zorlanirsan duruma gore bakarsiniz
Masallah canım gözün aydın ne güzel olmuş insallah bizimde öyle olur dogumumuzKızlar benim 39. haftanın ortasında nişanım geldi. Bir iki gün ara ara devam etti kahverengiydi. 4 gün sonrada akşam üzeri evdeyken suyum geldi birden. Ama agrım falan yoktu. Sonra hastaneye gittim. Alttan muane ettiler ve nst ye bağladılar. Nst de sancim çıktı ama ben hissetmiyordum. Açıklıkta yoktu. Aradan 2-3 saat geçti tekrar muane ettiler açıklık 4,5 cm di. Ilerleyen saatlerde birden ağrılarım başladı. Ard arda geliyordu. Şancı geldikçe çömelip kalktım. Gece artık tamamen ağrı vardı ebeler tekrar alttan bakti ve dogum a aldılar. Basta ikinamadim. Sonra dr gobegime bastırdıkça ikindim ve 2 ıkınma sonrası minnoş kızım dogdu:) Sonrabebegin eşini çıkardılar. kesiyi diktiler bi 15 dk falan sürdü.
Dünyada ne güzel kaynanalar var =)Yalvarsan kalmaz canim
Ben evleneli birbucukyil oldu kadin eve oturmaya gelmedi biz yemege cagirdik uc dort kere ozaman geldi dahada gelmedi
Hayırlı uğurlu olsun tekrar, Ne güzel anlatmışsın hemen şimdi doğurasım geldiKızlar benim 39. haftanın ortasında nişanım geldi. Bir iki gün ara ara devam etti kahverengiydi. 4 gün sonrada akşam üzeri evdeyken suyum geldi birden. Ama agrım falan yoktu. Sonra hastaneye gittim. Alttan muane ettiler ve nst ye bağladılar. Nst de sancim çıktı ama ben hissetmiyordum. Açıklıkta yoktu. Aradan 2-3 saat geçti tekrar muane ettiler açıklık 4,5 cm di. Ilerleyen saatlerde birden ağrılarım başladı. Ard arda geliyordu. Şancı geldikçe çömelip kalktım. Gece artık tamamen ağrı vardı ebeler tekrar alttan bakti ve dogum a aldılar. Basta ikinamadim. Sonra dr gobegime bastırdıkça ikindim ve 2 ıkınma sonrası minnoş kızım dogdu:) Sonrabebegin eşini çıkardılar. kesiyi diktiler bi 15 dk falan sürdü.
Kızlar benim 39. haftanın ortasında nişanım geldi. Bir iki gün ara ara devam etti kahverengiydi. 4 gün sonrada akşam üzeri evdeyken suyum geldi birden. Ama agrım falan yoktu. Sonra hastaneye gittim. Alttan muane ettiler ve nst ye bağladılar. Nst de sancim çıktı ama ben hissetmiyordum. Açıklıkta yoktu. Aradan 2-3 saat geçti tekrar muane ettiler açıklık 4,5 cm di. Ilerleyen saatlerde birden ağrılarım başladı. Ard arda geliyordu. Şancı geldikçe çömelip kalktım. Gece artık tamamen ağrı vardı ebeler tekrar alttan bakti ve dogum a aldılar. Basta ikinamadim. Sonra dr gobegime bastırdıkça ikindim ve 2 ıkınma sonrası minnoş kızım dogdu:) Sonrabebegin eşini çıkardılar. kesiyi diktiler bi 15 dk falan sürdü.
Cok gelgitler yasadim zaten karar vermekte. Yanlis mi yapiyorum dogru mu arti eksi cizelgeleri sanci cekip de sezeryana alirlarsa cok uzulurum falan derken... artik ben de oturdum Allah ım 9unda sezeryana karar verdik ama normal dogum daha hayirliysa o güne kadar dogurmus oliim diye dua ediyorumdedigin gibi hepimiz icin hayirlisi olsun insallah
Mantıklı cnm bende öyle yaptım işde sureleri okuttum duaları da kendim okuyup içerim dedim o günBilmiyorum ki napsam simdiden suyunu okuyup ogun geldiginde otu suya koyup esimede o surelerimi okutsamki
Ya öyle değil önce elle alttan baktı benim bebek kanalda değildi birar dürttü itekledi gibi eline gelen hissiyatla el aşinalığıyla tahminde bulundu yoksa zaten hep usg ile hesaplıyo sonra usg ile bakarkende usg doğrudur benim elim yanılmıştır dediElime öyle geldi ne demek ellemi kilosunu tartiyor
Usgdeki boy karin cevreesi bacak uzunligi kafa çapi vs vs bunlara göre usg ortalama bir kilo veriyor nasıl birhafta once üc bir hafta sonra 2500 olabiliyorki boyle oldugu durumlarda doktor genelde bir sıkıntı var kiloda gerileme oldu takibe alalim vs yorum yapiyorlar bu agzindan laf almaya calismis gibi kilo tahminimi yalti
Ayy ne güzel.. İlk 24 saat kulak ardında cennet kokusu olur derler. Merak ediyorumGun içinde buraya bi çok kez giriyorum ama hiç msjların sonunu getiremedim ben bi daha girene kadar gene bi kaç sayfa daha artmış oluyorkızlar ya bu bebek kokusu öyle güzel ki rabbim isteyen her kadına nasip etsin, hamilelikte bile annelik içgüdüsü geliyor ama doğması kucakta olması bambaşka insan beşikteki bebeğini özler mi sandalye çektim beşiğinin başında oturuyorum resmen :)) hamileyken aman yatağıma alışmasın ay kucağıma alıştırmıycam yoksa işlerimi yapamam diyen ben şimdi alışsın kokusunu içime çekeyim ay yatağıma yatırayım falan hatta babayı yere attık bu gece yerde yattı babamız biz kızımla yatağımızda yattık bakışa bakışa uyumuşuz şimdiden kucağımdan hiç bırakmayayım moduna girdim bile annelik çok güzelmiş çok şükür
Benimki de gelmez. Ama o bizle alakalı. Biz davet etmiyoruz. Uzağız bir de şimdi .Dünyada ne güzel kaynanalar var =)
Yaa onu bilmiyordum zAten ilk 9 gun kuvozde kalmıştı yaAyy ne güzel.. İlk 24 saat kulak ardında cennet kokusu olur derler. Merak ediyorum
Yaa onu bilmiyordum zAten ilk 9 gun kuvozde kalmıştı yaallahım sana da sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşaallah
Meryem suresi ve yasin de okunuyormuş ama direk normal dualarda olur bence çok işe yarıyormuş bende aktardan alıcam henüz almadım ama suyunu hazırladım
Ozaman çok koklamak lazimAyy ne güzel.. İlk 24 saat kulak ardında cennet kokusu olur derler. Merak ediyorum
Öyle canim kendi telasinda kadinDünyada ne güzel kaynanalar var =)
Aa bi el kadar uzakta sipa deseneYa öyle değil önce elle alttan baktı benim bebek kanalda değildi birar dürttü itekledi gibi eline gelen hissiyatla el aşinalığıyla tahminde bulundu yoksa zaten hep usg ile hesaplıyo sonra usg ile bakarkende usg doğrudur benim elim yanılmıştır dedi
Kizlar yaa .simdi dogum dolayisiyla annem yanimda olacak.tabi kayinvalide de olacak .malum kış simdiden kara kara dusunuyorum .nereye yatirsam nasil isitsam diye cok nadir yakmama ragmen gecen ay 200 lira gekdi dogal gaz.bebek olunca daha fazla olacak.zaten 3 yeri yakiyorum 200 geldi ev 3+1heosini yaksam isinmaz antrelerim cok buyuk.esim 6 gun yanimda olacak .bende esim evdeyken sagolun mu desem.annemin evi 20 dk yol onlarinki de yarim saat.annem 2 gece kalirim sonra evden gider gekirim dedi.ama kayivalide biraz rahattir misafirlikte kal demesek te kalacak tip.ve arabamizla getir gotur yaoacaz asla minibuse binmezler.offf sinirlerim bozuluyor benim ..kotu olmak istemiyorum.lafi soylerim yeri geldoginde ama yine de kalp kirmak istemiyorum .cok titiz bir kadin her seyi laf eder temizlese dahi orasi kirliydi cofledim falan der basa kalkar .uffff fikirleriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?