2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim rezene gaz cikartiyor sut arttiriyor gunde bir bardak iceceksin sadece bebege falan vermeyin uyku yapiyormus mazallah uyandiramazsiniz dediler

Masallah canım gözün aydın ne güzel olmuş insallah bizimde öyle olur dogumumuz

Hayırlı uğurlu olsun tekrar, Ne güzel anlatmışsın hemen şimdi doğurasım geldi darısı başımıza inşallah hepimiz böyle kolay doğururuz

Maşallah ne güzel doğum olmuş. Darısı başımıza inşallah.

Hayırlısı nasılsa öyle olsun tabiki. Sezaryen için doktorunuz mu uygun gördü yoksa siz mi istediniz.

Ya öyle değil önce elle alttan baktı benim bebek kanalda değildi birar dürttü itekledi gibi eline gelen hissiyatla el aşinalığıyla tahminde bulundu yoksa zaten hep usg ile hesaplıyo sonra usg ile bakarkende usg doğrudur benim elim yanılmıştır dedi

Ayy ne güzel.. İlk 24 saat kulak ardında cennet kokusu olur derler. Merak ediyorum

Ayy ne güzel.. İlk 24 saat kulak ardında cennet kokusu olur derler. Merak ediyorum
Yaa onu bilmiyordum zAten ilk 9 gun kuvozde kalmıştı ya allahım sana da sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşaallah

Kizlar yaa .simdi dogum dolayisiyla annem yanimda olacak.tabi kayinvalide de olacak .malum kış simdiden kara kara dusunuyorum .nereye yatirsam nasil isitsam diye cok nadir yakmama ragmen gecen ay 200 lira gekdi dogal gaz.bebek olunca daha fazla olacak.zaten 3 yeri yakiyorum 200 geldi ev 3+1heosini yaksam isinmaz antrelerim cok buyuk.esim 6 gun yanimda olacak .bende esim evdeyken sagolun mu desem.annemin evi 20 dk yol onlarinki de yarim saat.annem 2 gece kalirim sonra evden gider gekirim dedi.ama kayivalide biraz rahattir misafirlikte kal demesek te kalacak tip.ve arabamizla getir gotur yaoacaz asla minibuse binmezler.offf sinirlerim bozuluyor benim ..kotu olmak istemiyorum.lafi soylerim yeri geldoginde ama yine de kalp kirmak istemiyorum .cok titiz bir kadin her seyi laf eder temizlese dahi orasi kirliydi cofledim falan der basa kalkar .uffff fikirleriniz nedir

Aa bi el kadar uzakta sipa desene )

Bence boşa stres yapma artık bebek olacağı için hayatımız çok değişecek ilk bebeğinse bir de yanında kalsın annen ya da kv ama ayrı zamanlarda gelmeleri daha rahat olur benim öyle olacak önce annem gelecek sonra kv epey uzak kp de gelecek o çok kalmayacak Bi 15 gün kv kalacak derken lohusalık biter zaten.Eşin devreye girecek titizlik konusunda annesine laf dedirtmemesi lazım ama ilişkilerine bağlı sen önceden eşinle güzelce konuş bence erkekler yaşamadan anlamıyorlar ama lohusa iken bir de başka şeyler stres yapmasın seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…